Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durucum ben sana bişi soracaktım bir türlü soramadım unutuyorum hep eski sayfafalarda bi ara gözüme çarpmıştı sen bundan önce mayısta filan bi hamilelik mi yaşadın canım anladığım kadarıyla öyle eğer seni üzecek bişise hatırlattığım için özür dilerim ama ben de böğürtlen kökü kullanıyorum ya o anlamda senin de kullandığını okudum da ondan soruyorum hem artık allah hem kucağına almayı nasip etsin hemde uzun ömür bersin de yine bebek bekliyorsun kötü günler geride kaldı dimi canım benim

canım dualarına en içten şekilde katlıyorum ve kabul olacağına inanıyorum listeye gelince adte günü listesi eğer adet olmazsak tabi bundan sonra test yaparız gerçi benim son siklusum 53 gün sürdü adet düzensizliği var pko hastasıyım senin durumun nedir

kuzunazcım bende adeti 5 eylülde bekliyorum ..benide listeye eklerseniz sevinirim.
bende 29 temmuzda ilk aşılamamı oldum ama tutmadı. şimdi ise bekliyorum.. eğer adet olursam doktorada nasıl gidecem bilmiyorum.. hem ramazan hemde işe başlıcam eylülde.. izin meselesi zor olcak.. dua edinde bu ay bende hamile kalayım ve bu zahmetlerden kurtulayım.. inşallah listemizdeki herkes bu ay hamiş kalırda hepimiz çifte mutluluklar yaşarız..

aramızda sıkıntı yaşayan ve rahatsızlıkları olan arkdaşlarıma çok büyük geçmiş olsun diyorum.. inşallah bunları atlatıcaz..
içinde bulunduğumuz bin aydan hayırlı olan Ramazanın hürmetine Allahım; sen burda derdini paylaşan tüm arkdaşlarıma ve bana, önce sağlık ve şifa, ardından evimizde huzur ve geçimsevgi, saygı, ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.. dualarımızı sen kabul et ya Rabbim.. amin..
lolo gelmişsin ama biz yoktuk.. sevgiler..

arkadaşlar ben yeniyim o yüzden bazılarınızı tanımıyorum.. sadece mesajlarını okuduklarımı tanıyorum diye düşünüyorum..gerçi önceden beri tanımak isterdim hepinizi .. ama genede burdayım ve tanımaya çalışyıorum.. isimlerde karışıklık olursa kusura bakmayın.. hazıfam çok kuvvetli değil.. sizleri arkadaş listeme eklmek istiyorum izniniz olursa.. yada siz beni ekleyin ...
sizi çok seviyorum..içinizdeki umuttan güç alıyorum.. tam dibe vururken biri bişey yazıyor evet doğru söylüyor deyip yeniden düze çıkıyorum... iyiki buraya gelmişim.. iyiy varsınız....
Allahım içimi biliyor ve bir gün istediiğimiz her ne ise (dünya ve ahiret için) bize onu verecek ben biliyorum.. sizin için dua ediyorum.. kedersiz, lolo, latsibel, kuzunaz, mehtap59, arnavutgüzeli,arzu, ve daha adını hatrılayamadığım herkes..allah yardımcınız olsun.. dua edelim.. inşallah birgün...
sevgiler...

canım benim biz biraz çalışma yaptıkta o yüzden duana sadece amin diyebiliyorum henüz duş almadım bekliyorum biraz listeyi bulayımda senide eklerim aslında sen bile kendini ekleyebilirsin kopyalayıp adınıda ekleyip yazabilirsin neyse ben hallederim bu arada abdesten sonra tesbih çekerim senin içide dua ederim söz bu arada sorunun neydi canm

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) esmyrna ____________7 Eylül
4) kuzunaz2___________ 12 Eylül
5) aSel_________________14 Eylül
6) sevdanehri__________ 19 Eylül
7) casper28____________20 Eylül
8)gwert --------------------------- 13 Eylül
9)seyno--------------------------- 5 eylül

canım ekledim işte bu arad abi arkadaş var gwert onuda görmüş ve eklemiş oldum sayende bu arada bende yarın bi iş görüşmesine gidicem inşallah hayırlıysa olur çünki çalışma saatleri bana çok uygun ve şartları ama para olayını bilmiyorum tabi rabbim umarım dualarımı kabul eder seninde hepimizinde şimdi gidip duş alıcam sahur yapar yatarım artık geç oldu kendine iii ba canım üzülme sakın olacak bak ben belki eski yazılarda yazmışımdır beyinde hipotalamus merkezi var hipofiz bezine emir verir ve hipotalamus stresten çok etkilenir ve hipofiz bezine düzgün emir veremez hipofiz bezinin görevide hormonları çalıştırmaktr eğer hipotalamus emiri düzgün veremezse hipfizde hormonları düzgün çalıştıramaz ve denge bozulur lütfen stres yapma allahın izniyle hayat devam ediyor ve her ay yeni umutlar başlıor çoook uzamadıkça bu bile güzel ilerde bebişine anlatırsın hem senin için bu kadar uğraştım testler yaptım kürler uyguladım bu arada sendeki sorun ne veya eşindeki ona göre sende başlarsın kürler uygulamaya hem çalışırken dr a gitmezsinde kürlere devam edersin yeni işin hayırlı olur umarım

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

Günaydın mis kokulu taze anneler ve anne adayları a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlar.....kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

durucum günaydın.. nasılsın güzel annecik.. bu arada testlerin sonuçları nasıl...

canım bu benim ilk hamileliğim nisan ayında hamile kaldım ......geçmişi okudun içinde teşekkür ederim gerçekten çok güzel bilgiler var ...ilk defa nisan ayında böğürtlen köküde kullandım bir fincana 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koydum içine 1 adet çubuk tarçın üzerine kaynamış sıcak su biraz bekledim demlensin diye bunu 15 -20 gün kadar içtim canım yalnız şu preseedi denemezi tavsiye ederim doğal spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlıyor

günaydınlar.....kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

durucum günaydın.. nasılsın güzel annecik.. bu arada testlerin sonuçları nasıl...

esrammmmm canıııııımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan güzelim sen nasılsın iyimisin bi tanem a.s. a.s. 4lü testi 2 sefer yaptırdım belki doktor o labaratuvarla anlaşmalıdır değerlerden bir tanesi ile oynayın der sonra bak amniyosentez yapmamız gerek der diye gittim başka bir labaratuvara daha yaptırdım kaydirigubbakcemile3 ilk labaratuvar sonucu negatif yani iyi bugün yada yarın diğer labaratuvarın sonucunu alacam yarın akşamda testleri doktor amcaya göstercez....miyomlarımdan dolayı erken doğum riskim var herşeyin hayırlısı siz teyzelerinin duları sayesinde çok iyiyim canım ayrıca dularımdasın en kısa zamanda oğluşuma kardeş gelecek haberin olsun

ayşeemmm günaydın canım yaşadıklarına çok üzüldüm canım ama hepsinin geçmişte kalması güzel Allahım daha kötü günler göstermesin en kısa sürede evinizi bebişle doldursun canım

durucum günaydın,

sağol canım, bende nurcanıma onu anlatmaya çalışıyordum ve hepimiz anlatmaya çalışıyoruz, keşke yanında olsaydık bir sarılsaydık birbirimize bir ağlasaydık ağlasydık bütün sinirimizi boşalttıp ağlama faslı bitince hayata sarılsaydık, çok yanında olmak istiyorum ama.... canım benim.. ınşallah yaşadıklarımız nurcanıma güç vermiştir.

sen ne yapıyorsun durucum yeğenim nasıl.....

iyiyim ayşem canım inşallah nurcanımız en kısa sürede toparlanacaktır

sen bugün mü doğdun yoksa ben birşey mi kaçırdım durum

birşey kaçırmadın güzelim evet bugün doğum günüm

ahhh canım ayşecim yaa sen neler yaşamışsın nasıl dayandın nasıl katlandın ben okurken şaşırdım eşim haricinde etraftan gelecek bütün darbelere karşı savaşabilirim ama eşime karşı savaşamayacağımı hissettim okurken ne kadar sevsemde ben senin yaptığını inanki yapamazdım adamı komalık ederim vallaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben eski kötü günlerin geçmesine herşeyin yoluna girmesine inan çoookk sevindim allahım birdaha yaşatmasınnn sana tabiki hiçkimseye :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kocamı çok seviyorum diye KİMSE KENDİNİ EZDİRMESİNNNNNNNNNN yasakkelime yasakkelime yasakkelime ben kocamıda seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

DURUMMMMMM CANIMMMMMMMM GÜZELLER GÜZELİİİ ANNECİKKK opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİDENEMMM .
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sana nice nice mutlu yılllar sağlıklı yaşlar dilerim canım evladınla eşinle hep saplıklı mutlu yaşa canıımmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5
iyiyim ayşem canım inşallah nurcanımız en kısa sürede toparlanacaktır

birşey kaçırmadın güzelim evet bugün doğum günüm

durum doğum günün kutlu olsun , Mutlu ol sen senelerce, Sana boncuk taktım, nazar deymesin diye....

İyiki doğdun duruuuuu, iyiki doğdunnnnnn duruuuuuuuuuuuuuu, iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım arkdaşım öpüyorum yanaklarından nazar boncuğuda takıyorum
hep yüzün gülsün, :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: pasta kesip yiyoyruz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…