Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bikere sen hamilesin öyle zırt pırt çağırmasınlarrr bu arada hamile kalmana iş yerin nasıl baktı özel sektördemiydin sen canım :uhm:

walla birşey sölimmi kimse aldırış etmiyo herkes neler yiyo ve içiyo tabiki yicekler iççcekler ama bana doktorum diyet verdiği için öyle her istedğimi yiyip içemiyorum
birde çok yoğunuz zırt pırt oturduğu yerden çağıryoo ben yavaştan alınca biraz duruyo sonra yine unutuyooo evet özel sektördeyimm hamileliğime birşey demediler tebrik ettiler sanırım yerime geçici birini bulurlar burda genelde böyle oluyor

test sonucum onbir buçuk gibi belli olucak çok heyecanlıyım iş yapamıyorum heyecandan

canııımmmm hadi inşallah heyecanla bekliyorum

esrammmm çok teşekkür ederim canım bende seni tanıdığıma çok seviniyorum bebişte seni öpüyor teyzesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vay yönteme bak.. demek bir kaç evrak çıkarttın çalışıyor imajı vermek için..:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: neyse biraz bende öyle yapayım bari

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 2 ayda 1 gün kaytarmışımm çokbu esram yaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: bulmuşlar benim gibi sadık çalışanı ses etmesinler işte zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

evet canım onbeş gün önce aşılama yapılmıştı bugün test yaptırdık

evet canım onbeş gün önce aşılama yapılmıştı bugün test yaptırdık

ipekçimmmm eğer sonuç pozitifse elimize mendili alıy halaylar çeker kutlamalar yaparız deli gibi mutlu oluruzz.

haa olaki sonuç negatifsee sağlık olsun senin canın sağolsun deriz canımm her iki durumda kabull zemuszemus zemuszemus

ama inşallahh inşallahhhh mutlu bir gün geçirmemize neden olursunnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Sen şanslısın canım bizde yeni gelene hemen kadro vermiyorlar eski çalışanın kadrosunuda kaydırmıyorlar bakalım neler olacak

arzucum inşallah iyi haberler veririm olmazsa vakti gelmemiş sağlık olsun demekten başka çare yok
her şey allahın takdiri

arkadaşlarım dua eden herkesten allah razı olsun benim test sonucum olumlu

ayyyyyyyyyy zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus kızlarr hadi nerdesiniz :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

pazartesi bi kan testi daha yapılcak inşallah o da güzel çıkar

kendi halayımı çekeyim en iyisi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aslında hiç sakin değilim inanamadım çok şaşkınım

şükürler olsunnnn şükürlerrr olsunnnnnnnn şükürlerrrr olsunnnnnnnnnnnnn bir arkadaşımız daha bugün mutlu etti biziii allahımmm ne güzelll canımmm seni çok çok tebrik ediyorumm inan inannnnnnnnn canım benim inannnn hhaydaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…