hiç gülesim yoktu valla kızzz
kaydirigubbakcemile3
ARNAVUT GÜZELİ CANIM MRB.
canım cok sıkıldı c.tesi ama moralımı yüksek tutmaya calıısıyorum doktorr yumurta yok deyince varya bütün düzenim alt üst oluyorr.düşünmcelrim herşey bşranda yok oluyorrr.bal tarcın cörekotu yiyorum.yarın tekrar kontrolum varr.hastaneden gelirken barı polen tozu alayım aktardan.daha once bı kavonoz yemiştim.polen bal arısütü karısımı şimdi polenin kendisini alayımm barı
kızlar sabah nasıl bi halt yedim anlatamam..
her sabah bal poleni karıştırıp yiodumya..
çok zorlanıorum poleni yerken..
du bakım sütle denim dedim nası olcek..
nese süte kattım..
o şekilde içtim..
allahım ağzım zehir gibi sakın denemeyin..
inanın halal midem bulanıo yaa..
sagol canım allah razı olsun elimde olmadan şimdi doktordangeldim moralım sıfır yine yumurta yok bakalım nolcak hayırlsıı.sinirlenmemeye çalısıyorum ama elimde dğil çok stres oldum yaa.ama toparlancam şimdi
valla canım bende bişey anlamadım ne biçim iş anlamdım gitti.sag ve sol yumurtalıklarımda küçük küçük foliküller varmısss onların büyüyüpo yumurta olması gerekiyormus gelişemediği içinde ortaya bi yumurta atılamıyormusss.doktorum bana klomen verdı sabah akşamm 1tane içtim 50mg yumurtaa takıbıne başladı ama gelişen yumurtan yok dedı.pko hastalarında bu görülüyrmöuss zaten.şimdi ben biraz araştırdım ilacın dozunu yükseltiyorlarmıs ilaçda etki vermezse iğneylee yumurta geliştirmeye calısıyorlarmıss bu yöntemle hamıle kalanlar varmıss.bu sitede çok duydum.ister istemez sinir oluyorum yumurtan yok deyınce şimdi.cuma tekrar kontrole gitcem sonra ilaç yada iğne yazcak galıba doktorumm.
polen dün aldım canımmm.sarı yuvarlak bişey bu sabah balla karıstırıp yedım bakalım inş.1yumurta oluusur.çok üzülüyorum 1yumurtam bile yokk.barı 1 tane olsaaaaaaaaaa.bakalım rabbım ne zaman nasıp etceeek hayırlısı diyelimm.bende zamanın baklıyorum işte canımmmm.zamanı var deyip kendimi avutuyorummm
SÜT PANZEHİR OLDUĞU İÇİN ETKİSİNİ %50 DÜŞÜRÜRMÜŞ bir daha deneme canım
varya çok sinirilendim şimdiii..ben bu doktorları çözemiyorum iyilik mi yapıyolar yoksa zarar mı vermeye çalışıyorlar..
ŞİMDİ SENİN TAHLİLLERİN BELLİKİ SINIRDA.NASIL SANA İLAÇ OLARAK HEMDE 50 LİK İLAÇ VERİYOKİ..BENİM HERŞEY NORMALDİ VE İĞNE ALDIM 75 LİK 11 TANE YUMURTAM OLUŞMUŞTU..BÖYLE YAPMAKLA SENİN REZERVELERİNİ DE RİSKE SOKUYOO..VE TEDAVİYİ UZATIYO İYİCE..
TABİKİ O ŞEKİLDE HAMİLE KALIYOLAR BİTANEM ÇÜNKÜ İĞNE HEMEN BÜYÜTÜYO DOZU YÜKSEK VE TAŞ ÇATLASA 7 GÜN KULLANIYOSUN SADECE AKŞAMLARI VURUNUYOSUN MESELA..bu ilaçla başlamış sonra iğneyle yükselticekmiş ölme eşeğim ölmee:sm_confused:
bu konuda ısrar et dozunu yükseltsin ve iğneye başlasın.senin bilinçli olduğunu görsün ..doktorlarda bakıyolar hastalaı laf etmiyo diye kafalarına göre hareket ediyolar..klava:..SENİN YUMURTAN VARDIR GÖRECEKSİN ÜZÜLME SAKIN ALLAHIN İZNİYLE İĞNEYE BAŞLASIN BAK NASIL PÖRTLEYECEK HEMEN..
EVET DOĞRU POLEN TANE TANE ŞEKLİNDE OLUYO..
rabbim emeklerini boşa çıkarmaaaz ben hala inanamıyorum küçük mucizelerime karnıma bakıp bakıp şükrediyorum sende hepinizde yaşayacaksınız bu güzel duygularıı az kaldı noluur az sabret..herşey çok güzel olucaaaak..bana sonradan hak vericeksin şimdi bu sözler avutmak için söylediğimi zannedersin oysaaa.....
evet canım çok haklısın yaa nasıl bi doktor anlamadım işin ilginç tarafıda çok iyi bir doktor dıye herkes ona gidiyorrr.doktoru değiştircektimm çok kişiden iyyi oldugunu duydum onun için değiştirmedimm.çok yogun oldugu için pek fazla konusmuyor sankı hastanede tek kadın dogum doktoru oooo.bana sadece YUMURTA YOK TEKRAR MUAYNE OL GEL DİYOR.bidee radyolojı uzmanı yapıyor yumurta takıbı bı rapor gibi bişey veriyor bana bende kadın dogum doktoruma gösteriyorum haftada 2kere muayne oluyorum yumurta takıbı içim toplam 4kez bakm ıs oluyorlar ama bişey yokk iyorlar.benim gibi pko olan arkadas vardı bı sıtede oda öncee 50mg kullanmıs sonra doktoru igne vermiş bizimki bişey demıyorr muayne ol gel diyor o kadar bide çok iyi doktormus herkes ONA GELİYOR.yarın muaynenm var be sorcam herşeyi bakalım iğne vercekmiiii.
polenle bala devam canımmm
arnavut güzeli bu arada resim süperr içinin güzelliği yüzüne yansımıss.çok güzelsin canımmmmmm
:gitme: maşallaaaaah hayırlı uğurlu olsun darısı başınıza inşallaah..Kızlarr ; az önce ofisten arkadaşım gözleri dolu dolu odama girdi..! Ablam hamile dedi..! Normal yoldan olmayacak die tüp bebeğe karar vermişler, ama bugün normal yolla hamile kaldığını öğrenmişler hemde bebiş 4 haftalıkmış :)) :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
İstiorum,istiorum,istiorum dedikce nazlanıo veletler..! Aman yaa vazgeçtim demek gerekio bu yumurtalara kaydirigubbakcemile3
Kızlarr ; az önce ofisten arkadaşım gözleri dolu dolu odama girdi..! Ablam hamile dedi..! Normal yoldan olmayacak die tüp bebeğe karar vermişler, ama bugün normal yolla hamile kaldığını öğrenmişler hemde bebiş 4 haftalıkmış :)) :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
ali fuat beye gittim bugün,az evvel döndüm..! Kan raporlarıma göre lh yükselio ve 2 tane yumurta gözüküo kızlar:)) yumurtlaman bugünlerde dedi :)) ilaç vermicem,10 gün sonra gel progestana bakalım dedi..! Rabbimm yar ve yardımcımız olsun ..! Kaydirigubbakcemile5
süper canım hadı hayırlısı bakalım neler olcakk.inş.güzel haberler alırsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?