maalesef yıne olmadı.nekadar uzgunum bır bılsenız......ne bıcım kader bu ya ne bıcım............
OFFFF CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM YAA NE DİYECEM BİLMİYORUM LÜTFEN BİRAZ DAHA SABIRLI OL(ALIM) MORALİM ÇOK BOZULDU YAA HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR DİYELİM NE YAPALIM ALLAH DAHA KISMET ETMEMİŞ DEMEKKİ:teselli:[/QUOTE
sabir diye diye tukendik ya....en azindan ben tukendim...adetlerim bile sasti,tekrar hormon testi yapicam ve ya diger testler ama adet mechulll...sagol canim ya iyiki varsiniz,gercekten sizlerden guc aliyorum....
allahtan herşeyin hayırlısı sakın üzülmee seni çok iyi anlıyorum umarım önümüzdeki ay büyük bir mutluluk yaşarsın bebeğin sana gelir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canimmm sakin üzülme. demesi kolay biliyorum ama olumlu düsün, olumlu olsun. insallah sonraki ay gelir melegin. moral mozma, calismalara devam
canımm benim üzülme neolur bunları yaşıycaz ki sonradan gelen güzelliğin kıymetini bilelim bu üzüntülerin hepsi güzel birer anı olarak kalıcak tebessümle anıcaksın hepsini belki de iyi ki yaşamışım diyceksin ki mutluluğunun anlamı kat kat artsın sakın ısyan etme tatlım benim sevincten aglayacagın gün de gelicek cok yakında....... :içelim: :içelim: a.s. a.s.
canım benim önümüzdeki ay olur hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ümidimizi kaybetmemeliyiz dimi :1hug:a.s.
senin canıııın sağolsuun gülüm beniiim:1hug: napalım olmazsa olmazsın bak kesin bende adet görcem bu ay sana katılıcaaam:teselli:.bu ay olmadımı ozaman öteki ayaaa ya nasiiibbb..hadi toparlan biliyorum bu gün senin için çok üzücü bitanem ,ama vardır rabbimin bir bildiğii..az kaldı valla bak diyorum been seen 1-2 ay içinde yıkıcan buralarıı valla diyorum baaak..ben dua ettim hepiniz için çorap söküğü gibi geliceksiniz hepiniz..hihoyyythihoyyythihoyyyt..hem durualyaa konuşmuş benim bebillee ona demişki bir otobüs dolusu bebek çıkmış yolaaa bize doğruu..o yüzden bol bol dua edeliim hadi bitanem ha gayreeeet...:1hug: :1hug:
canım benim bende aynı moralle çok döndüm seni iyi anlıyorum ama bundada vardır bir hayır,inş bir dahaki ayda olur canım :Saruboceq:böyle bebeklerle dolsun inş kucakğın:Saruboceq:
gunaydin arkadaslar.....dedigim gibi adetlerim duzensizlesti ve olmam gereken gunu bilmiyorum lekelenmelerden anlayamiyorumda....adet olmak icin yanlis hatirlamiyorsam naneyi kaynatip icmek gerekiyordu...bu konuda bilgisi olan varmi? hemen adet olup tekrar hormon testi E2 vs testleri yaptirmam lazim ama......ne yapsam adet olurum senağlama
canim inan biktim artik dr'lardan...ama gitmedim adet sokturucu icin....kendim ilac alsam olurmu eczaneden acaba.......
haklisin canim dr'a gitmem lazim......bugun gecti yarinda misafirlerim gelecek kayinpederim gorumcem vs....offf bilmiyorumki yaaaaaa.....en iyisi yarin erkenden gitmek....sagol canim........sen nasilsin canim?:1hug:kendi derdime dustum affalladim....
eylülcüm bencede bir dr a görünsen daha iyi olur güzelim belkide çok büyük bir problemin yoktur canım kafana çok takma bak sen 1 senedir bekliyosun ben 6 senedir bekliyorum her zamanda şükrediyorum rabbime veren ALLAH alan ALLAH en iyisini O BİLİR kulları için en hayırlısı rabbim veriri sen canını sıkma talım k.i.ba.s.
gunaydin arkadaslar.....dedigim gibi adetlerim duzensizlesti ve olmam gereken gunu bilmiyorum lekelenmelerden anlayamiyorumda....adet olmak icin yanlis hatirlamiyorsam naneyi kaynatip icmek gerekiyordu...bu konuda bilgisi olan varmi? hemen adet olup tekrar hormon testi E2 vs testleri yaptirmam lazim ama......ne yapsam adet olurum senağlama
[sıze="2"]aaa niyeki 1 hafta erken gelmiş.... Canın saolsun tatlım yılmak yok yola devam ...siz ne zamandır istiyodunuz bebeği... Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin[/sıze]bende bu gün hastalandım ama adetim ayın 28 sizinde olması gerekiyodu erken geldi,hayırlısı olsun inş ama üzüldümçok üzgünüm çoook
bende bu gün hastalandım ama adetim ayın 28 sizinde olması gerekiyodu erken geldi,hayırlısı olsun inş ama üzüldümÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?