Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım benim dileğimde hayırlı sağlıklı bir evlat olması tabii ama cinsiyet de merak ediliyoo işte naparsın karnımın altında çok küçük bir top var sankii herkes erkek diyorr bakalım tahminler tutacakmı zaten 2 buçuk kilo vermişim bulantı kusma olmadı ama stres kanama iştehsılık yaptı ondan heral haberi alır almaz paylaşıcam öpüyorum hepinizia.s.

abooooooooooooooo ee ben giyiyim tuvaletimi o zaman çıkayım bir sahneyeeee:roflol::roflol::roflol:

rapunzel güzeli mi oldun sennn :)

Allah hepimize versin insallah. eylülden haber ciksaydi bi, kalkamadim bilgisayarin basindan.

hadi durucum bekliyoruz seni. bir salin bakalim söyle buralarda. görelim gül yüzünü:)

[/COLOR]
abooooooooooooooo ee ben giyiyim tuvaletimi o zaman çıkayım bir sahneyeeee:roflol::roflol::roflol:
durualya hihoyyyt durualya hihoyyyt durualyahihoyyyt oleyyyyyy oleyyyyyyyy oleyyyyyyyy hadi kısss bekliyoz:jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah saçlarına eşin iyi diyor keslirmi hiç o güzelim saçlar :mymeka:

[/COLOR]
durualya hihoyyyt durualya hihoyyyt durualyahihoyyyt oleyyyyyy oleyyyyyyyy oleyyyyyyyy hadi kısss bekliyoz:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyythihoyyyt bak durualya neler yapıyoruz sanaa..hadiiiii.valla yüzünü göstermezseeen hamileyim demem:dilcikar:..göstercenmiii,göstermiycenmiiii:jeyyar:bak bugün herkez peçesini açtıı sıra sendeehihoyyytkaydirigubbakcemile5

maşallah saçlarına eşin iyi diyor keslirmi hiç o güzelim saçlar :mymeka:

ama çok sıkıldım bacım bide orda fönlüüü benim saç kıvırcık dalgalıı yıkasan yıkanmaz battaniye gibiiii.tarasan taranmaaz..-tatlicadiarzu- sıcaklarda geliyo antalyada pişicem pişceeem..geçen boyatıcaktım saçımı anacım fiyatı duyduum bayılıvercektiim nerdeyseee..bide siyahyaa açmalrı için kusuturucaklarmışmış da neymiş..bu ne beee:1closedeyes:

bence hiç saçını rengiyle uğraşma bozma güzelim saçını doğal rengiyle kalsın çok hoş duruyor bence benimde saçım siyah hiç düşünmüyorum değiştirmeyi :1closedeyes:

eylül arkadaşımız nerde kaldı yaa meraktan çatlıacam :1rolleyes:

maalesef yıne olmadı.nekadar uzgunum bır bılsenız......ne bıcım kader bu ya ne bıcım............

allahtan herşeyin hayırlısı sakın üzülmee seni çok iyi anlıyorum umarım önümüzdeki ay büyük bir mutluluk yaşarsın bebeğin sana gelir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maalesef yıne olmadı.nekadar uzgunum bır bılsenız......ne bıcım kader bu ya ne bıcım............
OFFFF CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM YAA NE DİYECEM BİLMİYORUM LÜTFEN BİRAZ DAHA SABIRLI OL(ALIM) MORALİM ÇOK BOZULDU YAA HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR DİYELİM NE YAPALIM ALLAH DAHA KISMET ETMEMİŞ DEMEKKİ:teselli:

canimmm sakin üzülme. demesi kolay biliyorum ama olumlu düsün, olumlu olsun. insallah sonraki ay gelir melegin. moral mozma, calismalara devam

Kızzlarr günaydınn
Haberim var hamileyimmmm,hepinize desteğiniz kürleriniz için çok teşekkür ederim,
Çok güzel bir haber bu.İnş. en kısa zamanda darısı sizlerin başına:Saruboceq:

canım benim çok tebrik ederim gözün aydın nekadar güzel bir duygu değil mi insanın inanası gelmıyo allahım yavrunuzu size bağışlasın bütün arkadaslarımıın da kucaklarını doldursunnn inşallahhhh :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canımm benim üzülme neolur bunları yaşıycaz ki sonradan gelen güzelliğin kıymetini bilelim bu üzüntülerin hepsi güzel birer anı olarak kalıcak tebessümle anıcaksın hepsini belki de iyi ki yaşamışım diyceksin ki mutluluğunun anlamı kat kat artsın sakın ısyan etme tatlım benim sevincten aglayacagın gün de gelicek cok yakında....... :içelim: :içelim: a.s. a.s.

canım benim önümüzdeki ay olur hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ümidimizi kaybetmemeliyiz dimi :1hug:a.s.

senin canıııın sağolsuun gülüm beniiim:1hug: napalım olmazsa olmazsın bak kesin bende adet görcem bu ay sana katılıcaaam:teselli:.bu ay olmadımı ozaman öteki ayaaa ya nasiiibbb..hadi toparlan biliyorum bu gün senin için çok üzücü bitanem ,ama vardır rabbimin bir bildiğii..az kaldı valla bak diyorum been seen 1-2 ay içinde yıkıcan buralarıı valla diyorum baaak..ben dua ettim hepiniz için çorap söküğü gibi geliceksiniz hepiniz..hihoyyythihoyyythihoyyyt..hem durualyaa konuşmuş benim bebillee ona demişki bir otobüs dolusu bebek çıkmış yolaaa bize doğruu..o yüzden bol bol dua edeliim hadi bitanem ha gayreeeet...:1hug: :1hug:

canım benim ya yüreğine ve eli,ne sağlık ne güzel yazmışsın seni kocaman öpüyorum..:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…