canım nerelerdesın arnavutguzelı merak ettım valla neler yaptınkızlar ben bu konuyu aÇan kıŞıyım..uzun zamandır yoktum ,malesef bir olumsuzluk yaşadık ve ayrıldık..
Sormak istediğiniz soru varsa ben tekrar yardımcı olmaya hazırım ,inşallaa tekrar burda hamiş haberleri alırsınız..
canım nerelerdesın arnavutguzelı merak ettım valla neler yaptın
arnavut güzeli seni nezamandır merak ediyordum pek diyoloğumuz olmadı ama ben seni hep takip ediyordum hoşgeldin hatta geçenlerde yine baktım senden ses yok nasılsın
ya kızlar ben bu elma yağını yaptım 3 gece boyunca geceden tampona damlattım soktum uyudum hiç yakmadı diğer 2 gün sıvıyağ damlatmadan yaptım yine yakmadı tatlı elma yağı diye geçiyor adı acaba acı elma yağımı olması gerekiyor off yanlış aldım galiba ben yaeyvahedigeldismile
Kızlar BEN BU KONUYU AÇAN KİŞİYİM..uzun zamandır yoktum ,malesef bir olumsuzluk yaşadık ve ayrıldık..
Sormak istediğiniz soru varsa ben tekrar yardımcı olmaya hazırım ,inşallaa tekrar burda hamiş haberleri alırsınız..
mafoldumben ya ben çok duygulandım şimdiiiiii.ne güzel hatırlanmak ve sevilmek..sağol canım beniiiim:1hug: eksik olmaa..HOŞBULDUK..inat etmiştim gelmemeye ammaa başlakarın ne günahı var dedim belki gene birilerine vesile olurum umuduylaa tekrar döndüm ve burda olucam allah nasib edersee..
çok iyim çok sağol,sen nasılsın? kendinden biraz bahsetsenee?nezamandır takip ediyodun bu konuyu.biliyosun dimi geçmişi??
çok sağol güzel karşılaman için :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?