Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şimdi çıkmak zorundayım sonra görüşürüz hepinizi kocaman öptüm:teytey:kaydirigubbakcemile3

gelir bitanem gelir çok iyi gelir bak sen düzenli ye onuu daha ne mucizeler yaratacak sana gör bak:dance:bunları hep beraber aşıcaz allahın izniyleee:1hug:

gelir bitanem gelir çok iyi gelir bak sen düzenli ye onuu daha ne mucizeler yaratacak sana gör bak:dance:bunları hep beraber aşıcaz allahın izniyleee:1hug:

evet canım aşıcaz bunları ve buradan o kadar arkadaş ediniyoruzki herşeyde bir hayır vardır lafına ben çok inanıyorum canım benim iyiki varsınız hepiniz .[/COLOR:teselli::dance:]

oooooo arnavut güzelinin morali düzelmis. moral bozmak yok ne olursa olsun. kendine iyi bak canim, o kadar kisiye örnek oldun anlattin. bunlarin karsiligi bos kalmaz. beterin beteri var. bir arkadasim da cocuk istiyordu ama stresden beyninde bisey cikmis. cok düsünmek insani hasta ediyor. onun icin bosveeerrrr. esin iy yapmis, belki hemen tutar hemen hamis olursun. dua ederiz bizde napalim. kendine iyi bak canim. se lazimsin bize de esine de.

acil yardım...............
selam arkadaşlar bu sayfayı tesadüfen buldum dün bir arkadaşım süt buharına oturmammı tavsiye etti ben iki defa hamile kaldım ama birisi düştü diğeri ise karnımda öldü ve kürtaj oldum ocak ayında
şimdide kasıklarımda aşırı iltihaptan dolayı ağrılarım var dayanılmaz derecede ve sağ yumurtalığımda kistim var
iltihapları sökmem için bana yardımcı olabilecekmisiniz
önümüzdeki ay çocuk çalışmasına başlıcam arı poleni aldım bal karşımlı aktarcılardan hazır satılanlardan onu şimdimi yemeye başlıyayaım yoksa önümüzdeki aymı
bana yardımcı olurmusnuz iltihaplarımdan kurtulmak istiyorum

polen karisimi iltihap icin fayda edermi bilmiyorum canim. ama süt buhari ve adacayi yagi bende mükemmel sonuc verdi.
sogan suyunu denedin mi peki, oda cok iyi diyorlar. ben bir defa kullandim ve idrar yaparken yanma oluyordu onu kesti ama akinti yapmadigi icin biraktim

düzeldi düzeldiiiii:teytey: sayenizde ammaaakaydirigubbakcemile5 siz olmazsanıız ben girmezdim bile birdahaa..desteğiniz,pozitif düşünceleriniz bana ilaç gibi geldiii..arkadaşına bu ara çok üzüldüm allah korusuun..yok ben okadar kafama takmıyorum sadece adet olucağım gün 90 derece değişiyorum okadar ama kısa sürüyo bir gün..yani benim hiç birşeyim yok genede allaha şükürler olsun ..sonuçta adetim düzeli herzaman 26 gün sonra oluyorum hiç sekmez ..canım sağolsun gerçektendeee ben okadar stres yapmıyorum yinedee..şimdi eşimle yarın son kez doktora gidicem.bu ara kayınvaldem bana dayanamayıp bir bayan getirtecek ,köyün birinde meşurmuş bu göbek çektiriyomuş.ve garanti veriyomuş o ay hamile kalırsın diyee.bide onu deneyelim diyo .eşimde isin verdi tamam son kez diyee olmadı tüpçüyee gidicez..bakalım artık anlımdaa ne yazıyosaa onu yaşayacam.hakkımda hayırlısı ne isee o olsun:Saruboceq: kendimee iyi bakıcam canım arkadaşım ,sen hiç merak etmee ben burdayım sözümde durucam hamilede kalsaam hep bu sitede beni bulucaksınıııız..düşmem yakanızdaan:jeyyar:hem biz hamile bırakma gurubu yaratıcaz okmuu karnımız burnundaykeen :CüvCüv:

tabi ya haklısın arnavutgüzeli şöylede bir slogan yaparız ıTıNAYLA HAMıLE BIRAKIRIZ diye... bu arada iyi olduğuna çok sevindim allah hepimizin içindeki muradı yanında da2 er 3er bebişler versin..

tabi ya haklısın arnavutgüzeli şöylede bir slogan yaparız İTİNAYLA HAMİLE BIRAKIRIZ diye... bu arada iyi olduğuna çok sevindim allah hepimizin içindeki muradı yanında da2 er 3er bebişler versin..

AMİİİİİİİİİİİİİN tatlı dilliiiimm.inşallah hepimize hepimizeee.
evet sloganı beğendim bak bunu listeye alıyorumkaydirigubbakcemile3..

iyim tatlım iyiim sayenizdeee..beni değildee bebişimi seven çok oluncaa ona dua eden çok oluncaa insan coşuyo..:teytey:hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız bakalım bugun
bız sabah aksam calısmalara devam ama dunden berı belım yumurtalıklarımın oldugu bolge berbat agrıyor
acaba yumurtadanmı agrı oldukı dun ovulasyon testı yapmıstım ıkı cızgı cıkmıstı yanı yumurtlama var.
sızdede oluyormu yumurtlama zamanı agrılar
yoksa ıltıhapmı oldukı bende akıntıda yok ama.

Slm kıslar ben yenı okudum yazdıklarınızı ılk ıŞım yarın aktarÇıdan polen almak olacak umarım bı ıŞe yarar

huuu kızlar nerlerdenız
havayı guzel gordunuz gezıyormusunuz yoksa..

canım benim hemen ilthaba yormaa.normaldir bazen yumurtn çok büyüğünce ağırması normal.sen onu kafana takmaa..bol bol çalışıın siz..kaydirigubbakcemileŞeniz kolay gelsiiiinn

gene yoksunuz kızlaaaar..hu ben geldiiim nerde bu güzel hatunlaar.bakın size ne anlatıcam ben doktoruma gittim bu gün dayanamayıp..doktorum bana histeroskopi yapıcak ayın 13'de beni ikna etti sonunda olucam..vee çok güzel bir haber benim doktorum artık antalyaya taşınıyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo düşünebiliyomusunuz..bütün doktorlar bu haberi duyunca şok olucaklar .çünkü benim doktorum çok başarılı taa almanyadan geliyolardı sırf onun namı için ..bizde gittikmi 3 saat bekliyoruz resmen vee aldığı para çok komik..tehşisleri süper bakalım nolucak bu ay sondu benim için..hakımda herşey hayırlısı olsuuun.kızlar bana son kez dua edin çünkü benim amacım mayıs ayının 4'de yumurtam çatlayacak ve ben hamile kalmaya çalışıcam son kez..bide bakarmışsınızz doktor yapmadan önce son kez muayene ederken bana hamilesin müjdesini verirmiiiiiş :dance: işte görüyosunuz neler yaşıyorum hala halaaaa umuduuuum var..:CüvCüv::ecrin_bebek:

valla olacak meleğimin tatlı teyzesi ben burdayım ama diğer arkadaşları bilemem,,tatil yaa kocişleri ile geçiriyorlar günlerini cadılar:1closedeyes: ...aaa histeroskopi mi olacan kıss iyi yapmış dr un seni ikna etmekle neden daha önce olmuyordunki korkuyomuydun yoksa:jeyyar: hayırlısı olsun canım... biliyormusun bence sen çok şanslısın baksana dr un taa dibine geliyor anlattığına göre çok tecrübeli ve başarılı bir doktormuş...allah inşallah bunların hiç birine gerek bırakmaz canım umut ettiğin gibi dr un sana hamilelik müjdesini versin inşallah:CüvCüv:

canııım arkadaşım beniiiiiiim kaşı gözüü güzel arkadaşım inşallaaah canım beniim yaaa.keşke öyle bir süpriz olsaaa..evet korkuyodum hemde çok zaten rahim filmi çekilirken anestezi istemiştim dedim tekrar anestezi olmayayım diye ama bu sefer ben onu ikna edemeyince o beni ikna ettii.. o ne derse onu yaparım güvenim sonsuz mükemmel birii.evet çok şanslıyım genedeee çok şükür herşeyin bir sebebi varmış tüp bebek olmak için 3 yılını doldurman gerekiyomuş allah belki beni o yüzden oyaladı benim dediğiniz gibi sanırsaaaaaam ikizlerim olucak.kaderimde yazılı bu heraldee..bu duyguyu tamam gerekiyomuş demek..ki doktorum herzaman beni sürekli bekletti doğal olur diyee,gerçi yine öyle düşünüyo çünkü bana çok inanaıyoo doğal yolla hamile kalıcağımı ama işte ben artık sabrım kalmadıı....

canım benim kucaklıyorum seniiiii:1hug:

canım benim çok sevindim dr unun oraya gelmesine bak herşeyde bir hayır vardır oraya gelmesi senin için bir şans canım inş tüp bebeğe gerek kalmaz bizde güzel haberini buradan alırız canım...işte böyle cıvıl cıvıl bir bebek olsun inş,canım 8 yıl arkadaşım tedavigördü hamile kaldı o düştü sonra tüp bebek şimdi yaşına gelen bir oğlu var canım çok mutlular,inş sende mutlu olacaksın ben inanıyorum...:1hug:kaydirigubbakcemile3

hadi canım ınsallah tüp bebege gerek kalmadan hamiş olursun insallahhhhh

ama tüp bebege gıdersende üzülme burda bı tüp bebek uzmanı olarak kafana takılan herseyı yanıtlar sana yardımcı olurum merak etme ınsallah üçüz olurkaydirigubbakcemile5

arkadaslar tesadufen çakşır otu dıe bısey okudum ben bılgısı olan varmı bu konuda...

bu otu yıyen hayvanlar ıkız ucuz doguromus hanı ınsandada aynı etkıyı gosterırmı acaba...:dance::dance:

canımmmmmm arnavutum güzelim inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalacaksın bu ayyy:CüvCüv::CüvCüv: doktorunun Antalya'ya gelmesi bence iyiye işaret buda demektirki sen bu ay hamile kalcan o yolları çekme diye sana yakın geldiiiii:lepi::ecrin_bebek::CüvCüv:

tabi tabii canımmm sen bize süpriz yapıp 3 TANEEEEEEE çocuk doğurucannn allahın izniyle. bak doğurup sonra kadınlar kulübünün bahçesine göndermek yok ben sabahları erken kalkmam gürültü yaparlarsa vururum popolarına birer tanealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…