canım benimde senin gibi 2 tane bebegim gitti....çok gecmiş olsun bu arada...sonra bende akıntı sorunu vardı... Doktora gittigimde küçükte bi yaram çıktı son konturolumde intihap var dendi antibiyotik ve fitil verdiler kaç defa kullandım gecmek bilmedi doktora gitmekten bıktım yeter dedim..adaçayı yagını duyunca aldım düşün bide yaram var önce bi çekindim ama kullandım inanamadım 3 ,4 dün hiç görmedigim renkte intihap geldi ve akıntımda kesidi daha sonra eger bi alerji yapmadıysa sana sorun yok yanlız ben bir yada 2 kere kullandım oda adetten sonra bi dahada kullanmadım çünkü akıntım kesildi fazlasını gerek görmedimselam arkaladaşlar,bende çoktandır okuyorum mesajlarınızı,benimde 2 defa tekrarlayan düşüklerim var,5 aya gelince yavrularım düştü.şimdide 7 aydan beri çocuk istiyoruz,fakat oluşmuyor.2 ayda bir doktora gidiyorum,sürekli iltihap olduğunu söylüyorlar.bende yaz boyunca kurutucu içtim,ve sürekli su torbaları ile yazlıkta gezdim,yani ter revan içinde,ama bir faydasını görmedim.bu incir kürlerini denedim,gerçekten yumurta gelişiminde etkili oldu.fakat yinede gebelik oluşmuyordu.bu ayda arnavutgüzeli'nin verdiği adaçayı yağını kullandım,gerçekten bir akıntı geldiki sanki içerdekileri çekip alıyordu.bende bir umutla bugün doktora gidim dedim,acaba iltihaplar ne durumda diye,hala varmış,doktora anlattım bu durumu,oda kullanma dedi,"işte adaçayı yağı iltihap yapmış olabilir" dedi,bende hala inanmadım,çünki insan vucudunu tanıyor.biliyorum ki bu yağ bana çok etkili oldu.sonra alttan baktıktan sonra bu saatlere kadar hala hafif lekelenme var.bilmiyorum keşke gitmesemiydim doktora?yine bu sefer farklı bir antipiyotik,farklı bir fitil.ama şunu sordum,"iltihap gebe oluşturmaz mı" diye,"yok dedi yine gebelik oluşur" dedi,sizler nedersiniz bana birşeyler söyleyin bu konu hakkında.lütfen aydınlatın beni....şimdiden sizleri çok seviyorum.birde arnavutgüzeli hakkında bir bilginiz var mı?gerçekten çok hanım efendi ve asil bir bayanmış,ona sevgiler ....
merhaba kızlar ben geldim artık sizi çok fazla yanlız bırakmamaya çalışıcam bu gün kontrole gittik dikişler alındı ilaç düzenlemesi yapıldı göğüs ağrısı ve çıt çıt diye öten ses hariç herşey yolunda arada kolda uyuşma oluyo gözü kararıyo başı dönüyo ama normal dedi doktor yaşadığın basit bişey değildi şu halin bile çok iyi diyo 2 ay sırt üstü yatıcak kemiklerin kaynaması için 6 ay sonrada çalışmaya başlayabileceğini söyledi doktor
aselk cim beni hiç yanlız bırakmadığın desteğini esirgemediğin için sana çok teşekkür ederim . canım arkadaşım
kuzunazcım adet olmuşsun buda iyi bişey düzeliyo adetlerin inşallahda sonu bebiş olucak bıkmadan kürlere devam et canım topik açmışsın hayırlı olsun ama ben burda kalmayı daha uygun görüyorum çünkü bu topikte emeğim var aktif olduğumuz sürece yeni arkadaşlarımızda olucak eminim
artık fırsat buldukca topiği yanlız bırakmamaya çalışcam anlıcanız tekrar aranızdayım
merhaba kızlar ben geldim artık sizi çok fazla yanlız bırakmamaya çalışıcam bu gün kontrole gittik dikişler alındı ilaç düzenlemesi yapıldı göğüs ağrısı ve çıt çıt diye öten ses hariç herşey yolunda arada kolda uyuşma oluyo gözü kararıyo başı dönüyo ama normal dedi doktor yaşadığın basit bişey değildi şu halin bile çok iyi diyo 2 ay sırt üstü yatıcak kemiklerin kaynaması için 6 ay sonrada çalışmaya başlayabileceğini söyledi doktor
aselk cim beni hiç yanlız bırakmadığın desteğini esirgemediğin için sana çok teşekkür ederim . canım arkadaşım
kuzunazcım adet olmuşsun buda iyi bişey düzeliyo adetlerin inşallahda sonu bebiş olucak bıkmadan kürlere devam et canım topik açmışsın hayırlı olsun ama ben burda kalmayı daha uygun görüyorum çünkü bu topikte emeğim var aktif olduğumuz sürece yeni arkadaşlarımızda olucak eminim
artık fırsat buldukca topiği yanlız bırakmamaya çalışcam anlıcanız tekrar aranızdayım
herkeze günaydın kızlar ilginiz için sağolun merak etme aselk canım ben her sabah yazarım tabi bişey olmazsa bu gece eşim çok rahatsızlandı hapşurmuş hem göğüs ağrısı oldu hemde ayağında bi sorun vardı eskiden ilgilenmemiştik pek o sorun şimdi pörtledi ayağı şişti çok fazla ağrısı oldu çok acı çekti sabaha kadar şimdi daha iyi ama hala ağrısı var biliyorum geçicek ama çok acı çekiyo eşim iyi iyi dedik ayak ağrısı çıktı başımıza nazarmı değdi noldu bilmiyorum
neyse kahvaltı hazırlıcam sonra girebilirsem gene yazarım herkeze iyi hafta sonları
arkadaşlar selam, 2 gündür daha önceki yazıları okuyorum. Çok yararlandım. Bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler. mAYDONOZ, SÜT KÜRÜNÜ UYGULAYANINIZ VAR MI? AŞIRI SICAĞIN RAHİMİ BÜZÜŞTÜRDÜĞÜNÜ OKUMUŞTUM. YAPMAYA CESARET EDEMİYORUM. YAPIP FAYDASINI GÖRENERDEN YARDIM BEKLİYORUM...[
sevgii begümhan,bahsettiğin kürlerin içeriğini ve nasıl uygulandığını bilmiyorum ama aşırı sıcağın rahme zarar erip doğurganlığı etkiediğinden kesin olarak eminim şöyle ki;halam birkaç aylık evliyken babaannem hamile kalamıyor diye panie kapılıp tandırda ısıttığı balkabağının üstüne oturtmuş ve ogünden sonra çocuk sahibi olma şansını kaybetmiş. çünkü doktor rahmin büzüştüüğnü söylemiş mafoldumbenhalam şmdi 60 yaşlarında.anlattığım durum en az 40 yıllık tıp şimdi birşeyler yapabilir belki ama yinede çok dikkat et rabbim isteyen herkese hayırlı nurtopu evlatlar versin inşallah.:ecrin_bebek::Saruboceq:
sevgilerle....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?