sunacım canım benim yaa hamiş olduğuna üçüz olduğuna çok sevindim bir kere top yekun hadi hayırlısı rabbim
hoşbulduk biraz işlerim var hepnizi öpüyorum
kızlar elmayağının dışında birde sarımsak yağıyla test yapabilirsiniz kendinizi tüpleriniz tıkalımı açıkmı anlayabilirsiniz.yıllar önce bekarken duymuştum sarımsak yağınıda aynı elma yağı gibi tampona damlatıp vajinanıza yerleştirin eğer sabah kalktığınızda ağzınızda sarımsak kokusu olursa açık olmazsa kapalı benim olmadı sanırım tüplerim tıkalı zaten drumda artık hsg çektirmen lazım sanırım sorun tüplerinde dedi.
evet canım aynen öyle oldu bi ferahlık hissettim hatta bogazıma kadar hissettim bu ferahlığı ama akıntı falan olmadı sonrasında.
tabi biraz tırsıyorum ama çektircem mecburen devlet hastanesinde çektircem ne zaman sonraya gün verirler bilmiyorum şuana kadar sorduğum bütün özeller bana pahalı geldi 300 den aşağı bulamadım bana en uzağı 300 dedi.
canım istnabul gibi bir yerde ucuz bulmuşsun zaten ..doktorun iyi olsun sen ona bak devlet hastanesi olması önemli değil zaten..bende çektirdim ama kendimi kasarım diye anestesi almıştım 15 dk sürüyo..ben eminim açıktır senin göreceksin bakyerimseniben
baby_love canım bende kullandım o yagı evet bende yanma hisettim vajina bölgesinde..
ve sabah kalktıgımda yagın tadını ağzımda hissediodum..
ben tampona uygulayamıorum günlük pede sürüorum..
yalnız tam olarak nekadar sürmem gerektigni bilmiorum...
bak seni burda buldum fıstıkımmmm
canım beniiiiim rabbim dualarını duyacak emin ol..sadece sabret ve bekle bebişin hiç ummadığın bir anda geliyo..ben tüp bebekte bile okadar umutsuzdumkiii:umursamaz:..test yaptırdığımda ikinci çizgiye bakıp gülmüştüm bu bir şaka diye ve kenara atıp inanmamıştım düşün..
Paylaştığın krem olayına gelelim..okadar sağlıksız bir şeykiii çok şaşırdıım keşke öyle şeyler sürmeseydin bitanem..allah korusun kremin içinde kimbilir ne katkı maddeleri bulunuyoo..neyse ama eminim artık yapmazsın bilinçlenmişsindir..
Pre-seed zaten bizim topikte çok konuşulmuştu tavsiye etmiştim ben..araştırmalarıma göre okadar hamile kalan vardıki ne yazık bizim topikteki hiç bir arkadaşıma yardımcı olmadı..bende kullandım gerçekten ürün güzeldir mutlaka ama demekki ozaman zamanı değilmiş diye düşünüyo insan..belli olmaz ben kullanma demiyorum herşey vesile olabilir.o zaten doğal bir ürün çok ta pahalı değil denemek lazım..
PUREGON İĞNESİni niçin verdi doktor??aşılama falan mı yapıldı..??tek seferde kullandıysan yumurtalığın mümkün değil biseferlikte istenilen boyuta ulaşamaz..nolur onu bana güzelce anlat..
MESELA BEN İLK DEFA İLAÇLA TEDAVİ OLDUM HAP İÇTİM 5-6 GÜN YUMUŞLAR BÜYÜDÜ ÇATLATICI İĞNE VERDİ DOKTOR VE İLİŞKİ ÖNERDİ..TABİ OLMAMIŞTI..İĞNEYLEDE TEKRAR 75 MG HER GÜN YAPILIYODU BANA 11 GÜN BOYUNCA YUMUŞLARIM 18 MM.ULAŞTI VE AŞILAMA YAPILDI ODA FOS TABİİ.OLAMDI..yani ilaçla tedavi uzun sürelidir bikereyle mümkün değil:1no2:
pre-seed kesinlikle gebeliğini engellemez.ama sakın krem kullanma..tam içeriye gitmesini istiyorsan ilişkiden sonra bacaklarını yukarıya kaldır 20 dk sonra cenin pozisyonunda yan yatarak dizlerini karınıa çek öyle uyumaya çalış..ertesi günde duş falan yapma hemen..
bende tekrar burda olmaktan çok mutluyuuum ..inşallah canım benim vesilen olurum inşalllaaaaaah:1hug:a.s.DUALARIMDASIIIIIN:asigim:
canım şimdi şöyle anlatayım:
ben aşılama yaptırmadım çünkü eşim istemiyo
bi kere yazdı ben içindeki ilaçların hepsini kullandım yani bidaha yazmasına gerek kalmadı yani çok güzel dedi umarım anlatabilmişimdir
sonra çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi ama ben saçma kremleri sürdüğüm için olmadı yada zamanı değildi
bakalım preseedi bu ay ilk kullandım umarım sonuç alırım
hamişlerin duası kabul olur lütfen sende benim için dua et nolursun canım benim
benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim:kedi:
:kedi:eveeet benim dillere destan topiğiiim..:asigim:Hoşgeldiiiiiiiin
tamam güzelim şimdi anladım ..demekki sana verilen bütün tedaviyi yapmışsın ..keşke kremi kullanmasaydın bence oda bir sebep olmuştur..sonuçta kimyasal içeriyo neyseeeee geçmişte kaldııı bırak üzülmee sen önüne bak.pre-ssedi al madem dene busefer dediğim pozisyon yönteminide ayrıca unutmaa.hadi size kola gelsiiiiiiiin bacuuum.
sen merak etme ben bebişlerimleee beraber dua edicem rabbim melekleriminde sesini duyacaktır..
nedemek büyük bir zevkle hemdee yeterki siz sonuç alın yeterki anneliği yaşayın allahın izniyleeeee...
(eşin sperm tahlili yaptırdınmı)???
hoşbulduk tatlım. hayırlı olsun topiğin tatlım. allahım bebiş isteyenlere de tez zamanda bebişlerini göndersin inşallahhvereliniortak
sağol canım inşallah
eşim sperm tahlili yaptırdı onunkide çok iyi çıktı:)
bakalım bu 1.ayım preseedde umarım allah yardımcımız olur.......:Saruboceq:
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gaamzelim, BaBy_LoVe, Denmur, mine-, seremy
sağol canım inşallah
eşim sperm tahlili yaptırdı onunkide çok iyi çıktı:)
bakalım bu 1.ayım preseedde umarım allah yardımcımız olur.......:saruboceq:
amin canım allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?