Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen aldınmı canım bu jelden bende alıcam ıste onumuzdekı yumurtlama donemı ıcın ama ben nerden sıparıs verıcegımı bılmıyorum.

offfffffff offffffff :1hug:uzulme tatlim allah buyuktur...bence esini dinlealkisalkisalkis git tup bebek yaptir...hem belkide ikiz olur :dance:dusunsene superrrrrrrrrrrrrrr oluryaaaaaaa...ayyyy yerim ben onlari.......hic durma derim,ama tercih senin tabiki....benim esim tup bebek yapmayi kabul etse valla ucarak dr'a giderim...maalesef simdilikyasakkelime bekleyelim zaman biraz zaman gecsin diyorsenağlama hic uzulme canimmm benim........:1hug:

canım üzülme diyemiyorum çok zor biliyorum ama inşallah olacak ben inanıyorum şunu da söyleme allah herkesi anneliye layık görürama işte allahın işine karışılmaz benim eşimde çok istiyor ama zaman var benim eşimin 1tane çocuğu va ama göremiyor 1yaşından ayrılmışlar nasıl özlüyor onu senden çocuğum olsun onla avunayım demek istiyor demek istediğim var ama sevemedikten sonra hayırlısı inşallah bizde birer anne olacağız bizim bebeklerimiz şanslı onları çok seveceğiz bak bende 5yıldır aynı son kırmızı kart 50 aya yakın hep üzüntü göz yaşı senağlama

sağoool teşekür ederiiiiiim uzun uzun yazmışsıın zaman ayırmışsın banaaaaa.sağol allah razı olsuun.işte bu yüzden sizi ümitlendirip sonrada kötü haberi vermek hiç istemiyodum.dün yazmıycaktım..dün bu sayfada olmayanlar bile mesaj atmışlar noldu adetin diye şok oldum.meğerse kaç kişi beni merak ediyolarmış..keşke size güzel haberi verseydim ama olmadı malesef..sen bana bakma dün gerçekten moralim alt üst oldu.düün çok inanmıştım çok donanımlıydım..amaaaan neysee artık umrumda değil üüf sıkıldım bu mahbbetten sizinde kafanızı şişirdiiim..bende inanıyorum bebeişim olucağını ,hepimizin olucak vardır elbet allahımın bir bildiğiii..tekrar teşekür ederiim canım arkadaşım ilaç gibi geldi sözlerin..:1hug:a.s.

ağzından bal damlıyooo canım arkadaşım.sağol allah razı olsun güzel dileklerin içiiiiinnn.çok teşekürleeeer:1hug:..sayenizde üzülmüyorum artık evet dua edenim çok çok şükür.arkadaşımın da dediği gibi fun club açmam gerekicek heraldeee..inanın bende size çok dua ediyorum tabi ismlerinizi bilmediğim için niclernize ediyorum artık:asigim:..
inaşşal bende senin gibi herşeyi geride bir anı gibi hatırlar güzel günlerimin tadını çıkarırıım..çok sağol güzel dileklerin için allah seninde ne muradınn varsa versin tez zamandaaaa:1hug:a.s. benim için ne diliyosan rabbim iki katını sanada versiiin inşallaaaah:Saruboceq:

canııım arkadaşıııım evet sabah güzel haberi verince çok şaşırdıım.süper bişey doktorumun buraya gelmesii.buda bir şans olucak benim için demekki benim kaderimde tüpçüye gitmek varmış napalımm..ondada vardır bir hayıırrr. hem varyaa ben daha küçüken derlerdiki hep ikizin olucak ve evlendim hala öyle diyolar allah sana ikiz versin diyeee.. ama abartmıyoruuuum herkez yaa böyle bişey olamaz..bak şimdi yukardada okudum gene ikiz dilemiş arkadaşım banaa.ama yapmayıın beeeen korkarıım nasıl bakarım sonra ikisinee minnacik memem var hangisiee yetecek..biri ağlar biri arkasından gene ağlar abuuuuu HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ARNAVUT GÜZELİM HOŞGELDİN YAA SENİ ARAMIZDA GÖRMEK NE GÜZEL CANIM BENİMMMM NASILSIN BUGÜN TATLIM DAHA İYİSİN UMARIM ... ALIŞTIK ARTIK HER AY KIRMIZILARI GÖRMEKTEN DİMİ GELMESE ŞAŞARIZ ZATİİİ NEYSE CANIM SENİN EŞİNİN VE TÜM SEVDİKLERİNİN CANI SAOLSUN ...BAK HEM EŞİN SENİN ÜZÜLMENE ÇOK ÜZÜLÜYOR BÖYLE BİR EŞİN OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLISIN İNŞALLAH İLK TÜPBEBEK DENEMENİZDE 2 TANE MELEĞİNİZ OLUR BİRİ KIZ :ecrin_bebek:BİRİ ERKEKALLAHIM İNŞALLAH İNŞALLAHHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq: senağlama DUYGULANDIM BEN YİNEE

CANIIIM SEN BU ARALAR HER İHTİMALE KARŞI İLİŞKİYE GİRN AMA HER GÜN ..HERALDE YUMURTLAMAYA YAKIN BİR SONUÇTUR BENCEE..ACEBA AZ DAMLA MI DMLATTIN Kİİ,BİDE DÜZ ZEMİNDE OLMASI GEREKİYOO..ben 11.günümde yapmıştım mesela çift çizgi hemen çıktı koyu koyu ..ama dediğin gibi hiç olmadıı:sm_confused:

hayııır pazara bırakma işiiii yarın gene yap,muhtemelen yumurtlamaya yakın bir süreçtir bencee.seen hergün ilişkiye girrr..eğer tutersaa kız olurr haa bu araaa haberin olsuuuun:teytey:

canım ben onu sahibinden.com sipariş vermiştim .50 tl ye aldım 6'lı çıkıyo içinden..2 günde de geliyo hemen..

abuu bir ikiz dahaaa-tatlicadiarzu-yapmayın arkadaşlar içinize mi doğdu nuuukaydirigubbakcemile3..niye ben hiç istemiyorum ikiz olayınııı allah korusuuun..tamam teyzesi ben doğurayım sana getiriceem onları ye seeen..siz gelip bana yardımcı olucaksanıııız ikiz yapayımkaydirigubbakcemile2...

kaşı gözüüü güzeeel arkadaşııım beniiiiiiim:asigim::1hug: sağol tatlııım sendendee allah razı olsuuun.beni çok mutlu ettiğiniz içiiinn.ne diyimki allah başımdan hiç birinizi eksik etmesiiiiiinn..amiiiiin.keşe ilerde doğumumda bile siz olsanız yanımdaa..kapıyı bi açıyomuşsunuuz süpriiiiiiz diyeeee:1hug: :1hug:kaydirigubbakcemile5inşallaaaah..
evet ben gerçekten çok şanslıymışım hem eşim tarafından hem sizin tarafından..allah bana belki biraz geç meleğimi gönderecek amaaa harikaaa insanlarla :1hug:karşılaştrırdııı... bak sende iki tane demişsin amaaaa kedersiziiimm.vallahaa girmiycem ben artıkın bu topiğimeee.sizin olsun ikizleriniizzz:dilcikar: istemiyoruuum yaa.ben bitaneyi bile bakamaaam çok zoorr..gerçi eşim ben ikisine bakarım diyoyaaakaydirigubbakcemile3bakar vallaaa siz onu bilmezsiniiz.memesinden süt gelse kalkıp verir..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oooooooooooo canim hos geldin bu saate kadar nerelerdesin sen :)? ikizlerin bakimi cok zor olabilir ama dusunsene ikiz oldugunu ayyyyyyyyyyyy ne guzel olur yaaaaaa....allahhim insallah ikiz olur.............sen bu uzuldugun gunleri mumla arayacaksin:dance:........... allahim ne olur bizlere saglikli hayirli ikizler nasip eyle aminnnnnnnnn...alkisalkisalkis:hooray:

sarışınıııııım ben senin o güzel suratını yerim bu ara çok hoşsunuz efendiiiiimm:asigim: maşallaaah allah bilmiş de yaratmışşş..maşallah topiğim mis güzellik yarışması gibiii maşallah maşallaaaaah tütütütütüt

biraz geç oldu ama napim anca gelebildim şimdi gene gidiceeem,hızlı hızlı yazıyorum .. tamam güzel olur ikiz ama yardımcın olucak benim annem yok taa kosovalarda..e baba annem yaşlı .halamda deneyimsiz. geriye bi kayınvaldem kalıyooo onada zor olur..e ben tek başına naparııım valllaa olursaa bol bol sizede dua ederim baaaah görürsünüüz sonraaa...başka dileklerde bulunun lütfen rica ederim olmadı bu beğenmediiim:1closedeyes::dilcikar:..size versin sizeeee çifte çifteeee..hihoyyythihoyyyt

ayyy canim benim senin guzelliginden bana isik sacan elektrik olsa gerek....tamam geri aliyorum dualarimi allahim sen saglikli hayirli bebek nasip et arnavut guzelime....aminnnn.oldumu? kaydirigubbakcemile3...:roflol:

ayyy canim benim senin guzelliginden bana isik sacan elektrik olsa gerek....tamam geri aliyorum dualarimi allahim sen saglikli hayirli bebek nasip et arnavut guzelime....aminnnn.oldumu? kaydirigubbakcemile3...:roflol:

:asigim:ay estafurualllaaaaah ben kimimki yanınızdaa a.s.

tamam hııh bak bunu beğendiim işteeeee:dance: hihoyyyt:1hug:

kızlar kistim erimiş yani tam gitmemiş ama küçülmüş 4sn di şimdi 2 milim kalmış,hapa bile gerek yok dedi dr ohhhhhhh çok şükürhihoyyyt çok sevindim çok..gelirken aktara uğradım polenim bitmişti,ballaı polenli arısütü karışımı aldım,birde kistlerin kaybolmasına yardımcı oluyomuş,civanperçemi karışık bitki çayı aldım hadi hayırlısı,birde pazartesi tahlilim var,tam adet görmemiştim onun için belki hamile olabilirsin dedi dr ama ümidim yok ya neyse kist kaybolmuışya çok şükür oooh rahatladım ya....hihoyyyt:sm_cool:

vallahammııı:teytey: aa çok sevindiiiim inşallaaaah kız hamişsindiiiiir:CüvCüv::ecrin_bebek:inşallaaah.çünkü bebekte kisti patlatırmış yani hamile kalır kalmaz rahimde gerilmeler başlıyoyaa o sıradaa kistde sıvı olduğu için patlarmııış:teytey:hadi hayırlısııı inşallaaaaahhihoyyythihoyyyt sakın poleni bırakmaa devam devaaaam:dance: :1hug:

canım benim çok sağol ama hamile olmam çok zor çünki azda olsa adetliyim ama olsun hiç üzülmüyorum çünki hem çocuk iste hemde doğum kontrol hapı iç insan çok üzülüyor..senağlama ama şimdi çok rahatladım aktar artık beni tanıyorya adamcağız bir sürü kitapcık verdi,yenge bak hep yararları yazıyor burada dedi polen,arı sütü ve bal karışımı birde kistleri eritiyomuş,civanperçemli bitki çayı aldım bakalım bir dahaki ay iyi gelir inş ...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…