kızlar eşim servise alınmış serviste ilaçlarla destekleniyo ameliyat için sabah konuşulcakmış gün ayarlancak heralde o zamana kadar hastanede kalıcak eşim kontrol altında tutulması gerekiyomuş allah korusun damar patlarsa kurtuluşu yok yarın ziyaretine gidicem akşam gelicem kalmıcam ameliyat olduktan sonra kalıcam yanında olana kadar gidip gelicem
ablamda ameliyat oldu bu gün ameliyat iyi geçmiş yarın onada bakıcam eniştem iyi olduğunu söyledi
kızlar bide görümcemle kavga ettik kadın sürekli benimle uğraşıyo artık bende patladım baya bi kavga ettik yani
doktorumu aradım adet olmadım diye 1 hafta daha bekle kanda baktır idrarda test yapma dedi
günaydın herkeze kızlar hadi buraya gelin bana yardımcı olun lütfen acaba evde test yapsam çıkarmı belkide yumurtlamadığım için bu kadar gecikti
kızlar hadi yaa ben sizi bu halimle bile yanlız bırakmıyorum sizler nerdesiniz tanıdık tanımadık lütfen gelin buraya
kızlar şu elma yağını vajinanın içinemi konuluyor nasıl kullanılıyor banada yazar mısınız
çok geçmiş olsuun ben arada sırada gireriim arnavut güzeliyle ve bi kaç kişi daha vardı ne oldu onlara bi sorunmu oldu ben girmediğim amanlarda bi sürü olay olmuş galiba neydi sorun anaırmısın bana
kızlar herkeze iyi akşamlar eşim bu gün anjio oldu anjio olacağından eşimin bile haberi yoktu doktorlar gelmiş anjioya götürüyoruz seni demişler normalde sırsı var başkalarına 1 hafta sonraya gün veriyolar doktorlar ne düşündüyse hemen yapmışlar
akşam 9 a kadar yanındaydım uyuşması gidince baya bi ağrısı oldu gerçi söylemedi ama halinden ağrısı olduğu anlaşılıyodu ameliyat için daha bir sürü şeyler yapılması gerekiyomuş beklemedeyiz kurbanlık koyun gibi doktorların verceği kararı bekliyoruz
geçireceği ameliyat çok zor inşallah hiç bir aksaklık olmadan ameliyatıda biter sağlığına kavuşur
kızlar 12 gün bitti 13 e girdim ama hala adet olmadım acaba menepozamı giriyorum ne dersiniz.
canım evlilik yıldönümün kutlu olsun ömür boyu mutluluklar dilerim Allahım inşl size birde minik verir mutluluğunuza mutluluk katarsınız a.s.bugün benim evlilik yıldönümüm 3.yılımızın bittiğine inanamıyorum Şeniz
Lolo canım Tekrar geçmiş olsun anjio yu kolay atlatır ama by pass biraz zorlayabailir . gerek görmeseler yapmazlardı canım sakın moralini bozma bak babam da aynı ameliyatları geçirdi geçen ay bizde çok hastanelere gittik geldik birde ben uzaktaydım ömrümden ömür gitti gidip gelirken hafta sonları istanbul ordu arası mekik dokudum ama şimdi herşey yoluna giriyor yavaş yavaşkızlar herkeze iyi akşamlar eşim bu gün anjio oldu anjio olacağından eşimin bile haberi yoktu doktorlar gelmiş anjioya götürüyoruz seni demişler normalde sırsı var başkalarına 1 hafta sonraya gün veriyolar doktorlar ne düşündüyse hemen yapmışlar
akşam 9 a kadar yanındaydım uyuşması gidince baya bi ağrısı oldu gerçi söylemedi ama halinden ağrısı olduğu anlaşılıyodu ameliyat için daha bir sürü şeyler yapılması gerekiyomuş beklemedeyiz kurbanlık koyun gibi doktorların verceği kararı bekliyoruz
geçireceği ameliyat çok zor inşallah hiç bir aksaklık olmadan ameliyatıda biter sağlığına kavuşur
kızlar 12 gün bitti 13 e girdim ama hala adet olmadım acaba menepozamı giriyorum ne dersiniz.
canım allahım inşl topik sana uğurlu gelirde hamiş olursun hemen :)selam hanımlar
bizde birlikteliğimizin meyvesini istiyoruz artık fakat 3. denememizdede olmadı umutlarımız bu aya bakalımm :çok üzgünüm:şuan regl 3.günümde pazar günü akşam adaçayı yağını denemeye başlıyorum inş.aynı zamanda bal+polenede.... inş.vesile olur bisürü kişi hamile kalmış ne güzel yaa hepimize nasip olur inşallah
topici okuyorum uzun zamandır aranıza çektiniz benide en sonunda a.s.
baya bir kargaşalar olmuş ama hayırlısı hamileler olmuş bol bol maşallahh
lolo canım eşinede Allah acil şifalar versin inşallah çok çok iyi ve sağlıklı olur ve inşallah hamilesindirde :Saruboceq:
canım adet gecikmeleri hormonal bozukluklardan dolayı oluyor biliyorsun hayıt tohumu iyi geliyor bence onu bir dene derim kürlerin ile birlikte düzene girersin yada soğan kürünü denecanım ALAH eşine acil şifalar versin a.s.
bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah
benim yeri gelişyor 30 gün gecikiyor adetim aklına öyle şeyler getirme yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?