kızlar günaydın..
bişi sorcam yaa..
bebek asipirini varya..
pcolu bi arkadaş bebek aspiriniyle hamile kalmış..
hiç böle bişi duydunuzmu??[/
Sitenin birinde okudum ama uygulamadım hiç..! uygulayan kişiler işe yaradığını,pıhtılaşmanın olmadığını yazmışlar..! bizlerin pco lu olarak sorunu pıhtılaşma zaten biliosunuz..! Bu cuma Dr a sorucam,bakalım ne diecek ..!
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim uzun zamandan beri yazılarınızı takip ediyordum ben her duyduğunuzu yapmayın derim özellikle bikaç kürü birarada denemeyin. ben geçen ay böğürtlen kökü kürü ,incir kürü ve bal polen tarçın çörekotu yaptım ama hastanelik oldum idrarımda şeker çıktı sebebi ise vücudumdaki fazla şeker atılıyormuş sanırım incir küründen oldu. benim sorunum 2 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı 6 aydır klomen tedavisi uygulanıyo ve kist oluşuyo yani çatlamama sorunu var
kimse yokmu burda ya cevap lütfenohaoldumsmile
arnavutcum nede guzel yazmıssın ınsallah rabbım duyar sesımızı dualarımız kabul olur... sımdı ben bu bal vepolen karısımını sabah aksam ac karnına 1 kasık yıcem
hangı gun baslamam gerekıyo? adetten sonramı adetlemı ?
yerimseniben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanDEVAM BİTANEM canın sağolsun..hepimiz geçtik bu dönemlerden aah ben neler yapıyodum..ama o günlerde güzelmiş beee..sende inşallah tatlı anı olarak hatırlarsın..
Canımmm benimm..! Rabbim hiçbirimize dermansız dert vermesin..! İlaçlara ve kürlere başladım,(bugün regl bitio sanki,elma yağına da başlayacağım ) ,gelecek hafta cuma günü yumurta kontrole gideceğim inşAllah :) :lepi:
,
kızlar günaydın..
bişi sorcam yaa..
bebek asipirini varya..
pcolu bi arkadaş bebek aspiriniyle hamile kalmış..
hiç böle bişi duydunuzmu??
Canım tüp bebek tedavisinden önce üç ay kullandım sonra hamile kaldıktan sonra 1 ay daha..
AMA SEN DOKTORA DANIŞMADAN KULLANMA CANIM..bende öyle bir ara araştırdım kullanacaktım ama herkez için uygun değil belki o tüp bebekte yapılan işlemlerden geçtiğin için yardımcı olsun diyemi artıık..
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim uzun zamandan beri yazılarınızı takip ediyordum ben her duyduğunuzu yapmayın derim özellikle bikaç kürü birarada denemeyin. ben geçen ay böğürtlen kökü kürü ,incir kürü ve bal polen tarçın çörekotu yaptım ama hastanelik oldum idrarımda şeker çıktı sebebi ise vücudumdaki fazla şeker atılıyormuş sanırım incir küründen oldu. benim sorunum 2 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı 6 aydır klomen tedavisi uygulanıyo ve kist oluşuyo yani çatlamama sorunu var
ah canım benim öyle bir sürü kür uygulanırmı hiiiç..bak koskoca ibrahim saraçoğluda önce 2 ay soğan kürü veriyoo o bittikten sonra 1 ay dinlenin sonra incir kürünü veriyo..ki diğer incir kürüne başlamak içinde tekrar 1 hafta izin vermiyo kullanmalarını..
SENDE HATA YAPMIŞSIIIN KEŞKE ÖNCE DANIŞSAYDIN..GEÇMİŞ OLSUN..bence şimdi hiçbirşey kullanma vucudun onları atana kadar..
sonra itsediğin sadece birine başlarsın..(AMA POLEN BİŞEY YAPMAMIŞTIR EMİN OL İNCİRDEN DİR)
slmmm..! yumurtlama zamanında ateş yükselmesi,akıntının berraklaşıp yumurta akı kıvamında olması(akıntını 2 parmak arasında kontrol ederken uzaması gerekimuş ),göğüslerde hassasiyet olarak algılayabiliomuşsun..! SUN diorum çünki ben yumurtlayamıorum,duyduklarımı yazıorum sanaAma azimliyim,yumurtlicam mutlaka :sm_cool:
:lepi: KUZUMA BENİİİİİİİİM tavuk misali hepimiz çatladık zamanı gelince sizde çatlatııııın yığılmak yok pes etmek yok illeriiiiiiii..:lepi:
NO STRES BABY YEEEEEEES..:dance::içelim:
:1huguyar bitanem merak etme sen.RABBİM UNUTMAZMIŞ ..vakti zamanı gelince öyle bir oluyoki inanamıyosun ..
POLENİ SADECE SABAHLARI AÇ KARNINA YE TATLIM..
NEZAMAN İSTERSEN BAŞLA BU DOĞAL BİR ÜRÜN SONUÇTA VİTAMİNLERİN HERHANGİ BİR GÜNÜ OLMAZ..
sana kalmış ..HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN İNŞALLAAAH:Saruboceq: BİSMİLLAH..
yerimseniben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
,
Canım tüp bebek tedavisinden önce üç ay kullandım sonra hamile kaldıktan sonra 1 ay daha..
AMA SEN DOKTORA DANIŞMADAN KULLANMA CANIM..bende öyle bir ara araştırdım kullanacaktım ama herkez için uygun değil belki o tüp bebekte yapılan işlemlerden geçtiğin için yardımcı olsun diyemi artıık..
ah canım benim öyle bir sürü kür uygulanırmı hiiiç..bak koskoca ibrahim saraçoğluda önce 2 ay soğan kürü veriyoo o bittikten sonra 1 ay dinlenin sonra incir kürünü veriyo..ki diğer incir kürüne başlamak içinde tekrar 1 hafta izin vermiyo kullanmalarını..
SENDE HATA YAPMIŞSIIIN KEŞKE ÖNCE DANIŞSAYDIN..GEÇMİŞ OLSUN..bence şimdi hiçbirşey kullanma vucudun onları atana kadar..
sonra itsediğin sadece birine başlarsın..(AMA POLEN BİŞEY YAPMAMIŞTIR EMİN OL İNCİRDEN DİR)
:lepi: KUZUMA BENİİİİİİİİM tavuk misali hepimiz çatladık zamanı gelince sizde çatlatııııın yığılmak yok pes etmek yok illeriiiiiiii..:lepi:
NO STRES BABY YEEEEEEES..:dance::içelim:
Seviorum siziiiii zemuszemus
mrb arkadaşlar ben geldimmmm.
c.tesi günü yumurta takbım oldu ama malesefkı aynı.1kutu klomen kullanmama ragmen değişen bişey yokk.salı tekrar yumurta takıbım var bakalım inş.bi gelişme vardırrr.
pes etmedim bakalım inş.gelişcek benımde yumurtam.moralımı yuksek tutuyorum bal tarcın çörek otu kürüne devam
c.tesi günü yumurta takbım oldu ama malesefkı aynı.1kutu klomen kullanmama ragmen değişen bişey yokk.salı tekrar yumurta takıbım var bakalım inş.bi gelişme vardırrr.
pes etmedim bakalım inş.gelişcek benımde yumurtam.moralımı yuksek tutuyorum bal tarcın çörek otu kürüne devam
Slm canımm.. Bende cuma günü gidicem inşAllah..1 de geçen nerede okudum hatırlamıorum ama çinko bebeğin tutunması için çok gerekliymiş..kabak çekirdeğinde falan varmış,1 kaç gündür ara sıra atıştırıorum :)
Slm canımm.. Bende cuma günü gidicem inşAllah..1 de geçen nerede okudum hatırlamıorum ama çinko bebeğin tutunması için çok gerekliymiş..kabak çekirdeğinde falan varmış,1 kaç gündür ara sıra atıştırıorum :)
Hoşgeldin canım..
:1hug:
sıkma canını bazen yumurtalıkların geç cevap ta verebilir.hemen panik yapma sakın..gelişir mutlaka.illaki büyük olmak zorunda değil kaliteli olsunlarda o yeterli allahın izni ileee herşey çok güzel olucak..
kürleri sakın bırakma..yerimseniben
Tatlım polendede ÇİNKO VAR ve bütün gerekli vitamin ve mineral ,proteinler..
kabak çekirdeği ye oda çok faydalı bende yemiştim..hatta ANANAS MEYVESİNİ DE İHMAL ETME OZAMAN..konzerve olmamasına dikkattet.tazesini al..soyup yuvaralak şeklinde kes streçle buzdolabına koy hergün bitene kadar tüket tatlım..hadi sana da inşallah hayırlıs uğurlu olsur canım..
allaha emanet ikinizde inşallah herşey gönlünüzce olur inşallah vakti ve zamanı gelmiştirr..:Saruboceq::1hug:
tamam canım sagol onuda yerim yaaaa
Üzme kendini olurmu , o kadar çok geç yumurtlayan,regline 1 kaç gün varken hamile kalan insan var ki :)
moralini hiç bozma çünkü çok etkiliyor benimde senin gibi oluyordu klomenden sonraki ilk gidişimde gelişme gözükmezdi daha sonraki gidişlerimde yavaş yavaş büyürdü ama en önemlisi moral ben eğer çok üzülürsem hiç gelişmezdi lütfen moralini yüksek tut moral çok önemli sakın üzülme. inşallah Allah birgün hepimizin yüzüne gülecek.
kızlar sabah nasıl bi halt yedim anlatamam..
her sabah bal poleni karıştırıp yiodumya..
çok zorlanıorum poleni yerken..
du bakım sütle denim dedim nası olcek..
nese süte kattım..
o şekilde içtim..
allahım ağzım zehir gibi sakın denemeyin..
inanın halal midem bulanıo yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?