Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[sıze="2"]canım 10 günü teste başladım 21. Güne kadar hergün yaptım hatta bazı günler 2 defa tekrarladığım bile oldu ama silikte olsa 2. çizgiyi göremedim
[/sıze]

cnm insallah en yakin zamanda gebelik testinde görürsün cift cizgiyi:))

amin cnm cok saol bizi düsündügün icin. insallah bebegin saglikla dogar ve mutlulugun hep sürer.

is kadini arkadasim benim:)) calismak sana yarasin:) yeni modun hayirli olsun :roflol:
saka bi yana yakinda anne moduna gir insallah:))

keske gelsende beraber gitsek. esim sagolsun her dedigimi almaya calisyior. onu cok seviyorum:)

bi bitsin islerim, hepiniz davetlisiniz. kisir partisi varrr :teytey:

ben kactim valla. yarinda erken kalkicam hatta sahura kalkicam. yatip biraz dinleniyim. sizde kendiniz cok yormayin, hepinize hayirli sahurlarrr, bereketli ramazanlar

SENİ ÜŞENGEÇ SENİ KENDİ EVİNİ TEMİZLEMEYE ÜŞENİR BİDE MEYRA ARKADAŞIMIZA YARDIMA GELELİMMİ DİYO ÖNCE KENDİ EVİNİ TEMİZLE SEN naniknanik

doğru söylüyorsun valla ben önce kendi evimi temizliyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama meyranın işi alışveriş yani benim sevdiğim kısmı :lepi: :lepi: :lepi: ben miskin oldum miskinnn annemle ablam gelecekmiş haftaya onları bekliyorum ben yokken temizlesinlerr kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso şaka şaka kıyamam anacığımaa yarın eşim camları silecek bende içerleri oldu bitti iştee zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bende kaÇtım uykum geldı arzum ıyı geceler hayırlı sahurlar canım

iyi gecelrrrr canımmm kendine dikkat et çok yorulma oruçlu oruçlu halsiz düşmee yerimseniben yerimseniben

SENİ GİDİ SENİ İŞİN ZOR KISMINI EŞİN YAPACAK DEMEK BEN HİÇ SEVMEM CAM TEMİZLEMEYİ EŞİMDE HİÇ YAPMAZ benneyaptımkiEŞİNİN KIYMETİNİ BİL CANIM

SENİ GİDİ SENİ İŞİN ZOR KISMINI EŞİN YAPACAK DEMEK BEN HİÇ SEVMEM CAM TEMİZLEMEYİ EŞİMDE HİÇ YAPMAZ benneyaptımkiEŞİNİN KIYMETİNİ BİL CANIM

düşerim diye çıkartmıyo cama sende eşine düşerim falan de o zaman siler kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

selam arkadaşlar.. bu bölümü okuyordum ama yeni yazabildim.. aranızda yeni hamile arkdaşlar var.. latsibel.. tebrikler canım.. çok sevindim senin adına.. hayırlısıyla Allah kucağınıza almayı nasip etsin..
bende sizin kürlerinizi okuyordum ne zamandır..henüz uygulamadım.. ben 1 kez aşılama yaptırdım sonuç olarak tutmadı ve bu ya 2.ye geçemedim .. şimdi kendiliğinden bebişim gelsin diye bekliyorum ama olurda adet olursam sizin kürlerinizde denemek istiyorum..
fakat benim merak ettiğim bişey var ; 2. aşılama için başladığımda bu kürlerin ilaçlara bir yan etkisi olurmu??
yani adetin 3 günü ilaçlara başlıyoruz ve 10.-11. günü gibi aşılama gerçekleşiyor.. bu arada adaçayı yağı kullanmak sakıncalı olurmu? bana bu konuda bilgi verebilecek arkdaşlardan cevap bekliyorum..

oyyy oyy yeni hamiş arkadaşımız var çok şükür..uzun zamandır böyle müjdeye muhtaçtık..sibelcim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..Ramazan başında böyle mutlu oldukya kızlar Ramazanda daha çok hamile kalan olacak inşallah..ama ben olamıcam e adam askerde yani alet edavat yok nasıl kaliim demiiiilülülülülülü

sırnaşık şey:teselli:
:roflol::roflol::roflol::roflol:merhaba umarıım en kısa zamanda olur brbişerin ama gercekten buna bii koca gerekiiyo onun içinn önce kocanın sağsalim gelmesii için dua et sen

:CüvCüv:
Arzum banada imkansız geliyodu ah be canım allah isteyince bişey yapmana gerek kalmıyo hiç ummadıgın anda çift çizgileri görüyorsun...Allahıma yalvarıyom Sunama Arzuma Meyrama Nurcanıma Esrama ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarıma Bir anönce verki beraber göbişlerimizi büyütelim :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

sağol canım allah razı olsun ..Allahım ilk önce eşini sana kavuştursun..sonrada gelsin bebişlerkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah.........
doğal olduğu için kürler bi yan etkisi olacağını düşünmüyorum

canımm benim neler hissettıgını cok cok ıyı anlıyorum ben de aynılarını hıssettım karnında agrıycak kasıklarında mıgden de bunların hepsı olucak ben doktora ıkıncı gıdısımde bebegımın kalp atıslarını duyamadım dıye 1 hafta uyuyamadım korkudan merak etme bebekler aannelerının onları nasıl bekledıklerını bıldıklerı ıcın sıkı sıkı tutunuyorlar ıcımızde sakın kotu dusunme guzel annemiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar iftardan sonra buradayım 2 gündür yoktum kardşim bizdeydi ve hep pc başındaydı yeni hamişimizin sevincine ortk olamadım ama gelicem bekleyin

selam kızlar nasılsınız
ben 2 gündür giremedim oğlumdan fırsat kalmadı bana şimdi yiğeniyle pleysteşın oynuyo diğer odada bende bu fırsat buraya kaçtım

kız ben burdayım siz yoksunuz diye başka yerlerde takılıyorum

Canım cermrem desteği için çok teşekkür ederim...İşte insanın elinde olmuyooo sürekli aklım karnımda:kaydirigubbakcemile3 6haftalık mercimeğimi hissetmeye çalışıyorum iyimi?
Ben bi garip oldum..:))
senin oğluş nasıl canım.yaramazlık yapıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…