merhaba arkdaşlar..
asel-k canım yaşanılan herşey için geçmiş oldun diyorum.. ne mutlu sanaki uğruna okulu bırkmana ağmen yeniden okula başlıyorsun.. tebrik ederim..
kedersiz canım herkeisn dediği giibi dua et allaha.. Ondan iste.. inşallah allahım yardımcın olur ve atlatrsın bu zor günlerini.. kendine çok dikkat et..
lolo canım sen kan testi yaptınmı??
hepimizin aynı sıkıntıları yaşadığı kesin ama kimimiz çok kayıp veriyoruz içimizde kimimiz daha hafif atlatıroyuz.. kadın olmak ve herşeyi yüklenmek ne kadar zor bir işmiş arkdalarş.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
bunca sıkıntının ardından allah hepimize hayırlı evlatlar versin ve en sonunda yaşadıklarımıız unutulsun bir daha yaşanmamacasına..
birde liste var snaırım.. tam olarak anlamadım neyin listesi test günümü?? yoksa adet oluncak günümü bekliyorsunuz.. eğer adet günü ise beni de ekleyin..
kuzunazcım bende adeti 5 eylülde bekliyorum ..benide listeye eklerseniz sevinirim.
bende 29 temmuzda ilk aşılamamı oldum ama tutmadı. şimdi ise bekliyorum.. eğer adet olursam doktorada nasıl gidecem bilmiyorum.. hem ramazan hemde işe başlıcam eylülde.. izin meselesi zor olcak.. dua edinde bu ay bende hamile kalayım ve bu zahmetlerden kurtulayım.. inşallah listemizdeki herkes bu ay hamiş kalırda hepimiz çifte mutluluklar yaşarız..
aramızda sıkıntı yaşayan ve rahatsızlıkları olan arkdaşlarıma çok büyük geçmiş olsun diyorum.. inşallah bunları atlatıcaz..
içinde bulunduğumuz bin aydan hayırlı olan Ramazanın hürmetine Allahım; sen burda derdini paylaşan tüm arkdaşlarıma ve bana, önce sağlık ve şifa, ardından evimizde huzur ve geçimsevgi, saygı, ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.. dualarımızı sen kabul et ya Rabbim.. amin..
lolo gelmişsin ama biz yoktuk.. sevgiler..
arkadaşlar ben yeniyim o yüzden bazılarınızı tanımıyorum.. sadece mesajlarını okuduklarımı tanıyorum diye düşünüyorum..gerçi önceden beri tanımak isterdim hepinizi .. ama genede burdayım ve tanımaya çalışyıorum.. isimlerde karışıklık olursa kusura bakmayın.. hazıfam çok kuvvetli değil.. sizleri arkadaş listeme eklmek istiyorum izniniz olursa.. yada siz beni ekleyin ...
sizi çok seviyorum..içinizdeki umuttan güç alıyorum.. tam dibe vururken biri bişey yazıyor evet doğru söylüyor deyip yeniden düze çıkıyorum... iyiki buraya gelmişim.. iyiy varsınız....
Allahım içimi biliyor ve bir gün istediiğimiz her ne ise (dünya ve ahiret için) bize onu verecek ben biliyorum.. sizin için dua ediyorum.. kedersiz, lolo, latsibel, kuzunaz, mehtap59, arnavutgüzeli,arzu, ve daha adını hatrılayamadığım herkes..allah yardımcınız olsun.. dua edelim.. inşallah birgün...
sevgiler...
durucum ben sana bişi soracaktım bir türlü soramadım unutuyorum hep eski sayfafalarda bi ara gözüme çarpmıştı sen bundan önce mayısta filan bi hamilelik mi yaşadın canım anladığım kadarıyla öyle eğer seni üzecek bişise hatırlattığım için özür dilerim ama ben de böğürtlen kökü kullanıyorum ya o anlamda senin de kullandığını okudum da ondan soruyorum hem artık allah hem kucağına almayı nasip etsin hemde uzun ömür bersin de yine bebek bekliyorsun kötü günler geride kaldı dimi canım benim
günaydınlar.....kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
durucum günaydın.. nasılsın güzel annecik.. bu arada testlerin sonuçları nasıl...
durucum günaydın,
sağol canım, bende nurcanıma onu anlatmaya çalışıyordum ve hepimiz anlatmaya çalışıyoruz, keşke yanında olsaydık bir sarılsaydık birbirimize bir ağlasaydık ağlasydık bütün sinirimizi boşalttıp ağlama faslı bitince hayata sarılsaydık, çok yanında olmak istiyorum ama.... canım benim.. İnşallah yaşadıklarımız nurcanıma güç vermiştir.
sen ne yapıyorsun durucum yeğenim nasıl.....
sen bugün mü doğdun yoksa ben birşey mi kaçırdım durum
Seni çok seviyorum nurcanım, yaşadıklarına çok üzülüyorum, ama herşey geçeçek, zaman zaman ve sende iste lütfen ne olur. İnsan isteyince herşeyi başarır, eminim sende başarıcaksınnn. 5 yıllık bi hayatınız var eşinle artık bir bütün elma olmuşsunuz, Sizi allahtan başka kimse yıkamaz tamam mı, Lütfen dualarını eksik etme. Herkes çok zor şartlarda hayat sürüyor, zaman o kadar çabuk ilerliyor ki; sana rahat huzur vermeyen kişiler zamanla gün geçtikçe hayata dayanamayıp ihtiyarlıyacaklar ve eşin olgunlaşacak ve senden başka dayanağı olmadığını anlayacak.. Ama dediğim gibi sabır sabır sabır sabrın sonu selamet kardeşimmm... Her derdi yüce rabbimiz verir biz dayanacağız bu savaştan kaçarsak ozaman yeniliriz, işte o zaman herşeyi kaybetmiş oluruz...Eşinden anneden babadan kardeşten değil Allaha yalvarıp Allaha isteklerimizi suncaz zamanı gelince olacak bak göreceksinnnnn.....En büyük sıkıntılı anlarında kasvet gelen anlarında ; La havle vela kuvvete illa billa alühül azim de...... canım kardeşim..
Ben de çok zorluklarla hemde o kadar çok zorluklarla evlendim ki; Sadece Allaha sığındım isteklerimi sadece allaha sundum, sevdiğim erekeğe değil, anneme, kardeşime değil, saedece sonsuz gücü ve kudreti olan Allaha sığındım Allahtan istedim. Allah beni gönlümdeki gibi düğünüm oldu çünkü eşim hiç istemiyor salon falan, ama ben babamın evinden gelinlikle çıkmak salonda evlenmek istiyordum, eşim istemedi diye bende Allaha sığındım, öyle bir an oluverdiki kendisi ödedi salon ücretini hemde istemiyordu... Yaradanım herşeye ladirrrrrr... evlendim 4 sefer kovalandım, hamile kaldım eşim bebeğimizi istemedi haftalarca işkence etti, sonrada yaşamadı bebek zaten beni istemeyen aileye gelmem dedi, aradan 5 yıl geçti şimdi iyiyiz çünkü ben sabrettim evet bazen çıkışlarım oldu küsmedimmmm hiççç, kendimi koparmadım hayattan, bir gün o kadar çok içime atmışımki bir sabah, baş ağrısı delirircesine hemde yürüyemiyorum işe gidemedim, öğlen eşim geldi eve nasıl oldun diye ama uzaktannn, seni geçirmicem dedim ayağa kalktığım gibi yere öyle bir küt diye düşmüş ki sağ yanağım gözümle birlikte yere sürttü ve deri kalkarak yara oldu, zor ayılttı beniii......... işte böyle canım yılmadım bu zafer benim olacak dedim çünkü göüzm eşimden başkasını görmüyordu ve eşimden başka bir eş istemiyordum hayattan, bana o kadar çektiriyordu ben yine onu istiyordummmmm. seviyorummm çünkü, bu dünyada da sadece o olmalıydı eşimmmmmmm.. eşim için sevgim için savaştımmmmm.. (O da beni seviyordu biliyordum)
Şimdi iyiyiz Allaha çok şükür... Sende kendini toparla canım kardeşimmmm. eşine sarıl ve isteiğini sadece Allaha ilet... Muhammed s.a.v selam gönderelim birlikte birlikte yalvalaralım Allahın habibine sevgilisine sadece bizim isteklerimizi Allah karşılayabilir canım kardeşimm..
iyiyim ayşem canım inşallah nurcanımız en kısa sürede toparlanacaktır
birşey kaçırmadın güzelim evet bugün doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?