Dün akşam üzeri regl oldum kızlar,şimdi yeniden kürlere başlıyacağım..!
hadı başla canım hayırlısııı
slm arkadaşlar bugün gebelik testi sonucunu öğrendim malesef negatif. çok moralim bozuk. bu arada adetimin gelmesi için bi öneriniz varmı yoksa doktora gidip ilaçmı alayım. inşallah Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür.
slm arkadaşlar bugün gebelik testi sonucunu öğrendim malesef negatif. çok moralim bozuk. bu arada adetimin gelmesi için bi öneriniz varmı yoksa doktora gidip ilaçmı alayım. inşallah Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür.
selam arkadaslar ınsallah hepımız en kısa zamanda hamıle kalırız ve hayırlırıyla yavrularımıza kavusuruz ben 2 yıllık evlıyım evlendıgım ay hamıle kaldım ama farklı sebeplerden dolayı aldırmak zorunda kaldım (bn nerden bılecektım bıdaha olması bu kadar zor) neyse sol overde cıkolata kıstı oldugunu ve amelıyat olmam gerektıgını soledı drlar hep ama bn yıne 1 yıl beklıyeyım dedım belkı olurdıye ama sonuc malsef ...... sonunda karar erdım ve 4 subat gunu acık amelıyat oldum cunkı kıst okadar buyumuskı acık yapmak zorunda kaldı r doktorum ve bnm bu 1 yıl beklemem bu lanet olası kıstın heryerı sarmasına sebep oldu malesef ve sol yumurtalıgımıda aldılar ... doktorumun soyledıgıne gore sag yumurtalık ıyı durumda ve tup de acık sorun yok
doktorum bnı 1 yıl menepoza sokmak ıstyor ama ben ıstemıyorum yasım 31 ve beklemek ıstemıyorum ama yınede rabbım bılır.....
sızden ve ozellıkle ARNAVUT GUZELINDEN rıcam bn bundan sonra nasıl bır kur uygulamalıyım ne olur bana yardımcı olun ....arnavutcum rabbım evlatlarından guldursun saglıklı ve hayırlı dogum nasıp etsın sana tatlım cok cok tebrık edıyorum senı .....
adetlerım duzenlı 28 de bır oluyorum sag yumurtalıgım var sadece tup acık....ıltıhap vs ... de yok buna gore bana kur onerın allah rızası ıcın
Dün akşam üzeri regl oldum kızlar,şimdi yeniden kürlere başlıyacağım..!
evet arkadaşlar kan testi yaptırdım hoş ben sonucu göremedim yazıcı bozulmuş veremediler sadece negatif dediler en son 12 ocakta regl oldum ve şimdiye kadar da 2 defa aralıklarla kahverengi akıntılarım oldu5-6 gün sürdü ve ikisindede reglim gelmedi. artık doktora bile gitmek çok zor geliyor ama ne yapayım bakalım biraz beklerim ne olacak. bu arada benim aldığım polen toz halinde değil küçük küçük parçalar halinde ve ben poleni balı tarçını hepsini karıştırıp direk yutuyordum ama sizce nsl kullanayım ben tam bilmiyorum.
Neredesiniz Kızlaarr ..!
DEVAM BİTANEM canın sağolsun..hepimiz geçtik bu dönemlerden aah ben neler yapıyodum..ama o günlerde güzelmiş beee..sende inşallah tatlı anı olarak hatırlarsın..
Canımmm benimm..! Rabbim hiçbirimize dermansız dert vermesin..! İlaçlara ve kürlere başladım,(bugün regl bitio sanki,elma yağına da başlayacağım ) ,gelecek hafta cuma günü yumurta kontrole gideceğim inşAllah :) :lepi:
Unuttum yaaa,günde 3 bardak adaçayı,2-3 bardak da civanperçemi içiorum..! 1 de yemeklerden sonra kekik çayı içiorum (bu nie bilmiorum ama yemekten sonra bu çay hoşuma gidio)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?