E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.681
osun be canım bu ay olmadı gelecek ay'a umudunu bağla canın saolsun herşeyden önce sağlımız önemli:teselli:
canım valla arkadaşları kıskandım bende koydum resmimi :1closedeyes:seni durulaya ve diğer arkadaşlarımızıda bekliyoruz hadi bakalım[/COLOR]
canım bu ovulasyon testinden bende almak istiyorum fiyatı nasıl? kaç kullanımlık? daha önce almadığım için bilmiyorum:sm_confused:
Canım benm testte 5dak. sonraki görüntüleri önemsemeyin yazıyor seni üzmek istemem ama sen kan tahlili yaptır ona göre karar ver canım belki çok yenidir ondan geç çıkmıştır bilemiyorum kan tahlili kesin sonuç verir inş. sen de güzel haber verirsin çite mutluluk yaşarız:1hug:
canım inşallah yaa bugün sendende güzel haber alalım ... hemen kanda baktır kanda kesin çıkar bizi merakta bırakma güzel haberini bekliyoruz :Saruboceq::Saruboceq:arkadaslar sizi heyacanlandiracak msjim var kendimle ilgili.........sabah esim gider gitmez test yaptim yani saat 9.30 civariydi bekledim 5-10 dakika tek cizgi...bende testi atmadim ardindan 2 saat gecti teste baktim cok cok zorda olsa ikinci cizgi golge gibi var ama coooooooook zor belli ediyor....adet gunumu bilmiyorum cunku yersiz lekelenmelerden anlayamadim..sizce bebek mi var? ogleden sonra test yapmaya gidicem ama tecrubelerinize ihtiyacim var.......dualariniza ihtiyacim var............allahim ne olur yardim et bizlere..........
canlarım siz ne güzelsiniz bugun ya meyra arnavut güzeli harikasınız kızlar....öpüyorummmm sizi
Kızzlarr günaydınn
Haberim var hamileyimmmm,hepinize desteğiniz kürleriniz için çok teşekkür ederim,
Çok güzel bir haber bu.İnş. en kısa zamanda darısı sizlerin başına:Saruboceq:
teşekkür ederim hayatım ...bende arkadaşlara özendim hemen uyanır uyanamzda web kameramla çektim ..zaten gözlerdende belli oluyo yeni uayandığımkaydirigubbakcemile3 senide bekliyoz hadi amaaa nazlanma yoksa nazar edecz diyemi korkuyon hee:jeyyar:.kedersiziimmmmm acaip güzel bakıyooonnn kıızzzzz Şeniz wallaaa sanada kırkbirbuçuk kere maşallaahhhhh çok güzelsiiiinnnna.s.a.s.
bende alcam ovulasyon testini ne yani şimdi piyasadaaa tükenmişmiiii aboooooooo geç kaldım ben ozamannnnn
AAAAAAA:1shok:GERÇEKTENMİ CXANIM YAA ÇOK SEVİNDİM BU HABERİNE ARNAVUTGÜZELİ DAHA ÇOK SEVİNECEK TABİİ ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN BİZEDE DUA ET NE OLUR KAÇ SENELİK EVLİYDİN? SORUN KİMDEYDİ ? BU AY FARKLI BİŞEYLER YATINMI? BELİRTİLERİN NELERDİ ?AYY BEN HEYECAN YAPTIM ÇOK SORU SORDUM KUSURA BAKMA
10 NUMARASIN 10 yerimseniben
nerdesin yahuu seni bekliyordum bende ..nehirin haberi bizi çok sevindirdi eylül arkadaşımızda test yamaya gitti inşallah güzel haberlerle döner bugün çifte sevinç yaşarız hep beraber :Saruboceq:...sen nasılsın bir gelişme varmı kahverengi akıntın devam ettimi inşallah sende bize son 3gün sonra hayırlı haberini verirsin :CüvCüv: :Saruboceq: hihoyyyt :dance: :teytey:10. hamileee rabbime şükürler olsuuuuuunnn. teyzelerin kralı oldum vallaaaa.ne güzel ne mutlu bir habeeer oh bee kendime geldiiiiiiiiiiiim.işte buuuu işte buuuu..nehiriiimm anniiiş güzel bir duygu dimiii hadi inşallah sağ salim önce kalp atışalrını duyasın sonraa güzel sağlıklı 9 ay geçiresiiinn.kocan ve herkez seni şımartsıın sende nazlan nazlanabildiğin kadaaar..
kaç sayfa okuduum hızlı hızlııı süper yaaaa çok sevindiim valla bu ay ben adet olsam bile umrumda olmiycaaak haaa hamilemiz çıktıyaa ..okadar dua ettim dün herbiriniz için yemin ederim kandil gecesi dedim rabbim kızların yüzünü güldür diyee karınlarına can kat dediiimmmmm...şükürler lsun allahım sanaaaaaaaa..öpüyorum seni kucaklıyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiii
10. hamileee rabbime şükürler olsuuuuuunnn. teyzelerin kralı oldum vallaaaa.ne güzel ne mutlu bir habeeer oh bee kendime geldiiiiiiiiiiiim.işte buuuu işte buuuu..nehiriiimm anniiiş güzel bir duygu dimiii hadi inşallah sağ salim önce kalp atışalrını duyasın sonraa güzel sağlıklı 9 ay geçiresiiinn.kocan ve herkez seni şımartsıın sende nazlan nazlanabildiğin kadaaar..
kaç sayfa okuduum hızlı hızlııı süper yaaaa çok sevindiim valla bu ay ben adet olsam bile umrumda olmiycaaak haaa hamilemiz çıktıyaa ..okadar dua ettim dün herbiriniz için yemin ederim kandil gecesi dedim rabbim kızların yüzünü güldür diyee karınlarına can kat dediiimmmmm...şükürler lsun allahım sanaaaaaaaa..öpüyorum seni kucaklıyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiii
şımartıyosun beni aşkitom :asigim:teşekkür ederim yerimsenibenbaşımdaki oyayı ablam yapmıştı bana ben çok hamaratlı değilim basit oayalr yaparım ama iğne oyası hiç bilmem:sm_confused:senin kaşına gözüne kurban olsunlaaaaar MAŞALLAAAAAAAH:1hug: KIZZZ ALLAH KORUSUN SENİİ bunee kız artist gibisin yaaa..oy ne güzel anne adaylarımız var yaaw..maşallah maşallaaaah tütütüüüüiyiki koydun şu resmi artık yzlerinizi hayal etmekten bıkmıştım yaa..şimdii bak bak yazıyorum sizee oh beehihoyyyt..
kız bak hamileler sürüsüü var burdaa kız yoksa sendemi katılıcaan bu gurubaa 11. seni ilan ediyoruuum:hooray: hadi allah seni o güzel yüzünü güldürsüüünn.
SON 11 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN:CüvCüv::ecrin_bebek: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
O BAŞINDAKİ GÜZEL OYALIDAN BENDE İSTİYORUM HİÇ ANLAMAAAAM:dilcikar:
nehircimm tebrik ederim çok sevindim.allahım bu topikte 10.hamilee.bizede nasip olur inşalllahhhh.allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.inşalllahhh
nerdesin yahuu seni bekliyordum bende ..nehirin haberi bizi çok sevindirdi eylül arkadaşımızda test yamaya gitti inşallah güzel haberlerle döner bugün çifte sevinç yaşarız hep beraber :Saruboceq:...sen nasılsın bir gelişme varmı kahverengi akıntın devam ettimi inşallah sende bize son 3gün sonra hayırlı haberini verirsin :CüvCüv: :Saruboceq: hihoyyyt :dance: :teytey:
Canım benm çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşşş en kısa zamanda:Saruboceq: çok güzel bir duygu bu hala inanamıyorum gerçi hayal gibi.Canım senin adaçayı ve polenli kürlerin mutlaka işe yaradı çok teşekkür ederim sen birtanesin:1hug:Şeniz Senin zamanında yaklaştı öyle hissediyorum geçen de demiştim.Canım geçen ay olmayınca herhalde dr.un dediği gibi 3ay olmıycak diye düşünmüştüm olsun benle aynı zamanda doğar diye de sevinmiştim.Bu ay ümidim yoktu pek heran adet olcam sanıyodum umarım sizinde en kısa zamanda kapınızı çalar bu mutlluluk.Bebişimin güzel teyzesi,teyzeleri:1hug: öptüm çokkkka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?