Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cANIM NE DİYİİİM BİLİYORUM ELİNDE DEĞİL ÜZÜLMEMEK STRES YAPMAMAK.AMA ROL YAP KENDİ KENDİNE HERŞEYİN MÜKEMMEL OLDUĞUNU TEKRARLA..KOLAY DEĞİL SENİ ÇOK ÇOK İYİ ANLIYORUM TATLIM..
yumurtan hiç mi yok yoksa doktorun istediği büyüklükte değilmi de sana öyle diyo..
kullandığın ilaç ne ve kaç dozluk vurunuyosun yazarmısın bana..
POLENİN KENDİSİNİ AL KARIŞIMINI ALMA..SADE POLEN YE TATLIM..nolur sabret ,sabret ki güzel sonuçlansın..ve bol bol dua oku

a.sişte ben o yüzden çırpınyorum ,sürekli diyorum boş zamanınız oldumu 5 sayfa okumaya çalışın her gün topiği..ben orda belirtmiştim ama aklıma gelmediki uyarayım tekrarkaydirigubbakcemile3 polen ve diğer kürler sütle kullanılmaaaz.ÇÜNKÜ SÜT PANZEHİRDİR YANİ DİĞER MADDENİN ETKİSİNİ YARIYA İNDİRİRMİŞ..hem zaten dediğin gibi ağzında demir tadı kalır ve miden sürekli bulanır..NEYSE DENEMİŞ OLDUN BENDE TEKRAR KONUYU HATIRLATMIŞ OLDUM SAYENDEEEE:1hug: :asigim:

:teselli: :Saruboceq: :CüvCüv::ecrin_bebek:

cANIM NE DıYıııM BıLıYORUM ELıNDE DEĞıL ÜZÜLMEMEK STRES YAPMAMAK.AMA ROL YAP KENDı KENDıNE HERŞEYıN MÜKEMMEL OLDUĞUNU TEKRARLA..KOLAY DEĞıL SENı ÇOK ÇOK ıYı ANLIYORUM TATLIM..
yumurtan hiç mi yok yoksa doktorun istediği büyüklükte değilmi de sana öyle diyo..
kullandığın ilaç ne ve kaç dozluk vurunuyosun yazarmısın bana..
POLENıN KENDıSıNı AL KARIŞIMINI ALMA..SADE POLEN YE TATLIM..nolur sabret ,sabret ki güzel sonuçlansın..ve bol bol dua oku

valla canım bende bişey anlamadım ne biçim iş anlamdım gitti.sag ve sol yumurtalıklarımda küçük küçük foliküller varmısss onların büyüyüpo yumurta olması gerekiyormus gelişemediği içinde ortaya bi yumurta atılamıyormusss.doktorum bana klomen verdı sabah akşamm 1tane içtim 50mg yumurtaa takıbıne başladı ama gelişen yumurtan yok dedı.pko hastalarında bu görülüyrmöuss zaten.şimdi ben biraz araştırdım ilacın dozunu yükseltiyorlarmıs ilaçda etki vermezse iğneylee yumurta geliştirmeye calısıyorlarmıss bu yöntemle hamıle kalanlar varmıss.bu sitede çok duydum.ister istemez sinir oluyorum yumurtan yok deyınce şimdi.cuma tekrar kontrole gitcem sonra ilaç yada iğne yazcak galıba doktorumm.
polen dün aldım canımmm.sarı yuvarlak bişey bu sabah balla karıstırıp yedım bakalım inş.1yumurta oluusur.çok üzülüyorum 1yumurtam bile yokk.barı 1 tane olsaaaaaaaaaa.bakalım rabbım ne zaman nasıp etceeek hayırlısı diyelimm.bende zamanın baklıyorum işte canımmmm.zamanı var deyip kendimi avutuyorummm

varya çok sinirilendim şimdiii..ben bu doktorları çözemiyorum iyilik mi yapıyolar yoksa zarar mı vermeye çalışıyorlar..
ŞİMDİ SENİN TAHLİLLERİN BELLİKİ SINIRDA.NASIL SANA İLAÇ OLARAK HEMDE 50 LİK İLAÇ VERİYOKİ..BENİM HERŞEY NORMALDİ VE İĞNE ALDIM 75 LİK 11 TANE YUMURTAM OLUŞMUŞTU..BÖYLE YAPMAKLA SENİN REZERVELERİNİ DE RİSKE SOKUYOO..VE TEDAVİYİ UZATIYO İYİCE..
TABİKİ O ŞEKİLDE HAMİLE KALIYOLAR BİTANEM ÇÜNKÜ İĞNE HEMEN BÜYÜTÜYO DOZU YÜKSEK VE TAŞ ÇATLASA 7 GÜN KULLANIYOSUN SADECE AKŞAMLARI VURUNUYOSUN MESELA..bu ilaçla başlamış sonra iğneyle yükselticekmiş ölme eşeğim ölmee:sm_confused:
bu konuda ısrar et dozunu yükseltsin ve iğneye başlasın.senin bilinçli olduğunu görsün ..doktorlarda bakıyolar hastalaı laf etmiyo diye kafalarına göre hareket ediyolar..klava:..SENİN YUMURTAN VARDIR GÖRECEKSİN ÜZÜLME SAKIN ALLAHIN İZNİYLE İĞNEYE BAŞLASIN BAK NASIL PÖRTLEYECEK HEMEN..
EVET DOĞRU POLEN TANE TANE ŞEKLİNDE OLUYO..
rabbim emeklerini boşa çıkarmaaaz ben hala inanamıyorum küçük mucizelerime karnıma bakıp bakıp şükrediyorum sende hepinizde yaşayacaksınız bu güzel duygularıı az kaldı noluur az sabret..herşey çok güzel olucaaaak..bana sonradan hak vericeksin şimdi bu sözler avutmak için söylediğimi zannedersin oysaaa.....

AHHH ahhhh Bayanalar ben yeni üyenizim 10 yıllık evliyim ve 1 kızım var. Dilerim ALLAH tan isteyen sizlere de çocuk verir..

SÜT PANZEHİR OLDUĞU İÇİN ETKİSİNİ %50 DÜŞÜRÜRMÜŞ bir daha deneme canım

amiiiiiiiiiin canım inşallaaaah..
rabbim güzel kızını bağışlasın

evet canım çok haklısın yaa nasıl bi doktor anlamadım işin ilginç tarafıda çok iyi bir doktor dıye herkes ona gidiyorrr.doktoru değiştircektimm çok kişiden iyyi oldugunu duydum onun için değiştirmedimm.çok yogun oldugu için pek fazla konusmuyor sankı hastanede tek kadın dogum doktoru oooo.bana sadece YUMURTA YOK TEKRAR MUAYNE OL GEL DİYOR.bidee radyolojı uzmanı yapıyor yumurta takıbı bı rapor gibi bişey veriyor bana bende kadın dogum doktoruma gösteriyorum haftada 2kere muayne oluyorum yumurta takıbı içim toplam 4kez bakm ıs oluyorlar ama bişey yokk iyorlar.benim gibi pko olan arkadas vardı bı sıtede oda öncee 50mg kullanmıs sonra doktoru igne vermiş bizimki bişey demıyorr muayne ol gel diyor o kadar bide çok iyi doktormus herkes ONA GELİYOR.yarın muaynenm var be sorcam herşeyi bakalım iğne vercekmiiii.

polenle bala devam canımmm

arnavut güzeli bu arada resim süperr içinin güzelliği yüzüne yansımıss.çok güzelsin canımmmmmm

Kızlarr ; az önce ofisten arkadaşım gözleri dolu dolu odama girdi..! Ablam hamile dedi..! Normal yoldan olmayacak die tüp bebeğe karar vermişler, ama bugün normal yolla hamile kaldığını öğrenmişler hemde bebiş 4 haftalıkmış :)) :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ıstiorum,istiorum,istiorum dedikce nazlanıo veletler..! Aman yaa vazgeçtim demek gerekio bu yumurtalara kaydirigubbakcemile3

ne diyim bitaneeem..doktora bir git gelde ona göre konuşalım.dilerim ozaman iğneye başlatır madem onun dediğine göre yumurtan yokmuş yaaa:1closedeyes:..

bunları rabbim yaşamamızı istiyo inan .bunda da vardır bir hayır..bebişinin doğru zamanı geldimi zaten dünya duruyoo ve allah yaratıyo onu..ama malesefki iyi günlere ulaşmak için biraz zorluk çekiyosun..dilerim ki rabbimden ben yanılırımda şu adam doğru tedavi uygularda sana hamiş kalırsın yeterki ben haksız olayım razıyım..

arnavut güzeli bu arada resim süperr içinin güzelliği yüzüne yansımıss.çok güzelsin canımmmmmm

:1hug: o senin güzelliğin canım beniiiim:asigim:

:gitme: maşallaaaaah hayırlı uğurlu olsun darısı başınıza inşallaah..
tebrik ederim arkadaşını..
BAZEN DÜŞÜNÜYORUM ACEBA ONLARMI ŞANSLILAR YOKSA BİZMİİİİ????

İstiorum,istiorum,istiorum dedikce nazlanıo veletler..! Aman yaa vazgeçtim demek gerekio bu yumurtalara kaydirigubbakcemile3

BÜTÜN GÜZELLİKLER HİÇ UMMADIĞIN ANDA GERÇEKLEŞİRMİŞ.. SEN DEĞİL RABBİM İSTEYİNCE OLUCAAKa.s
unutun yani unutmaya çalışıın.bir ay bebek yapmıycaz bu ay eşimle tadını çıkarıcam diyin..belki o küçük mucizeniz karnınıza konabilir:Saruboceq:

arnavut güzeli canım geldim benn.
yine yumurtan yok dedı doktor salı son kontrolum yapılcak sonra iğne tedavisine başlayacam dedi.bide glokofen kullanabılırmıyım dedım doktoraa.bazı pkolu arkadaslara iyi gelmişş evet kullan 6ay dedi.glokofen yumurta geliştirmeye yardımcıymıs bakalım hayırlısı.

haklısın canım rabbım ne zaman verirse o zman olcakk.hayırlısı diyelimmm.ve bekleyelimmmmm

ooo süper çok sevindim valla hayırlısı olsun.rabbim hepimize nasıp eder inş..:Saruboceq:

Ali Fuat Beye gittim bugün,az evvel döndüm..! Kan raporlarıma göre Lh yükselio ve 2 tane yumurta gözüküo kızlar:)) yumurtlaman bugünlerde dedi :)) ılaç vermicem,10 gün sonra gel progestana bakalım dedi..! Rabbimm yar ve yardımcımız olsun ..! kaydirigubbakcemile5

süper canım hadı hayırlısı bakalım neler olcakk.inş.güzel haberler alırsın canımm

süper canım hadı hayırlısı bakalım neler olcakk.inş.güzel haberler alırsın canımm

İnşAllah canım benim..! İnşAllah hepimiz güzel haberler alırız :)
İncir ve Çörekotu-bal-tarçın karışımına devam ediorum,hayırlısı artık :)

Kızlar dün Ali Fuat beye adaçayı içtiğimi söyledim..! yumurtlama döneminden sonra regl başlayıncaya kadar maydanoz suyu,adaçayı gibi bitkiler kullanmamak daha iyi dedi..!

ARNAVUT GÜZELı.polen le balı kullanıorum .bi akıntı var sarı ya.acaba ondan mı kaynaklı.anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…