E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.801
senağlama adet oluyorum heralde lekenme devam ediyoo.beni bugünlük affedin nolur hiç iyi değilim.sırf siz merak etmeyin diye geldim..:a015::a015:
offfff offffffff:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:senağlama adet oluyorum heralde lekenme devam ediyoo.beni bugünlük affedin nolur hiç iyi değilim.sırf siz merak etmeyin diye geldim..:a015::a015:
senağlama adet oluyorum heralde lekenme devam ediyoo.beni bugünlük affedin nolur hiç iyi değilim.sırf siz merak etmeyin diye geldim..:a015::a015:
canım benim ne olur üzülme bak ben 2 tane düşük yaptım 2 yıllık evliyken ondan sonra 2 yıl bebeğim olmadı 4 yılımı doldurdum 5 şinci yıldan 2 ay aldım ve bebeğim oldu çok şükür canım inş sende alacaksın bebeğini kucağına ben inanıyorum çünki o kdar kişi senin için dua ediyoruzki inş canım tez zamanda rabbim kucağına ikiz bebek versin,ben inanıyorum sen çok iyi bir anne olacaksın güzel arkadaşım ne olur üzülme,tüp bebekde deneyin canım bak eşin diyomuş ne güzel sanda destek,allah yuvanda huzuru ve bebeği bol versin inş canımyok tatlım ben ümidi hakkatten kesitm artık.üstüne gördüğümü peek zannetmiyorum..eşimlee karar aldık bu ay son kez doktoruma gidiyoruz ve tüp bebek yapıcaz..bu sefer bütün kontrolümü eşime bıraktım..o ne isterse öyle olucak o nasıl isterseee.ben onu çok bekletiim her isteğimi yaptı şimdiye kadar ,şimdi sıra ondaa..o hemen ve biran önce bebişimiz olmasını istiyooo ..bakalım artık gelişmeleri yazarım ben gene mutlakaaa..
hiç takmıyorum kafamaa bu ne yaa gına geldii 2 yıl adetimii sayıyoruuum,kusucam gariiii..sizde kusura bakmayın nolur..sizide üzdüm napalım bu ay çok ümitlendirdim sizii ama gene olmadı..beni allah anne olmama laik görmediii..ne diyiiim sağlık olsuun..kırmızılar iyice gelmeye başladı busefer yanii herzamanki gibiiii adet oldum..amaan canım sağolsuun..kızlar bütün ümidim sizsiniiz gerçekten herbirinize rabbim tatlı tatlı bebişler versiiinn..bu yeter banaa...
ben burda eczaneden aldim ama arkadaslar netten almislar. fiyati 50 filanmis. burda da 40 tl ye geliyr
kızlar bu nasıl bir test,ben bugün dr gitcem hemde sormak istiyorum ama yumurta takibiyle ilgiliyse ben zaten dr da onu yaptırıyorum onun için soruyorum yan,i yumurtlamaylamı ilgili,hemde bana dua edin kistim kaybolmuş olsun onu baktırcamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?