canım benim çok sağol ama hamile olmam çok zor çünki azda olsa adetliyim ama olsun hiç üzülmüyorum çünki hem çocuk iste hemde doğum kontrol hapı iç insan çok üzülüyor..senağlama ama şimdi çok rahatladım aktar artık beni tanıyorya adamcağız bir sürü kitapcık verdi,yenge bak hep yararları yazıyor burada dedi polen,arı sütü ve bal karışımı birde kistleri eritiyomuş,civanperçemli bitki çayı aldım bakalım bir dahaki ay iyi gelir inş ...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
gelir bitanem gelir çok iyi gelir bak sen düzenli ye onuu daha ne mucizeler yaratacak sana gör bak:dance:bunları hep beraber aşıcaz allahın izniyleee:1hug:
oooooo arnavut güzelinin morali düzelmis. moral bozmak yok ne olursa olsun. kendine iyi bak canim, o kadar kisiye örnek oldun anlattin. bunlarin karsiligi bos kalmaz. beterin beteri var. bir arkadasim da cocuk istiyordu ama stresden beyninde bisey cikmis. cok düsünmek insani hasta ediyor. onun icin bosveeerrrr. esin iy yapmis, belki hemen tutar hemen hamis olursun. dua ederiz bizde napalim. kendine iyi bak canim. se lazimsin bize de esine de.
tabi ya haklısın arnavutgüzeli şöylede bir slogan yaparız İTİNAYLA HAMİLE BIRAKIRIZ diye... bu arada iyi olduğuna çok sevindim allah hepimizin içindeki muradı yanında da2 er 3er bebişler versin..
huuu kızlar nerlerdenız
havayı guzel gordunuz gezıyormusunuz yoksa..
valla olacak meleğimin tatlı teyzesi ben burdayım ama diğer arkadaşları bilemem,,tatil yaa kocişleri ile geçiriyorlar günlerini cadılar:1closedeyes: ...aaa histeroskopi mi olacan kıss iyi yapmış dr un seni ikna etmekle neden daha önce olmuyordunki korkuyomuydun yoksa:jeyyar: hayırlısı olsun canım... biliyormusun bence sen çok şanslısın baksana dr un taa dibine geliyor anlattığına göre çok tecrübeli ve başarılı bir doktormuş...allah inşallah bunların hiç birine gerek bırakmaz canım umut ettiğin gibi dr un sana hamilelik müjdesini versin inşallah:CüvCüv:gene yoksunuz kızlaaaar..hu ben geldiiim nerde bu güzel hatunlaar.bakın size ne anlatıcam ben doktoruma gittim bu gün dayanamayıp..doktorum bana histeroskopi yapıcak ayın 13'de beni ikna etti sonunda olucam..vee çok güzel bir haber benim doktorum artık antalyaya taşınıyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo düşünebiliyomusunuz..bütün doktorlar bu haberi duyunca şok olucaklar .çünkü benim doktorum çok başarılı taa almanyadan geliyolardı sırf onun namı için ..bizde gittikmi 3 saat bekliyoruz resmen vee aldığı para çok komik..tehşisleri süper bakalım nolucak bu ay sondu benim için..hakımda herşey hayırlısı olsuuun.kızlar bana son kez dua edin çünkü benim amacım mayıs ayının 4'de yumurtam çatlayacak ve ben hamile kalmaya çalışıcam son kez..bide bakarmışsınızz doktor yapmadan önce son kez muayene ederken bana hamilesin müjdesini verirmiiiiiş :dance: işte görüyosunuz neler yaşıyorum hala halaaaa umuduuuum var..:CüvCüv::ecrin_bebek:
valla olacak meleğimin tatlı teyzesi ben burdayım ama diğer arkadaşları bilemem,,tatil yaa kocişleri ile geçiriyorlar günlerini cadılar:1closedeyes: ...aaa histeroskopi mi olacan kıss iyi yapmış dr un seni ikna etmekle neden daha önce olmuyordunki korkuyomuydun yoksa:jeyyar: hayırlısı olsun canım... biliyormusun bence sen çok şanslısın baksana dr un taa dibine geliyor anlattığına göre çok tecrübeli ve başarılı bir doktormuş...allah inşallah bunların hiç birine gerek bırakmaz canım umut ettiğin gibi dr un sana hamilelik müjdesini versin inşallah:CüvCüv:
canım benim çok sevindim dr unun oraya gelmesine bak herşeyde bir hayır vardır oraya gelmesi senin için bir şans canım inş tüp bebeğe gerek kalmaz bizde güzel haberini buradan alırız canım...gene yoksunuz kızlaaaar..hu ben geldiiim nerde bu güzel hatunlaar.bakın size ne anlatıcam ben doktoruma gittim bu gün dayanamayıp..doktorum bana histeroskopi yapıcak ayın 13'de beni ikna etti sonunda olucam..vee çok güzel bir haber benim doktorum artık antalyaya taşınıyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo düşünebiliyomusunuz..bütün doktorlar bu haberi duyunca şok olucaklar .çünkü benim doktorum çok başarılı taa almanyadan geliyolardı sırf onun namı için ..bizde gittikmi 3 saat bekliyoruz resmen vee aldığı para çok komik..tehşisleri süper bakalım nolucak bu ay sondu benim için..hakımda herşey hayırlısı olsuuun.kızlar bana son kez dua edin çünkü benim amacım mayıs ayının 4'de yumurtam çatlayacak ve ben hamile kalmaya çalışıcam son kez..bide bakarmışsınızz doktor yapmadan önce son kez muayene ederken bana hamilesin müjdesini verirmiiiiiş :dance: işte görüyosunuz neler yaşıyorum hala halaaaa umuduuuum var..:CüvCüv::ecrin_bebek:
gene yoksunuz kızlaaaar..hu ben geldiiim nerde bu güzel hatunlaar.bakın size ne anlatıcam ben doktoruma gittim bu gün dayanamayıp..doktorum bana histeroskopi yapıcak ayın 13'de beni ikna etti sonunda olucam..vee çok güzel bir haber benim doktorum artık antalyaya taşınıyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo düşünebiliyomusunuz..bütün doktorlar bu haberi duyunca şok olucaklar .çünkü benim doktorum çok başarılı taa almanyadan geliyolardı sırf onun namı için ..bizde gittikmi 3 saat bekliyoruz resmen vee aldığı para çok komik..tehşisleri süper bakalım nolucak bu ay sondu benim için..hakımda herşey hayırlısı olsuuun.kızlar bana son kez dua edin çünkü benim amacım mayıs ayının 4'de yumurtam çatlayacak ve ben hamile kalmaya çalışıcam son kez..bide bakarmışsınızz doktor yapmadan önce son kez muayene ederken bana hamilesin müjdesini verirmiiiiiş :dance: işte görüyosunuz neler yaşıyorum hala halaaaa umuduuuum var..:CüvCüv::ecrin_bebek:
gene yoksunuz kızlaaaar..hu ben geldiiim nerde bu güzel hatunlaar.bakın size ne anlatıcam ben doktoruma gittim bu gün dayanamayıp..doktorum bana histeroskopi yapıcak ayın 13'de beni ikna etti sonunda olucam..vee çok güzel bir haber benim doktorum artık antalyaya taşınıyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo düşünebiliyomusunuz..bütün doktorlar bu haberi duyunca şok olucaklar .çünkü benim doktorum çok başarılı taa almanyadan geliyolardı sırf onun namı için ..bizde gittikmi 3 saat bekliyoruz resmen vee aldığı para çok komik..tehşisleri süper bakalım nolucak bu ay sondu benim için..hakımda herşey hayırlısı olsuuun.kızlar bana son kez dua edin çünkü benim amacım mayıs ayının 4'de yumurtam çatlayacak ve ben hamile kalmaya çalışıcam son kez..bide bakarmışsınızz doktor yapmadan önce son kez muayene ederken bana hamilesin müjdesini verirmiiiiiş :dance: işte görüyosunuz neler yaşıyorum hala halaaaa umuduuuum var..:CüvCüv::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?