Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sunacım canım benim yaa hamiş olduğuna üçüz olduğuna çok sevindim bir kere top yekun hadi hayırlısı rabbim

hoşbulduk biraz işlerim var hepnizi öpüyorum

Sağol bideneeem sağol allah razı olsun.hep yanımda olduğun için dualarını eksik etmediğin için..Darısı tüm isteyenlerin ve senin başına inşallaaaaaaah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tamam canım sen işine bak bende elimden geldiğince burda olmaya çalışıcam..yerimseniben olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:1hug:

evet canım aynen öyle oldu bi ferahlık hissettim hatta bogazıma kadar hissettim bu ferahlığı ama akıntı falan olmadı sonrasında.

)beklenen gÜn gelecekse, Çekılen Çıle kutsaldırrrrr kızlar bunu sakın unutmayııııın...

aa çok ilginç bak bunu duymamıştım paylaştığın iyi oldu..TEŞEKÜRLER CANIMa.s buyrunnnnnnnnn NE GÜZEL YA BENİM TOPİKTE HERKEZ HERŞEYDEN BİLGİLENİYOO..kaydirigubbakcemile5 kim ne biliyosa yazsın yeni gelen arkadaşlarda okur hem.çünkü topikte öyle güzel şeyler paylaştıkki aslında ama işte birz sayfalar çoğaldıkça okumalarıda zorlandı ..

evet canım aynen öyle oldu bi ferahlık hissettim hatta bogazıma kadar hissettim bu ferahlığı ama akıntı falan olmadı sonrasında.

olsun inşallah ilthab falan yoktur sendee..mademki hsg çekilecek hemen yaptır bencede..hem biliyosun filimden sonra rahmile kalanlarda çoğaldı..inşallah oda sana vesile olur.hiç erteleme korkucakta bişey yok güven banayerimseniben

tabi biraz tırsıyorum ama çektircem mecburen devlet hastanesinde çektircem ne zaman sonraya gün verirler bilmiyorum şuana kadar sorduğum bütün özeller bana pahalı geldi 300 den aşağı bulamadım bana en uzağı 300 dedi.

canım istnabul gibi bir yerde ucuz bulmuşsun zaten ..doktorun iyi olsun sen ona bak devlet hastanesi olması önemli değil zaten..bende çektirdim ama kendimi kasarım diye anestesi almıştım 15 dk sürüyo..ben eminim açıktır senin göreceksin bakyerimseniben

baby_love canım bende kullandım o yagı evet bende yanma hisettim vajina bölgesinde..
ve sabah kalktıgımda yagın tadını ağzımda hissediodum..
ben tampona uygulayamıorum günlük pede sürüorum..
yalnız tam olarak nekadar sürmem gerektigni bilmiorum...

bak seni burda buldum fıstıkımmmm

oh yaa dünya varmış özüme döndüüüüüüüm..
hemen anlatayım nedemeek herşey gelecek olan güzel yeğenlerim içiiiiiiiinzemuszemus :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
PEDİNE SOROYPSAN TAM ORAYA DENK GETİRMEYE ÇALIŞ diğer taraflarını tahriş etmesin.(benim etmemişti ama herkezin cilt yapısı farklıdır) sonra 3-4 damla damlat yeter.gece yap onu.
aklında bulunsun genede normal makyajımızı sildiğimiz yuvarlak şeklindeki pamuklar yokmu onu ikiye katla ucu sivri olucak şekilde ucuna yağı dök hemen ağız kısmına yerleştir.hem çok içeri sokma gereği duymasın hemde içeriye doğru daha iyi tenefüs eder..a.s

canım şimdi şöyle anlatayım:
ben aşılama yaptırmadım çünkü eşim istemiyo
bi kere yazdı ben içindeki ilaçların hepsini kullandım yani bidaha yazmasına gerek kalmadı yani çok güzel dedi umarım anlatabilmişimdir
sonra çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi ama ben saçma kremleri sürdüğüm için olmadı yada zamanı değildi
bakalım preseedi bu ay ilk kullandım umarım sonuç alırım
hamişlerin duası kabul olur lütfen sende benim için dua et nolursun canım benim
benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim:kedi:

tamam güzelim şimdi anladım ..demekki sana verilen bütün tedaviyi yapmışsın ..keşke kremi kullanmasaydın bence oda bir sebep olmuştur..sonuçta kimyasal içeriyo neyseeeee geçmişte kaldııı bırak üzülmee sen önüne bak.pre-ssedi al madem dene busefer dediğim pozisyon yönteminide ayrıca unutmaa.hadi size kola gelsiiiiiiiin bacuuum.
sen merak etme ben bebişlerimleee beraber dua edicem rabbim melekleriminde sesini duyacaktır..
nedemek büyük bir zevkle hemdee yeterki siz sonuç alın yeterki anneliği yaşayın allahın izniyleeeee...
(eşin sperm tahlili yaptırdınmı)???

sağol canım inşallah
eşim sperm tahlili yaptırdı onunkide çok iyi çıktı:)
bakalım bu 1.ayım preseedde umarım allah yardımcımız olur.......:Saruboceq:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gaamzelim, BaBy_LoVe, Denmur, mine-, seremy

hoşbulduk tatlım. hayırlı olsun topiğin tatlım. allahım bebiş isteyenlere de tez zamanda bebişlerini göndersin inşallahhvereliniortak

çok sağol demetim teşekürederim.bu topik yakşalık 2 yıldır var ama ben biraz ihmal ettimohaoldumsmile amin inşallaaah benim uğraşımda ooo inşallah herkez bizim gibi anniş olucak :Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım inşallah
eşim sperm tahlili yaptırdı onunkide çok iyi çıktı:)
bakalım bu 1.ayım preseedde umarım allah yardımcımız olur.......:Saruboceq:

ya süpper ozamankaydirigubbakcemile5 sevindim senn adına..madem hiç bir sorun yok yakındır süpriziiiiin:teytey:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gaamzelim, BaBy_LoVe, Denmur, mine-, seremy

zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan a.s.

ya süpper ozamankaydirigubbakcemile5 sevindim senn adına..madem hiç bir sorun yok yakındır süpriziiiiin:teytey:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bakalım ya bu ay hiç ümitli değilim am bidahaki ay doktoruma gitcem:)
inşallah güzel sonuçlarla dönerimmmmmmmmmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…