E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.221
hihoyyythihoyyythihoyyyt canım iyiki doğdun bebeğin ve eşinle nice senelere....
canım senin de şimdiden doğum günün kutlu olsun hepimiz de aynı durumdayız canım ben de 29 yaşındayım ve benim de henüz bi gebeliğim bile hiç olmadı allah sağlık versin herşey zamanla olur inşallah...
teyzesi kuzusuuuuuuuuu, benim doğduğum gün mü doğacakmışşşşşşşşşşşşş,, kova burcu olacak,,,, Allahım mühendismi olacak benim kuzum
sositososito sositososito sositososito sositososito 29.08.**** lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü 30 a giriyorum ben yaaaaaaaa daha bi çocuk bile yapmayı beceremedimm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ama şaka bir yana durum başak burcu süperdirr biraz fazla pipirikli olmamız haricinde sorun yok alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ramazan nasıl gidiyor arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
ben oruç tutyorum 7 de 7 valla bakalım ne zamana kadar dayanacağım, sizler ne yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzz
hihoyyythihoyyythihoyyyt canım iyiki doğdun bebeğin ve eşinle nice senelere.....
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinizi öpüyorum, işler beni bekler
hoşçakalın bay bay
çok teşekkür ederiz teyzesi bu arada ben bal+polen+çörekotu+tarçın hepsini karıştırıp yemiştim
herkese günaydın
duru doğumgünün kutlu olsun sağlıkla mutlu yaşa inşallah
ayşecim sanada atlattığın bütün kötü günler için geçmiş olsun allah bundan sonra mutluluğunu bozmasın inşallah
arzu arzummmmmmmmmmmm nerdesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayşemmm güle güle gittt güle güle gellll laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae bugün işten kaytarıyorum valla özlemişim burda olmayı yaaa birgünden birşey olmaz dimiii topladım bütün işlerimi masayada bikaç birşey çıkarttım çalışıyomuş imajı vermek için :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu arada yeni gebe nerdeee üyeliğini iptalmi ettirdi yohsaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3naniknanik
arzuummm doğum günün kutlu olsun canım cumartesi günü ama ben şimdiden kutlayım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: a.s. a.s. a.s.
arzuumm al bendende o kadar masam doldu yavaş yapıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: arada müdür çağırıyoo geliyoruum diyorum bekletiyorum onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım yaa önerilerin benim için çok önemli teşekkür ederim...bi hamiş bulmuşken hemen soru sormak istiyorum müsaade edersen...adaçayı yağını da kullanmış mıydın ve 7 gün mü kullandın bir de ovulasyon döneminde gün aşırı mı hergün mü birlikte olmuştunuz ilişkiyi sabah öneriyorlar ama ben çalıştığım için sabah çok zor oluyor ancak akşam ya da geceleri uygun oluyor...başka önerin olursa biz bebeğe susamış anne adylarına çok yardımın olur çook çok teşekkürler...vereliniortakvereliniortak
ayşemmm güle güle gittt güle güle gellll laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae bugün işten kaytarıyorum valla özlemişim burda olmayı yaaa birgünden birşey olmaz dimiii topladım bütün işlerimi masayada bikaç birşey çıkarttım çalışıyomuş imajı vermek için :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu arada yeni gebe nerdeee üyeliğini iptalmi ettirdi yohsaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?