Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aarzuumm canım çok teşekkür ederim yeğeninde seni öpüyor :ecrin_bebek: Yüce Rabbim hepimizi sevdiklerimizle birlikte bir ömür boyu mutluluk versin :Saruboceq:

ayşeemmm canııımmm sağol çok teşekkür ederiz oğluşumla ilk doğum günüm Allahım herşeyi gönlüne göre versin daha güzel günler bizi bekliyor sabırlı arkadaşım benim

:içelim:
sağol arzucum,, canım arkadaşım , inan çok kötü günler geçirdik ama eşim beni seviyorduda ayrıldığı eşi yüzünden bunalıma girmiş psikolojisi bozuktu, rahat bırakmamıştı... Neyseki doğruyu anladıda yada inşallah anlamıştır, Allahın izniyle bugünlere geldik.. Şimdi iyiyiz çok şükür Allah bozmasın kimsenin evindeki huzuru herkes mutlu olsun, cefa çekmeden sefa sürülmüyor malesef....... :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: kutlayalım

Aarzuumm canım çok teşekkür ederim yeğeninde seni öpüyor :ecrin_bebek: Yüce Rabbim hepimizi sevdiklerimizle birlikte bir ömür boyu mutluluk versin :Saruboceq:

AHH o yeğen beni öpmekle kurtulamazz hele bi gelsinn ben onun poposunu ısırayımda tanışalımm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt canım tekrar nice nice yıllaraa burçdaşım başak kadınım
:1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

aysefilizkol, achel10, aSeL_k, durualya+, kukuleta09, _arzu_+

herkes burda ooooooooooooohhhhhh ne güzel yarım saat sonra çıkacam ben laflayalım biraz... Durum doğum hangi ay olucak şimdi allahın izniyle,

aselk, arkadaşım tahlil yaptıracaktın inşalllah yerlemiştir yumoş,,

tabi arzum iş kadını oldu senin işlerin nasıl gidiyor arzucum, tekstil iyimi iş varmı piyasada.....

achel10 ve kukuleta09 arkadaşlar sizi tanımıyorum ama hoşgeldiniz, ve sizede günaydın

ısır arzum ısır kaydirigubbakcemile3 canım sendemi başak burcusun senin doğum günü nezaman caneemm zemuszemus

ayşem şimdilik 26 ocakta doğcak bebiş ama miyom olduğu için erken doğum olabilirmiş rahimde kasılmalar ve ağrılar var ilaçla kesmeye çalışıyoruz ağrılar erken doğumu tetikliyomuş hayırlısı artık ne diyim

ısır arzum ısır kaydirigubbakcemile3 canım sendemi başak burcusun senin doğum günü nezaman caneemm zemuszemus

bende ısırcam bende ısırcam hepde öyle bir öpcem kiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

teyzesi kuzusuuuuuuuuu, benim doğduğum gün mü doğacakmışşşşşşşşşşşşş,, kova burcu olacak,,,, Allahım mühendismi olacak benim kuzum

bende ısırcam bende ısırcam hepde öyle bir öpcem kiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

anam doğurayım ısırın bol bol hatta vercem sizlerin kucağına bakın diyee eee teyze olmak kolay değil dimi ama kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito 29.08.**** lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü 30 a giriyorum ben yaaaaaaaa daha bi çocuk bile yapmayı beceremedimm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ama şaka bir yana durum başak burcu süperdirr biraz fazla pipirikli olmamız haricinde sorun yok alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

achel10 ve kukuleta09 arkadaşlar sizi tanımıyorum ama hoşgeldiniz, ve sizede günaydın

günaydın canım ben geçen hafta farkettim ilk defa bu topiki ben klomen ve preseed kullananlar topikinde oluyorum çokça ama geçenlerde topiğinizde hamiş haberleri vardı ben de çok sevindim ve hatta kullanılan bu kürün ayrıntılarını sormuştum ve ben de ilk kez bu ay adaçayı yağı kullanmaya başladım 3 kere kullanabildim ve ovulasyonum başladı sonra bıraktım ama bu ay olmazsa bundan sonra devam edicem çok umutlandım bu kürle bayaa hamile kalan var çünkü...bi de bişey sorsam sizlere ben bal tarçın çörek otu kullanıyorum acaba ayrıca tekrar bal polen tozu yapmasam da btç otunun içine poleni karıştırsam olmaz mı acaba...yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler...

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

anam doğurayım ısırın bol bol hatta vercem sizlerin kucağına bakın diyee eee teyze olmak kolay değil dimi ama kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

hihoyyythihoyyythihoyyyt canım iyiki doğdun bebeğin ve eşinle nice senelere....

canım senin de şimdiden doğum günün kutlu olsun hepimiz de aynı durumdayız canım ben de 29 yaşındayım ve benim de henüz bi gebeliğim bile hiç olmadı allah sağlık versin herşey zamanla olur inşallah...

tekrar hoş geldin arkadaşım,, ben şöyle kullanıyorum, polen,bal,tarçın,çörekotunu karıştırıp yiyorum. isteyen sırayla yiyiyor, sabahları aç karnına, benim zamanım kısıtlı olduğu için hepsini harmanlıyorum.. Allahım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarından nasip eder.....

sağol canım o zaman poleni de diğerleriyle aynı ölçülerde koyayım değil mi...inşallah canım rabbim hayırlı zamanda hpimize de nasip etsin inşallah...

teyzesi yer onu hele sen bir doğurda allahın izniyleeeeeeeeeeeeeee.... bakarız gezmelere götürürüz annesiiiiiiiiiiiiiii

ramazan nasıl gidiyor arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

ben oruç tutyorum 7 de 7 valla bakalım ne zamana kadar dayanacağım, sizler ne yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzz

sağol canım o zaman poleni de diğerleriyle aynı ölçülerde koyayım değil mi...inşallah canım rabbim hayırlı zamanda hpimize de nasip etsin inşallah...

tabi tabi canım... Allah şifamızı verecek, bu mubarek günlerde hepimiz muradımıza ercez.. Allahın izniyle Hz. Muhammed s.a.v. saltu selam olsun amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…