Merhaba arkadaşlar kısa zaman oluyor buraya üye olalım şimdiye kadar hiç bir yorum yazmamıştım sadece değerli bilgilerinizi okuyup fikir sahibi oluyordum.
Bende bir yıllık evliyim ve bu ay doktora gittim klomen verdi kullandım ve yarın tekrar kontrole gideceğim ama ne hissedeceğimi bilmiyorum.
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama kolay olmayacakmış gibi de geliyo sanki.
sizlerin yazdıklarınızı okuduktan sonra.
zaman isteyen bi durum gibi çok net fikirlerim yok bu konuda tedaviye yeni başladığım ve ilk defa bu anlamda ilaçlar kullandığım için sanırım.
Yarın kontrole gideceğim klomenden sonra pregnly igne vurunucam sanırım onun gününü söyleyecek doktor
dur bakalım ne olacak.
şu anda içinde bulunduğun bu belirsizlik seni bu şekilde yapıyoraSel_k çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende zaten bir yılın sonundaa bir kontrol olmak adına gittiim geçen ay doktora ve artık bebekte düşünüyoruz bu anlamda doktora gitmekle başladık işe ..
dediğim gibi yarın gideceğim doktora ama çok nötr bi haldeyim ne hissedeceğimi bilmiyorum
ARNAVUTUM YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN UMARIM ANLIYAN ANLAR alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ıkınızede katılıyorum bızlerde bırgun kayınvalıde oluz ne ekersek onu bıcerız unutmayalım kızlarrr
arnavut güzeli yazını yeni gördüm biz sadece arkadaşımla biraz dertlerimiz açıldı evet konu dışına çıktık bunun için özür dilerim herkesten biz sadece yaşadıklarımızdan bahsettik ve bunu en iyi bizler biliriz ama lütfen kimse üzerine alınmasın onun dışında birgün kayınvalide olabileceğimiz söz konusu tabiiki ama inan yine söylüyorum bu kayınvalidelik değil bizim yaşadıklarımız insanlık dışı şeyler bunu kendi adıma konuşursam en iyi bilenlerden biriyim kayınvalidelerin hepsi için kötü demiyorum bende kayınvalide olursam kurallarımı koyarım ama kimsenin hakkını bugün yemediğim gibi o zamanda yemem konu bundan ibaret uzamasını bende istemiyorum kırıcı olduysam ben kendi adıma tekrar herkesten özür diliyorum ama kimsenin üzerine alınacağı bir şey söylemedim konu uyarı almamaış silinmemiş olabilir biz arkadaşımla sadece biraz dertleştik sonuç itibari ile konu yine bebek konusuydu aileler hiç destek olmadığı hatta köstek olduğu halde bizden bebek bekliyorlar ve anlayışsızlar konu bu aslında neyse tekrar kendi adıma özür dilerim benim yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaşlar varsa özür dilerim tekrar
ÇOK HAKLISIN ÖZÜR DİLERİMa.s.a.s.
Günaydıııııııııın canlaaar günaydııın topiğimin güzel anne adaylarııııııııııı..
NASILSINIZ BU SABAH?NASIL HİSSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİİ??umarım herşey yolundadır.kürleri lütfen ihmal etmeyin canlar.az kaldı ha gayreeeet,çok güzel sonuçlar bizi bekliyo hergün dahada yaklaşıyoruz bebişlerimizeee..
herşey gönlünüzce olsun,allahım bu arife gecesinin yüzü suyu hürmetine ramazan ayının hürmetine bizlere hayırlı evlatlar,sağlıklı evlatlar,hayılı doğumlar nasib eylesiiiiiiiiin..AMİN.
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız,iyiki tanımışım siziii bebişim bana gelmemekle gecikti ama harika arkadaşlar kazandırdı bana..öpüyorum sizii HAYIRLI KANDİLLER..
bu arada sün gece gelemedim kızlar
sormayın başıma gelenleri ahhhhhhhhh ahhhhhhhh
dün akşam yemek yedik mutfagı topladım
eşime keçiboynuzu kaynatacaktım onu koydum ocağa kendimede bir türk kahvesi yaptım keyf yapim dedim
oturdum forumda geziniyorum .
Allahım bir yerden dumanlar geliyor koku geliyor acaip bir şekilde
aklıma geldi mutfaga bi gittim :S
yanmış çaydanlık her taraf duman olmuş kokuyu hiç sormayın
gece 3 e kadar mutfak temizledim
az kalsın yanacaktık valla ya allah korudu
birde akşam gelicektim muhabbet yapacaktım sizinle
neyse bu akşam kesin burdayım :)
bu akşam kesin gelecemkaydirigubbakcemile2
aselk çok geçmiş olsun allah korumuş valla..Bu akşam bekliyoruzz
Günaydıııııııııın canlaaar günaydııın topiğimin güzel anne adaylarııııııııııı..
NASILSINIZ BU SABAH?NASIL HİSSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİİ??umarım herşey yolundadır.kürleri lütfen ihmal etmeyin canlar.az kaldı ha gayreeeet,çok güzel sonuçlar bizi bekliyo hergün dahada yaklaşıyoruz bebişlerimizeee..
herşey gönlünüzce olsun,allahım bu arife gecesinin yüzü suyu hürmetine ramazan ayının hürmetine bizlere hayırlı evlatlar,sağlıklı evlatlar,hayılı doğumlar nasib eylesiiiiiiiiin..AMİN.
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız,iyiki tanımışım siziii bebişim bana gelmemekle gecikti ama harika arkadaşlar kazandırdı bana..öpüyorum sizii HAYIRLI KANDİLLER..
Günaydın Kızlar Herkese Güzel Bir Gün dilerim Öncelikle :)
Kuzunaz kız eski salı pazarımı yeni salı pazarına mı yakın annenler
bende orda oturuyorum işe her sabah metrobüsle geliyorum
valla bu metrobüsü benim için yapmışlar ya 30 dk da işyerindeyim :)
canım sokakda kötü insanmı yok her yerde var ama sen yolda giderken tedirgin olduysan boşver o zaman
ya seni eşin götürsün sabahları akşamlarıda almaya gelsin
çünkü şimdi hadi günler uzun kışın daha kötü oluyor
hiç unutmam bir gün göztepe köprüsünde biri önümü kesti pardon konuşabilirmiyiz falan dedi hayır dedim genç de bir çocuk ya benden küçüktür bile
neden istemiyorsun 5 dk ayıramazmısın bana diyor dedim ayıp yapıyorsun ben evliyim
yalan söyleme biliyorum evli falan değilsin diyor manyak :)
eve kadar takip ettiydi beni
bi süre işden gelirken eşim aldı sonra günler uzayınca daha bir rahat gidip gelmiştim
inşl cuma günü gideceğin yer daha iyidir diyelim o zaman
Merhaba arkadaşlar tekrardan bende bu mübarek gününüzü kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. hemen konuya dalıyorum...
Arnavut güzeli özellikle sana bi sorum olacak verdiğin kür hakkında
Bu konuyu açtığın ilk tarihe baktım geçen yıl sanırım sen bu kürü (Polen + Bal) ve diiğerini (adaçayı yagını) ne kadar süreyle uyguladın neler oldu o zamandan bu yana gelişmeler nelerdir.
Ben bir yıllık evliyim ve tedavi görmeye başladım ve ilk ayım bu tedavide
Onun için merak ediyorum neler olduğunu ve denemek isterim ama ne zaman nasıl başlarım bilmiyorum
aman benim bal kaymaklım tatlı dillim kim sana küscek ayolllll opuyorumnanaktan tatlı dilinle yılanı bilem deliğinden çıkarırsın sen zemuszemus tatlım ramazanın mübarek olsun allahım bu mübarek ayda sana ve diğer arkadaşlarıma bebiş nasip etsin :ecrin_bebek::Saruboceq:
kuzunaz kız bende yeni salı pazarına yakınım :)))canişkom merhaba annemler yeni salı pazarının orada oturuyolar eski salı pazarınıda çok iyi biliyorum oraya çok yakındı eski işyerim bu arada göztepe köprüsü dedin ya orada sanayi sitesi var eşimin işyeride orada canım inşallah cuma günki iş hayırlı ou evet bu arada sen karşıdamı çalışıyorsun ki metrobüsle gidiyorsun işe
doktor sadece pko olabilirsin dedi 3 ay bu tedaviyi (klomen-pregnly) uygulayalım bu süre içerisinde olmazsa 3ayın sonunda senden rahim filmi eşinden de ürolojiye görünmesini isterim dedi
Ama teşhiş dersen henüz ortada netleşmiş bir teşhis yok
Zaten bende doktara hadi gideyimde tedaviye başlayayım şeklinde gitmedim 2 ay hastalanmadım
Idrar tahlilinde de kan tahlilindede pozitif bi gebelik durumu yoktu
Bunun tedavisi için gittim aslında doktora
Bunun yanında artık bebekte düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?