E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.781
[sıze="2"]aaa niyeki 1 hafta erken gelmiş.... Canın saolsun tatlım yılmak yok yola devam ...siz ne zamandır istiyodunuz bebeği... Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin[/sıze]
ayyy canım benimm :1hug: üzülmeee gelecek bebişler bak buradaki herkesin bebişi olcak ben inanıyorum ama zamanını bir tek ALLAH bilir
yine kırmızı kartı yedim bu ayda tutmadı oysaki ne güzel çalışmıştık.:çok üzgünüm:
yine kırmızı kartı yedim bu ayda tutmadı oysaki ne güzel çalışmıştık.:çok üzgünüm:
ben geldim. nabersiniz bakalim.
eylülcüm üzülme insalah olur diyelim olsun. 1 sene ne ki tatlim, bak 6 senedir ugrasiyor kedersiz arkadasim, ben 3 senedir ugrasiyorum. insallah hayirlisi olsun. dr a bir git bakalim ne diyecek.
sevimcim insallah birdahaki aya kaldi ümitler. umut olmazsa olmaz. mutlaka ümidimizi kesmemeliyiz.
durualya yüzünü göstermis, masslallah süphanallah, tam bir hanimefendi:)
bende ne umutla girdim bugün. sabahtan önemli bir toplantim vardi. nedense hep icimden bugün arnavut güzelinin hamile oldugu gecti durdu. heyecan yaptim:)
ben geldim. nabersiniz bakalim.
eylülcüm üzülme insalah olur diyelim olsun. 1 sene ne ki tatlim, bak 6 senedir ugrasiyor kedersiz arkadasim, ben 3 senedir ugrasiyorum. insallah hayirlisi olsun. dr a bir git bakalim ne diyecek.
sevimcim insallah birdahaki aya kaldi ümitler. umut olmazsa olmaz. mutlaka ümidimizi kesmemeliyiz.
durualya yüzünü göstermis, masslallah süphanallah, tam bir hanimefendi:)
bende ne umutla girdim bugün. sabahtan önemli bir toplantim vardi. nedense hep icimden bugün arnavut güzelinin hamile oldugu gecti durdu. heyecan yaptim:)
sanda günaydın canım iyi olmana sevindim....sarışın bomba süpersin kıss allah nazardan saklasın yerimsenibengunaydin arkadaslar kaydirigubbakcemile3 nihayet kotu dusuncelerimden siyrilabildim....DURUALYAM ne kadar tatli,hanimefendi bir durusun var 40.000 kere masallah.......kiskandim bende eklemeye calisayim...:ecrin_bebek:
gunaydin arkadaslar kaydirigubbakcemile3 nihayet kotu dusuncelerimden siyrilabildim....DURUALYAM ne kadar tatli,hanimefendi bir durusun var 40.000 kere masallah.......kiskandim bende eklemeye calisayim...:ecrin_bebek:
tesekkur ederim...vallah hepiniz oylesiniz,kurlerden midir nedirkaydirigubbakcemile3 topigi guzeller sarmis....eylülcüm sende züpper hatunnsunaman nazar değmesin.MAŞALLAHHHH
sagol canim,sende oylesin..ah birde bebisler gelse.....sanda günaydın canım iyi olmana sevindim....sarışın bomba süpersin kıss allah nazardan saklasın yerimseniben
Şenizkaydirigubbakcemile3 ama utandiriyorsun beni..kaydirigubbakcemile3 sagol canim benimmmm..haklisin,sana katiliyorum ama insanin elinde olmuyor...gecen gun sonucu alinca aglayip icimi bosaltamadim.:bbo:cok alingan ve sinirlicanım benim iyi olduğuna sevindimma.s. Şeniz hep söylüyorum hepimiz anne olacağız:CüvCüv: :ecrin_bebek: ne varki biraz sabretmek gerekiyor kürlerimizi yapıyoruz inanıyoruz YÜCE RABBİM verecek :CüvCüv: :ecrin_bebek:
güzel dileklerin için teşekkür ederim :asigim::asigim:
wallaha sende fıstık gibisin heeeeee yawyuuummmmmmm sanada kırkbirbuçuk kere maşşallaaah
tesekkur ederim...vallah hepiniz oylesiniz,kurlerden midir nedirkaydirigubbakcemile3 topigi guzeller sarmis....eylülcüm sende züpper hatunnsunaman nazar değmesin.MAŞALLAHHHH
sagol canim,sende oylesin..ah birde bebisler gelse.....sanda günaydın canım iyi olmana sevindim....sarışın bomba süpersin kıss allah nazardan saklasın yerimseniben
Şenizkaydirigubbakcemile3 ama utandiriyorsun beni..kaydirigubbakcemile3 sagol canim benimmmm..haklisin,sana katiliyorum ama insanin elinde olmuyor...gecen gun sonucu alinca aglayip icimi bosaltamadim.:bbo:cok alingan ve sinirlicanım benim iyi olduğuna sevindimma.s. Şeniz hep söylüyorum hepimiz anne olacağız:CüvCüv: :ecrin_bebek: ne varki biraz sabretmek gerekiyor kürlerimizi yapıyoruz inanıyoruz YÜCE RABBİM verecek :CüvCüv: :ecrin_bebek:
güzel dileklerin için teşekkür ederim :asigim::asigim:
wallaha sende fıstık gibisin heeeeee yawyuuummmmmmm sanada kırkbirbuçuk kere maşşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?