Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzulme canim ya...ne yapalim buda bizim kaderimiz....uzulunce olacagi varsada olmuyor ben bunu anladim...gerci anlasam ne olur yine icim aciyor....bosver arkadasim oyalanacak baska seyler bul kendine,dagit kafani,sikma canini.........unutma hersey olacagina varir....

[sıze="2"]aaa niyeki 1 hafta erken gelmiş.... Canın saolsun tatlım yılmak yok yola devam ...siz ne zamandır istiyodunuz bebeği... Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin[/sıze]

amin canım inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim..:Saruboceq: ben oğlum 1 yaşındaykende beri istiyorum ve oğlum 8 yaşında hayırlısı artık inş olur diyorum

ayyy canım benimm :1hug: üzülmeee gelecek bebişler bak buradaki herkesin bebişi olcak ben inanıyorum ama zamanını bir tek ALLAH bilir

evet canım allah bilir zamanını sağolun hepiniz buraya girdikten sonra artık ümidimi kaybetsemde hemen geri kazanıyorum ümidimi sayenizde çok çok sağolun..:1hug:

kızlar size bir kür yazcam ama çok uzun bunu burada bir kişi yaptı ve olumlu sonuç aldı sen neden denemedin derseniz,bunları bir araya getirmek çok zor ondan deneyemedim kadının oğluna sen dış develete bile gitsen çocuğun olmaz demişler ama kadın bu karışımı duyup yapmış 40 sonra bir oğlu oldu,sonra kendiliğinden bir çocukdaha oldu,aynen yazıyorum,, 30gr,karabiber,30 gr karafin,15gr tarçın,15 gr,vdishindi,50gr kereviz tohumu,30gr,hüdülkehr,30gr ısırgan tohumu,30 gr anason,30 gr havuç tohumu,30 gr ,şalgam tohumu30gr,turp,30gr,mesteki,30gr,sinameki,30gr,günlük,30gr,özerkli,10gr,acı badem yağlı,18gr,haşlanmış çörek otu,100gr çam sakızı;5 kilo ateş görmemiş bal;YAPILIŞI:hepsi havanda tek tek dövülür,toz haline getirilir,ateş görmemiş balla macun yapılır,100gr çam sakızı ilave edilir,iyice karıştırılır,ve sabahları bir çorba kaşığı içilir,erkek ve kadın ikisi beraber içecek,allahın izniyle kadınlarda yumurta çoğalır,erkekdede aynı,:.....bunları bir araya getirebilen varsa lütfen deneyin yaklaşık 300 veya 400 liraya çıkıyor,ben sordum ama hepsini bulamadım

kızlar bunu yapanlarda eğer menopoza giren varsa çıkıyomuş eğer yeni girdiyse:...

selam kızlaar nasılsınız bakeeem..biraz üzgünüzzz sanırsaaam,nolur bak kafanıza takmayın,ben size bişey diyimmiii.bu topiği açtığımdan beri kimi avuttuysam hep hamile kaldılaar,çok şükür.emin olun sizde tek tek hamile kalıcaksınıızzz yemin ederim.herşeyin zamanı var bak bende beklemekteyim ..bide beni düşünün 10 arkadaşım hamile kaldı ve ben hiç durmadan size moral veriyorum,bıkmadan usanmadan .tamam bazen bunalımlara girdim ki okadarda hakkım..herkezi güle oynaya uğraldım bu topikteen allahın izniyle sizide uğurliycam kendimide biliyorum adım gibi eminim.benim topiğim uğurlu bol dualıı ve pozitif insanlarla doluuu ..e daha ne olsuuun..bu yüzden intihar edenler bile var,kocaları boşanan bile var allah korusun..ama biz çok şanslıyız bak ne arkadaşlıklar edindik neler paylaştık sizinlee 6 ayım sizinle geçti yüzünüzü görmeden kim olduğunuzu bilmeden..şimdi hamile olanlar bu günlerini unuttular bizde unutucaz yeni yeni heycanlarla içimiz dolucak..hadi toparlanın böyle yapmanızı istemiyoruuum,daha beni avutacaksınız iki gün sonraa ..iyiki varsınııızz..sağlıcakla kalııın..hepinizi çok seviyorum ama güçlü olursanıııız..

yine kırmızı kartı yedim bu ayda tutmadı oysaki ne güzel çalışmıştık.:çok üzgünüm:

yine kırmızı kartı yedim bu ayda tutmadı oysaki ne güzel çalışmıştık.:çok üzgünüm:

senin canın sağolsuun.bu ay olmadımıııı öteki aya inşallaah olur ha gayreeet.kürekleri sağlam çekeliiiimm akıntıya karşıı..her gün daha fazla güçlenicez.sıkma sen canını allahın izniylee burdan hamiş olarak ayrılacaksın..:CüvCüv:

ben geldim. nabersiniz bakalim.
eylülcüm üzülme insalah olur diyelim olsun. 1 sene ne ki tatlim, bak 6 senedir ugrasiyor kedersiz arkadasim, ben 3 senedir ugrasiyorum. insallah hayirlisi olsun. dr a bir git bakalim ne diyecek.

sevimcim insallah birdahaki aya kaldi ümitler. umut olmazsa olmaz. mutlaka ümidimizi kesmemeliyiz.

durualya yüzünü göstermis, masslallah süphanallah, tam bir hanimefendi:)

bende ne umutla girdim bugün. sabahtan önemli bir toplantim vardi. nedense hep icimden bugün arnavut güzelinin hamile oldugu gecti durdu. heyecan yaptim:)

sabahtan beri gözümüz yollarda kaldı meyram Şeniz güzel sözlerin için teşekkür ederim canım :asigim::asigim:

bak görürsün arnavutum patlatcak bombayı az kaldıııııı:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım güzel sözleriniz için hepiniz çok sağolun,üzüldüm ama dünyanın sonu değilya allahım birgün bizide sevindirecek elbet,o isterse herşey olur,evet inanç olmazsa hiç birşey olmaz canım haklısın,inanıyorum daha çokkkkkk hamilemiz olacak burda,kimbilir içinde belkide bizlerde varız nedersin.....:teselli::1hug:kaydirigubbakcemile3

gunaydin arkadaslar kaydirigubbakcemile3 nihayet kotu dusuncelerimden siyrilabildim....DURUALYAM ne kadar tatli,hanimefendi bir durusun var 40.000 kere masallah.......kiskandim bende eklemeye calisayim...:ecrin_bebek:

eylülcüm sende züpper hatunnsun aman nazar değmesin.MAŞALLAHHHH

gunaydin arkadaslar kaydirigubbakcemile3 nihayet kotu dusuncelerimden siyrilabildim....DURUALYAM ne kadar tatli,hanimefendi bir durusun var 40.000 kere masallah.......kiskandim bende eklemeye calisayim...:ecrin_bebek:
sanda günaydın canım iyi olmana sevindim....sarışın bomba süpersin kıss allah nazardan saklasın yerimseniben

canım benim iyi olduğuna sevindimm a.s. Şeniz hep söylüyorum hepimiz anne olacağız:CüvCüv::ecrin_bebek: ne varki biraz sabretmek gerekiyor kürlerimizi yapıyoruz inanıyoruz YÜCE RABBİM verecek :CüvCüv::ecrin_bebek:
güzel dileklerin için teşekkür ederim :asigim::asigim:
wallaha sende fıstık gibisin heeeeee yawyuuummmmmmm sanada kırkbirbuçuk kere maşşallaaah

tesekkur ederim...vallah hepiniz oylesiniz,kurlerden midir nedirkaydirigubbakcemile3 topigi guzeller sarmis....
sanda günaydın canım iyi olmana sevindim....sarışın bomba süpersin kıss allah nazardan saklasın yerimseniben
sagol canim,sende oylesin..ah birde bebisler gelse.....:1hug:
Şenizkaydirigubbakcemile3 ama utandiriyorsun beni..kaydirigubbakcemile3 sagol canim benimmmm..haklisin,sana katiliyorum ama insanin elinde olmuyor...gecen gun sonucu alinca aglayip icimi bosaltamadim.:bbo:cok alingan ve sinirli bir kaplamisti beni...dun gece yataga esimden once girdim bir guzel agladimsenağlama rahatladim...sabahada iste boyle enerjik ciktik..:dance:...rabbim daha fazla bekletmesin bizleri....aminnnnnnn

tesekkur ederim...vallah hepiniz oylesiniz,kurlerden midir nedirkaydirigubbakcemile3 topigi guzeller sarmis....
sagol canim,sende oylesin..ah birde bebisler gelse.....: allah hepimizin yardimcisi olsun...opuyorum seni...Şeniz
Şenizkaydirigubbakcemile3 ama utandiriyorsun beni..kaydirigubbakcemile3 sagol canim benimmmm..haklisin,sana katiliyorum ama insanin elinde olmuyor...gecen gun sonucu alinca aglayip icimi bosaltamadim.:bbo:cok alingan ve sinirli bir kaplamisti beni...dun gece yataga esimden once girdim bir guzel agladimsenağlama rahatladim...sabahada iste boyle enerjik ciktik..:dance:...rabbim daha fazla bekletmesin bizleri....aminnnnnnn

AAAAAAAA HADİ ARNAVUTGÜZELİ SABAHTAN BERİ SENİ BEKLİYORUM NERDE KALDIN:uhm: NE OLUR ADET OLDUM HABERİNİ VERME :Saruboceq: MERAKTA BIRAKMA BİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…