D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.201
DURUMMMMMM CANIMMMMMMMM GÜZELLER GÜZELİİİ ANNECİKKK opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİDENEMMM .
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sana nice nice mutlu yılllar sağlıklı yaşlar dilerim canım evladınla eşinle hep saplıklı mutlu yaşa canıımmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5
durum doğum günün kutlu olsun , Mutlu ol sen senelerce, Sana boncuk taktım, nazar deymesin diye....
İyiki doğdun duruuuuu, iyiki doğdunnnnnn duruuuuuuuuuuuuuu, iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım arkdaşım öpüyorum yanaklarından nazar boncuğuda takıyorumhep yüzün gülsün, :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: pasta kesip yiyoyruz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ahhh canım ayşecim yaa sen neler yaşamışsın nasıl dayandın nasıl katlandın ben okurken şaşırdım eşim haricinde etraftan gelecek bütün darbelere karşı savaşabilirim ama eşime karşı savaşamayacağımı hissettim okurken ne kadar sevsemde ben senin yaptığını inanki yapamazdım adamı komalık ederim vallaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben eski kötü günlerin geçmesine herşeyin yoluna girmesine inan çoookk sevindim allahım birdaha yaşatmasınnn sana tabiki hiçkimseye :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kocamı çok seviyorum diye KİMSE KENDİNİ EZDİRMESİNNNNNNNNNN yasakkelime yasakkelime yasakkelime ben kocamıda seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
Aarzuumm canım çok teşekkür ederim yeğeninde seni öpüyor :ecrin_bebek:Yüce Rabbim hepimizi sevdiklerimizle birlikte bir ömür boyu mutluluk versin :Saruboceq:
AHH o yeğen beni öpmekle kurtulamazz hele bi gelsinn ben onun poposunu ısırayımda tanışalımm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt canım tekrar nice nice yıllaraa burçdaşım başak kadınım
:1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
aysefilizkol, achel10, aSeL_k, durualya+, kukuleta09, _arzu_+
herkes burda ooooooooooooohhhhhh ne güzel yarım saat sonra çıkacam ben laflayalım biraz... Durum doğum hangi ay olucak şimdi allahın izniyle,
aselk, arkadaşım tahlil yaptıracaktın inşalllah yerlemiştir yumoş,,
tabi arzum iş kadını oldu senin işlerin nasıl gidiyor arzucum, tekstil iyimi iş varmı piyasada.....
ısır arzum ısır kaydirigubbakcemile3 canım sendemi başak burcusun senin doğum günü nezaman caneemm zemuszemus
ayşem şimdilik 26 ocakta doğcak bebiş ama miyom olduğu için erken doğum olabilirmiş rahimde kasılmalar ve ağrılar var ilaçla kesmeye çalışıyoruz ağrılar erken doğumu tetikliyomuş hayırlısı artık ne diyim
bende ısırcam bende ısırcam hepde öyle bir öpcem kiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ısır arzum ısır kaydirigubbakcemile3 canım sendemi başak burcusun senin doğum günü nezaman caneemm zemuszemus
achel10 ve kukuleta09 arkadaşlar sizi tanımıyorum ama hoşgeldiniz, ve sizede günaydın
anam doğurayım ısırın bol bol hatta vercem sizlerin kucağına bakın diyee eee teyze olmak kolay değil dimi ama kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
sositososito sositososito sositososito sositososito 29.08.**** lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü 30 a giriyorum ben yaaaaaaaa daha bi çocuk bile yapmayı beceremedimm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ama şaka bir yana durum başak burcu süperdirr biraz fazla pipirikli olmamız haricinde sorun yok alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
günaydın canım ben geçen hafta farkettim ilk defa bu topiki ben klomen ve preseed kullananlar topikinde oluyorum çokça ama geçenlerde topiğinizde hamiş haberleri vardı ben de çok sevindim ve hatta kullanılan bu kürün ayrıntılarını sormuştum ve ben de ilk kez bu ay adaçayı yağı kullanmaya başladım 3 kere kullanabildim ve ovulasyonum başladı sonra bıraktım ama bu ay olmazsa bundan sonra devam edicem çok umutlandım bu kürle bayaa hamile kalan var çünkü...bi de bişey sorsam sizlere ben bal tarçın çörek otu kullanıyorum acaba ayrıca tekrar bal polen tozu yapmasam da btç otunun içine poleni karıştırsam olmaz mı acaba...yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler...
tekrar hoş geldin arkadaşım,, ben şöyle kullanıyorum, polen,bal,tarçın,çörekotunu karıştırıp yiyorum. isteyen sırayla yiyiyor, sabahları aç karnına, benim zamanım kısıtlı olduğu için hepsini harmanlıyorum.. Allahım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarından nasip eder.....
anam doğurayım ısırın bol bol hatta vercem sizlerin kucağına bakın diyee eee teyze olmak kolay değil dimi ama kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
sağol canım o zaman poleni de diğerleriyle aynı ölçülerde koyayım değil mi...inşallah canım rabbim hayırlı zamanda hpimize de nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?