canim bende bisey yok sen tup bebekmi yaptirdi hayirli olsun MEVLAM hayirlisiyla kucagina almayi nasipetsin ben uc kez tup bebek denedim ucude negatifle sonuclandi bu ay adetimke birlikte dorduncuyu denicez dondurulmus bir yumurtam var bakalim ne olacak:1hug: iyim canım yaa bıraktığınız gibi ama şimdi üçüze hamileyim
sen nasılsın,sen neler yapıyorsun?varmı bir gelişmeea.s.
hoşgeldin arnavut güzeli:)
sen beni tanımıyosun bende yeni katıldım sayılır
ilk okuduğum topik buydu
nedeyse bütün sayfaları okudum ve sana çok inandım
maşşallah üçüzlere hamileymişsin
nasıl becerdin kız?
merak ettim
ben kendimi anlatayım
3sene olacak evleneli
hiç korunmadık
doktorada gittim ama ne bende ne eşimde hiç sorun yok
herşey çok normal dedi hatta normalinde üstünde iyi dedi
ama olmuyo bu ay adaçayı yağını 2kere denedim birz yandım dayanamadım çıkardım
bal tarçın çörekotunuda kullandım bakalım hayırlısı
hatta okuyup kullanmaya başlayınca dedimki bende arnavut güzelinin ismini koyacağım:)
banada destek ol yaaaaaaaaaaa:)
bak arnavut güzeli ben olsamda olmasamda cevapla lütfen olurmu?
allah beişlerinle uzun ömürler versin:)
sağol canım bende iyiyim bilirsin biz nekadar iyi olursak ben 4.5 senelik evliyim hala yok bişey bende pko var 3 kez çatlatma iğnesi denedik olmadı eşim 6 ay askerdeydi 3 oldu geleli yakında yine başlıcaz nasip olursa tedaviye bende buay incir kürü yapayım dedim ama bugün 16. günüm ve sabahtanberi az az lekelenme şaklinde kanamam var yani anlıcan buayda boş neyse seni bu konuyu açtığındanberi takip ediyordum içimden hep dua ettim okadar çabaladınki anlatmak için hoşuma gitti sonra sen incir kürüne geçtin ondada olmadı sanırım şimdi hamilesin herhalde allahım kucağınada almayı nasip etsin yavrum diyerek sevenleri gördükce içim öle yanıyki allahım hepimize nasip etsin a.s.
CANIIIIIIIIIM GÖZÜN AYDIIIIIIIIIIN MAŞALLAAAH MAŞALLAAAAAH POLENİMİZ DOĞMUŞ DEMEEEEK:dance:selam arnavut güzeli ne zamandır giremedim nasılsınız ben oğlumu kucağıma alalı 2ayı geçti 2 kasımda doğdu yavrum sizde durumlar nasıl iyisiniz inşş rabbim evlat iseyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu tatırsın
canim bende bisey yok sen tup bebekmi yaptirdi hayirli olsun MEVLAM hayirlisiyla kucagina almayi nasipetsin ben uc kez tup bebek denedim ucude negatifle sonuclandi bu ay adetimke birlikte dorduncuyu denicez dondurulmus bir yumurtam var bakalim ne olacak
.
canım benim cevabın için teşekkür ederim
okadar çok dua ediyorumki önce olmayanlara sonra bena diyorum....
na güzel üçüzün olacak senindde sorunun yoktu benim gibi bak herşeyde bi hayır var üçüz bebek annesi oluyosun ne mutlu sana:)
ama benimki hiç yanaşmıyo öyle şeylere
kendiliğinden olur diyo
ben aslında yanlış yaptığım bişeyi paylaşmak istiyorum acaba ondanmı sen belki bilirsin
ben evlendiğimden beri nerdeyse her yattığımızda
iyice girsin diye:kedi:krem falan sürüodum onuda topiklerde okudumki spermi öldürüyomuş tükrük kerm ve su ben bunu duyunca araştırmaya başladım ve preseed diye bi krem buldum sperm dostu onu aldım kullanıyorum kullananların çoğu ilk üç ayında hamile kalmış.......
sence hamile kalma sebebim o olabilirmi?
2ay önce doktora gittiğimde bana puregon verdi iğne varya ondan ve baktığında kedın hayret etti ilk defa böyle bişi görüyorum dedi ben hastalarıma iki kere aynısından yazıyorum ama sana gerek kalmamış maşşallh çok çabuk etki gösteriyo büyük ihtimalle ikiz olma şansın var dedi tabi sonuç negatif
tabi herşey allahın ol demesiyle olacak ama
bu olaydan olabilirmi diye düşünüyorum sen ne dersin?
cvbın için çok teşekkür ederim sayfalarını okuduğumda gittiğine o kadar üzülmüştümki bidaha senle konuşabileceğim aklıma gelmemişti ne mutlu bana
sen benim vesiliem olacaksın inşallah:)
Slm ayse ben arnavutum
herkese çok selam arkadaşlar
arnavut güzelim çok sevindim hamile olmana maşallah maşallah inan sana çok duaetmiştim kürtaja bile giderken dua etmiştim hamile kalman için ne güzell
canım beniiiiim rabbim dualarını duyacak emin ol..sadece sabret ve bekle bebişin hiç ummadığın bir anda geliyo..ben tüp bebekte bile okadar umutsuzdumkiii:umursamaz:..test yaptırdığımda ikinci çizgiye bakıp gülmüştüm bu bir şaka diye ve kenara atıp inanmamıştım düşün..
Paylaştığın krem olayına gelelim..okadar sağlıksız bir şeykiii çok şaşırdıım keşke öyle şeyler sürmeseydin bitanem..allah korusun kremin içinde kimbilir ne katkı maddeleri bulunuyoo..neyse ama eminim artık yapmazsın bilinçlenmişsindir..
Pre-seed zaten bizim topikte çok konuşulmuştu tavsiye etmiştim ben..araştırmalarıma göre okadar hamile kalan vardıki ne yazık bizim topikteki hiç bir arkadaşıma yardımcı olmadı..bende kullandım gerçekten ürün güzeldir mutlaka ama demekki ozaman zamanı değilmiş diye düşünüyo insan..belli olmaz ben kullanma demiyorum herşey vesile olabilir.o zaten doğal bir ürün çok ta pahalı değil denemek lazım..
PUREGON İĞNESİni niçin verdi doktor??aşılama falan mı yapıldı..??tek seferde kullandıysan yumurtalığın mümkün değil biseferlikte istenilen boyuta ulaşamaz..nolur onu bana güzelce anlat..
MESELA BEN İLK DEFA İLAÇLA TEDAVİ OLDUM HAP İÇTİM 5-6 GÜN YUMUŞLAR BÜYÜDÜ ÇATLATICI İĞNE VERDİ DOKTOR VE İLİŞKİ ÖNERDİ..TABİ OLMAMIŞTI..İĞNEYLEDE TEKRAR 75 MG HER GÜN YAPILIYODU BANA 11 GÜN BOYUNCA YUMUŞLARIM 18 MM.ULAŞTI VE AŞILAMA YAPILDI ODA FOS TABİİ.OLAMDI..yani ilaçla tedavi uzun sürelidir bikereyle mümkün değil:1no2:
pre-seed kesinlikle gebeliğini engellemez.ama sakın krem kullanma..tam içeriye gitmesini istiyorsan ilişkiden sonra bacaklarını yukarıya kaldır 20 dk sonra cenin pozisyonunda yan yatarak dizlerini karınıa çek öyle uyumaya çalış..ertesi günde duş falan yapma hemen..
bende tekrar burda olmaktan çok mutluyuuum ..inşallah canım benim vesilen olurum inşalllaaaaaah:1hug:a.s.DUALARIMDASIIIIIN:asigim:
canım güzel dileeklerin için çok sağol benim eşim geldi zaten 3-4 ay gibi oldu ama daha doktora gidemedik o yüzden bende incire başlamışdım nasip herhalde bu ayda boşa gitti allahım herkezin dualarını kabul etsin senin tüp bebekmi anlatırmısın nasıl bir süraç neler yaptın
arkadaşım konu sahibi sensin demek..
uzun zamandır bu topiği takip ediodum..
seni burada görmek çok güzel...
bende elma yagını kullanmaya başladım..
sende kullandıgını yazmıştın...
anlatırmsn bi gelişme oldumu??
çok şükür yarabbi sonunda girebildim.
canım galiba yanlış almışsın...
ADAÇAYI (ELMA)YAĞI YAZACAK..zaten nanemsi kokusu var..aktarcıdan alırken söyle normal içtiğimiz adaçayın yağı diye iste..
aynen o şekilde aldım adaçayı tatlı elmayağı diye geçiyor adı şimdi öylece duruyor evde ama bende işe yaramadı yaramasını geçtim niye hiç yakmadı içimi anlamadım.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?