Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çek anam gel birlikte çekelimmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hep halay hep halay başım döndü arada dans edelimmm :1hug: :1hug: :1hug: :dance: :dance: :dance: buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

arkadaşlarım dua eden herkesten allah razı olsun benim test sonucum olumlu

canımmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: çokkk tebrikk ederim çok güzel bir haber bu bize de umut oldu bugün canım benim yaaa allah tamamına erdirsin...kaç geldi değerin?

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

geldim arzummmmmmmmmmmmmmmmm

ne meraklıyımmmmmmmmmmmmmmmm, sabah sormuştum ipeke test yaptırdın mı diye sanki içime doğmuş canım tebrik ederim ipekcim canım kardeşimmmmmmmmmmmmmmmm. Allah kucağına almayı nasip etsin hamilesinnnn halaya devam

:teytey: :teytey :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Aarzuumm canım çok teşekkür ederim yeğeninde seni öpüyor :ecrin_bebek: Yüce Rabbim hepimizi sevdiklerimizle birlikte bir ömür boyu mutluluk versin :Saruboceq:

durucum doğum günün kulu olsun allah tekrarına kavuştursun nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:sm_cool::sm_cool: nasıl mutlu oldum ben devam ediyorum vallaaaa

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

değerin 5 olması gerekirmiş benim 35 şimdi ilk etapta değerin biraz daha yükselmesi gerekiyomuş
sonra kese görüncekmiş inşallah benim mutluluğum devam eder ve inşallah allahım bütün isteyen arkadaşlarımıza en kısa zamanda mucizesini verir

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

o kadar şaşkınım ki doktoru bir kez daha aradım sevinebilirmiyim diye sordum tabi dedi
yani normal bi hamile de risk ne kadar varsa sende de o kadar dedi bende anın tadını çıkarıp sevinmeye
karar verdim

arkadaşlarım dua eden herkesten allah razı olsun benim test sonucum olumlu

iipekkkkkkkkkkkkkkkk hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin. mübarek ramazanda allah sevindirdi bak. Evetttt başlıyoruz halayaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

o kadar şaşkınım ki doktoru bir kez daha aradım sevinebilirmiyim diye sordum tabi dedi
yani normal bi hamile de risk ne kadar varsa sende de o kadar dedi bende anın tadını çıkarıp sevinmeye
karar verdim

canım yaaaa tabiki de sevin havalara uççç bence çok güzel bir müjde bu hemen eşine de bi sürpriz hazırla bence eğer haber vermediysen ve bize de haber vermeyi sakın unutma...

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

valla hoşgeldinnn bi ara ipekle ikimiz halay çekiyoduk bende ekibi çoğaltayım dedim ama msnde tek seni bulabildim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayddii halaya devammm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

karar verdim

haydiii hoppa hop hop hop nerede göbeciklerrrrrrrrrrrrrr, hem sibelime, hemde ipeğimeeeeeee haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ipeğiimmmmm canımmmm tebrik ederiimmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn lülülülülülülülülülü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

durucum doğum günün kulu olsun allah tekrarına kavuştursun nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım çok teşekkür ederim bugün ne güzel bir gün zemuszemus zemuszemus hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…