Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey:
canıım çok tebriik ederiim inşallah allah kucağına almayı sağlıklı bişekilde nasip eder sakın stres yapma aklına kötüü bişey getirmekii kötüü olmasıın sonuçta binlerce kadın ne zor şekilde yaşıyoo ve doğumunu yapıyoöğle düşün canını sıkma canıım çok sevindiim

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sibelcimm merak ettim doktor bulabildinmi bi haber ver canım aklınada kötü şeyler getirme en azından bir acile git kan tahlili yaptır sakın iş falan yapıyım deme dikkat et kendine allahın izniyle birşey olmıycak canım :Saruboceq:

sağol bitanem inşallah herşey yolunda gider....allahım sizlerede en kısa zamanda versin inan hepiniz için bol bol dua ediyorum bu mübarek günlerde

Arzum canım arkadaşım Koskoca Antalyada Özel hastanelerde Dr bulamadım ya ...;Ya var randevusu dolu yada izinli Cumartesi olunca çok zor ya ama bi kliniğe gidip kan tahlili yaptırdım hem eşimin içi rahatladı değerlerim gayet uygunmuş.Pazartesi giderim artık bakalım ne diyecek.

SİBELİM PİNPİRİKLİ TAZE ANNEMİZ:CüvCüv: BUNLAR GAYET NORMAL HAMİLELİKTE OLAN ŞEYLER KORKMA AMA YİNEDE DR A GİTMEYİ İHMAL ETME İNŞALLAH 9 AY BOYUNCA BEBEĞİN SENİNLE CANIM

İYİLİK CANIM SENDEN NABER a.s.
YERLEŞEBİLDİNMİ YENİ EVİNE CANIM FAZLA YORMA KENDİNİ CANIM

yok cnm, daha esyalar gelmedi, sali günü gelcek aldiklarimiz. zaten esyalarimi getirmedim biliosun. hepsini begenip almak cok zaman aliyor. annemlerde kaliyoruz simdilik ama carsamba günü sanirim evimize gecebilcez nihayet. daha cok eksik var .....

sen ne yaptin? tatil nasildi? bizde urlaya gitmeyi düsündük bayramda. tatil haberleri sende, anlat bakem:)

sibelcm sevindim canım aklına kötü birşey getirme allahın izni ile çok sağlıklı bir bebeğiniz olacak herşey yolunda gidecek .

nurcan meyra nasılsınız canlar kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

NEDEN YORGUNSUN OZAMAN:teselli: MEMLEKET HAVASI YARAMADIMI YOKSA
CANIM TATİL GÜZEL GEÇMESİNE GÜZEL GEÇTİDE HATTA SESİMİZ ANTALYALARA KADAR GİTMİŞ ARNAVUTGÜZELİ ÖYLE DEDİkaydirigubbakcemile3 AMA PRESEEDİ KULLANAMADIM ÇÜNKÜ YUMURTLAMADIM :1no2:

sibelcm sevindim canım aklına kötü birşey getirme allahın izni ile çok sağlıklı bir bebeğiniz olacak herşey yolunda gidecek .

valla yorgunluktan ölüyorum ama yinede burdayim
sizi seviyorum :lepi:

BEN İYİYİM ŞEKER KIZ SEN NASILSIN
İŞLER NASIL GİDİYO İŞ KADINI yerimseniben

gezmek cok yorucu cnm yaaa. yarinda evi temizliycez. iki bayan gelip temizledi ama illaki kendim silcem:) yoksa icim rahat etmez:))

cnm yaaa, nasil yumurtlamadin? kacirmis olmayasin sakin? :uhm:
birdahakine olsun insallah. evinde rahat rahat... :))

[sıze="2"]canım 10 günü teste başladım 21. Güne kadar hergün yaptım hatta bazı günler 2 defa tekrarladığım bile oldu ama silikte olsa 2. çizgiyi göremedim
[/sıze]

SİBELİM PİNPİRİKLİ TAZE ANNEMİZ:CüvCüv: BUNLAR GAYET NORMAL HAMİLELİKTE OLAN ŞEYLER KORKMA AMA YİNEDE DR A GİTMEYİ İHMAL ETME İNŞALLAH 9 AY BOYUNCA BEBEĞİN SENİNLE CANIM

Nurcanım napiyim ya insanın aklına bin bir türlü şey geliyooo..pazartesi gidicem inşallah ozamanda kaç haftalık olduğunu öğrenirim artık...
Güzel sözlerin içinde çok sağol Allahım sizleride çok bekletmez inşallah

valla yorgunluktan ölüyorum ama yinede burdayim
sizi seviyorum :lepi:

BEN İYİYİM ŞEKER KIZ SEN NASILSIN
İŞLER NASIL GİDİYO İŞ KADINI yerimseniben

sorma nurcan bi iş kadını oldum kendimi toparlıyamıyorum ev işlerinin ucu kaçtı ben yoruldum evde rahata alışmışım iş kadını moduna girdim evde iş yapmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

meyracım yardıma gelelimmi ev alışverişi bana göre en tatlı alışveriş tabi istediğini alabildiğin sirece :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: bizde seni seviyoruz canım hatta kızlarla toplaşıp yeni evine kek börek yemeye gelicez hazırlamaya başla şimdiden kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Şeniz

SENİN PİNPİRİKLENMEDNE ÇOK NORMAL BEN OLSAM KİMBİLİR NELER YAPARIM HERHALDE YÜRÜMEYE BİLE KORKARIM BEBEĞİM DÜŞER DİYE kaydirigubbakcemile3
AMİN CANIM İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE RABBİM BİRAN ÖNCE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN :Saruboceq:

ayyyyyyyyyyy kız sibellll sen böyle allah sizide çok bekletmesin falan yazıyosun yaaa bana rüya gibi şaka gibi falan geliyorr valla görtükçe tekrar tekrarrrr mutlu oluyorummm kıyamam ben sanaaaa yirim senide minicik pıhtınıdaaa :1hug: :1hug: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar suna duru falanda gelsin burdan size yazmayı özlemişimmm opuyorumnanaktan

SENı ÜŞENGEÇ SENı KENDı EVıNı TEMıZLEMEYE ÜŞENıR BıDE MEYRA ARKADAŞIMIZA YARDIMA GELELıMMı DıYO ÖNCE KENDı EVıNı TEMıZLE SEN naniknanik

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…