Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım allahım hepimize sağlıklı huzurlu hayat içinde çocuklar nasip etsin .
herşeyin bir vakti var benim başımdan hamilelik geçti denilebilirse geçti hatta o kadar hızlı geçtiki ben bile anlamadım :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz sabır göstermekten başka şansımız yok Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

teyzesi kuzusuuuuuuuuu, benim doğduğum gün mü doğacakmışşşşşşşşşşşşş,, kova burcu olacak,,,, Allahım mühendismi olacak benim kuzum

ayşeemm bu ne tesadüf 26 ocak haa ....inşallah okusun olsun ama babası onu futbolcu yapcakmış kaydirigubbakcemile3

arzu arzummmmmmmmmmmm nerdesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arzuummm doğum günün kutlu olsun canım cumartesi günü ama ben şimdiden kutlayım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: a.s. a.s. a.s.

ramazan nasıl gidiyor arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

ben oruç tutyorum 7 de 7 valla bakalım ne zamana kadar dayanacağım, sizler ne yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzz

benim de 7 de 6 allahım hepimizin oruçlarını, ibadetlerini ve dualarını u hayırlı mübarek günlerde kabul etsin inşallah...ilk gün reglimin son günüydü...bana göre çok rahat gidiyor çok şükür çok zorlanmıyorum....inşallah ramazan içinde hiç adet olmam da hem oruçlarımı kaçırmamış olurum hem de hamiş olurummmm hihoyyythihoyyyt

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinizi öpüyorum, işler beni bekler

hoşçakalın bay bay

herkese günaydın
duru doğumgünün kutlu olsun sağlıkla mutlu yaşa inşallah
ayşecim sanada atlattığın bütün kötü günler için geçmiş olsun allah bundan sonra mutluluğunu bozmasın inşallah

ayşemmm güle güle gittt güle güle gellll laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae bugün işten kaytarıyorum valla özlemişim burda olmayı yaaa birgünden birşey olmaz dimiii topladım bütün işlerimi masayada bikaç birşey çıkarttım çalışıyomuş imajı vermek için :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu arada yeni gebe nerdeee üyeliğini iptalmi ettirdi yohsaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3naniknanik

çok teşekkür ederiz teyzesi bu arada ben bal+polen+çörekotu+tarçın hepsini karıştırıp yemiştim

canım yaa önerilerin benim için çok önemli teşekkür ederim...bi hamiş bulmuşken hemen soru sormak istiyorum müsaade edersen...adaçayı yağını da kullanmış mıydın ve 7 gün mü kullandın bir de ovulasyon döneminde gün aşırı mı hergün mü birlikte olmuştunuz ilişkiyi sabah öneriyorlar ama ben çalıştığım için sabah çok zor oluyor ancak akşam ya da geceleri uygun oluyor...başka önerin olursa biz bebeğe susamış anne adylarına çok yardımın olur çook çok teşekkürler...vereliniortakvereliniortak

ipeğim canım çok teşekkür ederim test sonucunuda bekliyorum unuttum sanma zemuszemus opuyorumnanaktan

[/COLOR]
arzu arzummmmmmmmmmmm nerdesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

beee burdayımmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa sen nerdesinnn Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
ayşem canım rabbim sana bu ramazan ayındaa bir evlat nasip etsin yaşadıklarının armağanı olarakkk canımm bunu canı gönülden diliyorum arkadaşımmm benimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arzuumm al bendende o kadar masam doldu yavaş yapıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: arada müdür çağırıyoo geliyoruum diyorum bekletiyorum onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim durucummmmm canım benimmmmm sana bebeişinle bana koca bebişimle mutlu yıllarrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bikere sen hamilesin öyle zırt pırt çağırmasınlarrr bu arada hamile kalmana iş yerin nasıl baktı özel sektördemiydin sen canım :uhm:

test sonucum onbir buçuk gibi belli olucak çok heyecanlıyım iş yapamıyorum heyecandan

canım bende adaçayı yağı kullandım hatta süt maydanoz buharı yaptım adetin 2. yada 3. günü hatırlamıyorum yumurtlamaya kadar 5-6 adet kuru incir yedim sonra çatlasın diye böğürtlen kökü içtim onunda tarifi 1 fincana 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü 1 adet çubuk tarçın üzerine sıcak su dök demlensin ılıyınca iç sonra ovulasyon testleri var ondan 2 adet almıştım 2. kullanışımda çok silik çizgiyi yakaladım sonra gün aşırı ilişki preseed kullandım ayaklar havada yarım saat bekle birazda dua allahım ol dedi bu kadar
canım geçmiş sayfalarda çok detaylı yazışmalarımız var bence oku derim

durummm bugün doğmuşsun... iyiki doğdun iyi burdasın iyiki tanıdım seni... eşinle bebişinle ömür boyu mutlu sağlıklı yıllara...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vay yönteme bak.. demek bir kaç evrak çıkarttın çalışıyor imajı vermek için..:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: neyse biraz bende öyle yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…