Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok geçmiş olsun yaaa çörekotu+bal+tarçını günde 2 kez yiyorum bende...ama inciri haşlamak yerine sabah -akşam aç karnına 2 tane yiyorum..! Çatlama iğnesi yapmadılar mı hiç ..!!??

kimse yokmu burda ya cevap lütfenohaoldumsmile

slmmm..! yumurtlama zamanında ateş yükselmesi,akıntının berraklaşıp yumurta akı kıvamında olması(akıntını 2 parmak arasında kontrol ederken uzaması gerekimuş ),göğüslerde hassasiyet olarak algılayabiliomuşsun..! SUN diorum çünki ben yumurtlayamıorum,duyduklarımı yazıorum sana Ama azimliyim,yumurtlicam mutlaka :sm_cool:

:1huguyar bitanem merak etme sen.RABBİM UNUTMAZMIŞ ..vakti zamanı gelince öyle bir oluyoki inanamıyosun ..
POLENİ SADECE SABAHLARI AÇ KARNINA YE TATLIM..
NEZAMAN İSTERSEN BAŞLA BU DOĞAL BİR ÜRÜN SONUÇTA VİTAMİNLERİN HERHANGİ BİR GÜNÜ OLMAZ..
sana kalmış ..HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN İNŞALLAAAH:Saruboceq: BİSMİLLAH..

sagol arnavutcum ınsallah rabbım duyar sesımı

kızlar lütfen cvp yazın ben bu poleni yiyecekmiyim ben tarçını balı poleni hepsini karıştırıp yutuyordum. çiğneyerek yemem mi gerek nasıl kullanayım lütfen söyleyin.

balla polenı karıstırıp yut canım
bn oyle bılıyorum

mrb arkadaşlar ben geldimmmm.
c.tesi günü yumurta takbım oldu ama malesefkı aynı.1kutu klomen kullanmama ragmen değişen bişey yokk.salı tekrar yumurta takıbım var bakalım inş.bi gelişme vardırrr.
pes etmedim bakalım inş.gelişcek benımde yumurtam.moralımı yuksek tutuyorum bal tarcın çörek otu kürüne devam

Slm canımm.. Bende cuma günü gidicem inşAllah..1 de geçen nerede okudum hatırlamıorum ama çinko bebeğin tutunması için çok gerekliymiş..kabak çekirdeğinde falan varmış,1 kaç gündür ara sıra atıştırıorum :)

Hoşgeldin canım..
:1hug:
sıkma canını bazen yumurtalıkların geç cevap ta verebilir.hemen panik yapma sakın..gelişir mutlaka.illaki büyük olmak zorunda değil kaliteli olsunlarda o yeterli allahın izni ileee herşey çok güzel olucak..
kürleri sakın bırakma..yerimseniben

Tatlım polendede ÇİNKO VAR ve bütün gerekli vitamin ve mineral ,proteinler..
kabak çekirdeği ye oda çok faydalı bende yemiştim..hatta ANANAS MEYVESİNİ DE İHMAL ETME OZAMAN..konzerve olmamasına dikkattet.tazesini al..soyup yuvaralak şeklinde kes streçle buzdolabına koy hergün bitene kadar tüket tatlım..hadi sana da inşallah hayırlıs uğurlu olsur canım..
allaha emanet ikinizde inşallah herşey gönlünüzce olur inşallah vakti ve zamanı gelmiştirr..:Saruboceq::1hug:

ARNAVUT GÜZELı CANIM MRB.
canım cok sıkıldı c.tesi ama moralımı yüksek tutmaya calıısıyorum doktorr yumurta yok deyince varya bütün düzenim alt üst oluyorr.düşünmcelrim herşey bşranda yok oluyorrr.bal tarcın cörekotu yiyorum.yarın tekrar kontrolum varr.hastaneden gelirken barı polen tozu alayım aktardan.daha once bı kavonoz yemiştim.polen bal arısütü karısımı şimdi polenin kendisini alayımm barı

tamam canım sagol onuda yerim yaaaa

İnşAllah güzel kalpli arkadaşım,inşAllah :)

moralini hiç bozma çünkü çok etkiliyor benimde senin gibi oluyordu klomenden sonraki ilk gidişimde gelişme gözükmezdi daha sonraki gidişlerimde yavaş yavaş büyürdü ama en önemlisi moral ben eğer çok üzülürsem hiç gelişmezdi lütfen moralini yüksek tut moral çok önemli sakın üzülme. inşallah Allah birgün hepimizin yüzüne gülecek.

kızlar sabah nasıl bi halt yedim anlatamam..
her sabah bal poleni karıştırıp yiodumya..
çok zorlanıorum poleni yerken..
du bakım sütle denim dedim nası olcek..
nese süte kattım..
o şekilde içtim..
allahım ağzım zehir gibi sakın denemeyin..
inanın halal midem bulanıo yaa..

sagol canım allah razı olsun elimde olmadan şimdi doktordangeldim moralım sıfır yine yumurta yok bakalım nolcak hayırlsıı.sinirlenmemeye çalısıyorum ama elimde dğil çok stres oldum yaa.ama toparlancam şimdi

hiç gülesim yoktu valla kızzz
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…