E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.161
iyiyim canım ama ben çok heyecanlıyım yarın test yaptırıcam iki gündür çok hafifte bir lekelenmem var sürekli dua ediyorum[/QUOTE
hadi hayırlısı canım, inşallah bebiş haberi senden gelicek. Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh topiğimiz şenlenecek ....
kuzunaz allah razı olsun ne güzel moral veriyorsun. Evet az kaldı ama yumurtlama günlerimi tutturabilicem mi bilmiyorum testler hiç bir işe yaramadı çünkümafoldumbenama sen demiştin ya kendinde anlayabilirsin diye bugün öyle bir akıntı geldi.sanırım geç yumurtluyorum ben
iyiyim cnm sen nasılsın
benim markete gitmem lazım kızlar bu saatten sonrada yemekle uğraşırım artık tpiği bıraktınız çok yalnız kalıyor topiğimiz bu aralar dün akşam kaç kere geldim kimsecikler yoktu bekliyorum iftardan sonra ona göre hee
canım bende test yapıyorum ovülasyon testi ama hala ikinci çizgi pembe çıkıyor kızarmadı yani herhangi bir akıntıda yok maalesef parmağımı derinlere daldırıyorum yine yok kupkuru hem o kadar isteksizim ki cinsel anlamda sorma gitsin ilişki olmazsa bebek nasıl olacak anlamıyorum yani eşimdede bendede yok ya hani baştan yok o istek nedense birde bende olmayınca eşimede çok yansıyor
iyi canım ya ne olsun gün sayıyorum .
Ya kızlarrrrrrrrrrr bugün yumurtlama günüm ama kocam yanımda yok offffff offfffffff
:sinifsinif:
kızlar naber nediyonuz
Ben de de tutmadı bu ovulasyon testi 2.yi de almıycam kuzunaz. Napalım tutarsa tutar Allah büyük. Bize de ün aşırı ilişkiye girmek görev gibi geliyor kıyamam kocamın da sesi çıkmıyor.Ama işte ilişki mi ilişki. Allah yardımcımız olur inşallah.
kızlar benide ekleyin 13 eylül ama inşallah olmaz
allah kavuştursun tez zamanda inşallah. En kısa zaman da da bebişinizi kucağınıza versin. herşeyde bir hikmet vardır. Allah sabretmemizi istiyor.
ben 12 eylül sen 13 inşallah hadi inşallah beraber kalırız u aralar yumurtlayabilirsin o zaman dikkatli ol iyi değerlendirir bu arada arkadaşlar ben nasıl dikkat etmedim ben 12 eylülde dğdum yani aslında adetimi beklediğim tarih benim doğumgünüm keşke rabbim bana doğum günü hediyesi verse ddimi :Saruboceq::Saruboceq:
ben 12 eylül sen 13 inşallah hadi inşallah beraber kalırız u aralar yumurtlayabilirsin o zaman dikkatli ol iyi değerlendirir bu arada arkadaşlar ben nasıl dikkat etmedim ben 12 eylülde dğdum yani aslında adetimi beklediğim tarih benim doğumgünüm keşke rabbim bana doğum günü hediyesi verse ddimi :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim(size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben
günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim(size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun diyorum sana ama bu geçmiş olsun dileğim sadece tiroid bezinle ilgili geçirdiğin ameliyat için ömür boyu ilaç kullanmak evet kötü bir durum aynı sorun benim ailemde birçok kişide var ve benimde tiroid bezimde nodul ve %13 kansere dönüşme şansı bu yüzden bende ameliyat olucam ve seninle aynı kaderi paylaşıcam ama inan bu beni hiç üzmüyor çünkü sabah güne gözlerimi açtığımda yüzümü yıkayacak iki elim görebilecek iki gözüm yürüybilecek iki ayağım var rabbime şükrediyorum bugünde sağlıklıyım diye çünkü benden o kadar kötü durumda olanlar camdan dışarı bakınca göremeyen yüürüyemeyen insanlarla dolu 6 yıl önce nişanlanmak üzere olduğum erkek arkadaşımı lemf bezi kanserinden kaybettim ama hayat herşeye rağmen devam ediyor yüreğinde izler bırakarak kayınvalide görümce bunları boşver diyemiyorum elbette sorun edeceksin kendine ama inanki eşin ne kadar senden yana gözükmüyor gibi olsada seni çok iyi anlıyordur ki doktora gitmen gerektiğini düşünmüştür ve yanında olmuştur senide bir anne doğurdu sen evlat hasreti ile tutuşurken kendi anneni üzmeye hakkın varmı sen inançlı allah korkusu olan birisin ve bunu çok iyi bilirsinki allahım sevdiği kullarını denermiş emin ol her gecenin sonunda aydınlık birgün vardır sakın kendine bunu yapma sakın ama sakın kimse için üzülme gül ya hayata karşı gelerek gül çocukmu istiyorsun bırak olmasın yaa nedirkii hayırsız olacaksa hiç olmasın önce bir evinizi alın sık dişini sakın kendini ilaçlarla aptallaştırıp etkisiz hale getirme aile düzenin eşinle aran bozulur canım sakın kimseye kendini güldürme allahın izniyle herşey yooluna girecektir o gözün olmayan güzel evlerde çocukların ve eşinle yaşayacağın günlerde gelecek haydi şimdi toparlan hayat herşeye rağmen ayakta kalmak için nedenlerle doluuu canımmklava: klava: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?