canim bu test degil. vaginal bir jel. yani spermlerin yumurtaya ulasmasini kolaylastirmak icin kullaniliyr. ph degeri vajinaya uygunmus. yumurtlama gününde yaparsan daha kolay olur. iliskiden önce rahmin icine kendin bosaltiyorsun. kücük bir tüp. hissedilmiyor bile. uygulamasi kolay.
yumurtlama testı canım ama sen doktora zaten yaptırıyormussun senın ıcın gerek yok.
yok tatlım ben ümidi hakkatten kesitm artık.üstüne gördüğümü peek zannetmiyorum..eşimlee karar aldık bu ay son kez doktoruma gidiyoruz ve tüp bebek yapıcaz..bu sefer bütün kontrolümü eşime bıraktım..o ne isterse öyle olucak o nasıl isterseee.ben onu çok bekletiim her isteğimi yaptı şimdiye kadar ,şimdi sıra ondaa..o hemen ve biran önce bebişimiz olmasını istiyooo ..bakalım artık gelişmeleri yazarım ben gene mutlakaaa..
hiç takmıyorum kafamaa bu ne yaa gına geldii 2 yıl adetimii sayıyoruuum,kusucam gariiii..sizde kusura bakmayın nolur..sizide üzdüm napalım bu ay çok ümitlendirdim sizii ama gene olmadı..beni allah anne olmama laik görmediii..ne diyiiim sağlık olsuun..kırmızılar iyice gelmeye başladı busefer yanii herzamanki gibiiii adet oldum..amaan canım sağolsuun..kızlar bütün ümidim sizsiniiz gerçekten herbirinize rabbim tatlı tatlı bebişler versiiinn..bu yeter banaa...
yok tatlım ben ümidi hakkatten kesitm artık.üstüne gördüğümü peek zannetmiyorum..eşimlee karar aldık bu ay son kez doktoruma gidiyoruz ve tüp bebek yapıcaz..bu sefer bütün kontrolümü eşime bıraktım..o ne isterse öyle olucak o nasıl isterseee.ben onu çok bekletiim her isteğimi yaptı şimdiye kadar ,şimdi sıra ondaa..o hemen ve biran önce bebişimiz olmasını istiyooo ..bakalım artık gelişmeleri yazarım ben gene mutlakaaa..
hiç takmıyorum kafamaa bu ne yaa gına geldii 2 yıl adetimii sayıyoruuum,kusucam gariiii..sizde kusura bakmayın nolur..sizide üzdüm napalım bu ay çok ümitlendirdim sizii ama gene olmadı..beni allah anne olmama laik görmediii..ne diyiiim sağlık olsuun..kırmızılar iyice gelmeye başladı busefer yanii herzamanki gibiiii adet oldum..amaan canım sağolsuun..kızlar bütün ümidim sizsiniiz gerçekten herbirinize rabbim tatlı tatlı bebişler versiiinn..bu yeter banaa...
arnavut guzelı arkadasım ne demek allah benı anne olmaya layık gormedı lutfen sakın boyle dusunme
bılıyorum suan adet olmak uzeresın ve hormarın farklı calısıyor cok uzgunsun. derdı veren allah dermanıda verır.yeterkı caresı olmayan dert olmasın.ben bılıyorum arkadasım senın mutlaka olucak.senın nasıl bu yolda cırpındıgını bılıyorum.
benım 5 yıl once yasadıklarımı su anda sen yasıyorsun. 5 yıl once ınsan ıcıne cıkamazdım herkes sorardı bebekmı gobekmı dıye daha bır suru ıgneleyıcı laflar ve daha neler neler ay kocamı yanıma yaklastırmaya korkuyorum hemen hamıle kalıyorum derdı bazı densızler bende sımdı onların gozunun ıcıne baka baka cocugumu sevıyorum opuyorum oksuyorum.
lutfen nolur moralını bozma esınıde dedıgı gıbı tup bebek yaptırırsınız maddı ve manevı bıraz yıpratıcı ama sonunda bebegını kucagına alınca unutuyorsun yasadıgın herseyı
bak bızde hıc bır sorun yoktu ama tupbebekte yumurtalarım toplanınca embrıyolog yumurtalarımın kalıtesız oldugunu soyledı muhtemelen bundan olmamıs bızım cocugumuz.
bak ben bıle kalıtesız yumurtalarımla sımdı dogal yoldan ıkıncı olsun dıe ugrasıyorum.olmıycagını bıle bıle.
lutfen arkadasım esını dınle one dıosa onu yap. fazla yıpratma kendını.
canım benim ne olur üzülme bak ben 2 tane düşük yaptım 2 yıllık evliyken ondan sonra 2 yıl bebeğim olmadı 4 yılımı doldurdum 5 şinci yıldan 2 ay aldım ve bebeğim oldu çok şükür canım inş sende alacaksın bebeğini kucağına ben inanıyorum çünki o kdar kişi senin için dua ediyoruzki inş canım tez zamanda rabbim kucağına ikiz bebek versin,ben inanıyorum sen çok iyi bir anne olacaksın güzel arkadaşım ne olur üzülme,tüp bebekde deneyin canım bak eşin diyomuş ne güzel sanda destek,allah yuvanda huzuru ve bebeği bol versin inş canım
canım arkadaşım:teselli: , arnavutların ennnn güzeliii üzülme ne olursun..
.aslında çok şanlısın seni düşünen seni delice seven bi kocan var ne dersen ikiletmiyo bile hemen yapıyo.bundan sonra tedavi aşamasını ona bırakman iyi olmuş herşey güzel olacak bak buna inan.ha bu arada Senin Dr un 3-4 ay sonra Antalyaya yerleşecekmiş Bi arkadaşa tavsiye etmiştim oda gitmiş ona o şekilde söylemiş.hemde tüp bebek merkezine bak buda senin şansın.
kendine çok iyi bak sen bize lazımsın:))))))a.s.:1hug:
kızlar aranızda daha önce leri ovulasyon testi kullanan varmı
ben bugun zor bela ovulasyon testı bulup getırttım bugun adetımın 12 gunu 2 kırmızı cızgı cıktı yanı ıkıncı cızgı bıraz ince ama rengı koyu bu nedemek oluyor sımdı negatıfmı pozıtıfmı karar veremedım
testın kullanma klavuzunda herıkı cızgıde koyu kırmızı olursa pozıtıf ıkıncı cızgı acık renkse negatıf dıe yazıyor ama benım ıkıncı cızgı koyu ama ınce dıger cızgıye gore
of ya kafayı yıycem nolur bılenler bı cevap yazssın..
canım sen hangısını aldın bılmıyorum ama bence 2 gunde bır yap.
benımkı medı samart 6lı pakette benım eczacı 1 haftada zor buldu bu sabah aldım eve gelır gelmez hemen yaptım ben ıkı kırmızı cızgı ama bırı daha ınce kafam ıyıce karıstı ben pazar gunu tekrarlıycam testı .tabı bu arda calısmalara devam:)))))
bıde benım testte testı yapmadan once 2 saat hıc sıvı almayınız yazıyor.testı sıvı alımı yanıltabılıyormus.
bırde dun yazmıstım ama arkadaslar fark etmedı herhalde bende pree seed almak ıstıyorum kullanan arkadaslar nettenmı aldınız bana adresını verırsenız bırde kac tl aldınız yanıtlarsanız sevınırım.
offfffffff offffffff :1hug:uzulme tatlim allah buyuktur...bence esini dinlealkisalkisalkis git tup bebek yaptir...hem belkide ikiz olur :dance:dusunsene superrrrrrrrrrrrrrr oluryaaaaaaa...ayyyy yerim ben onlari.......hic durma derim,ama tercih senin tabiki....benim esim tup bebek yapmayi kabul etse valla ucarak dr'a giderim...maalesef simdilikyasakkelime bekleyelim zaman biraz zaman gecsin diyorsenağlama hic uzulme canimmm benim........:1hug:
ARNAVUT GÜZELİM HOŞGELDİN YAA SENİ ARAMIZDA GÖRMEK NE GÜZEL CANIM BENİMMMM NASILSIN BUGÜN TATLIM DAHA İYİSİN UMARIM ... ALIŞTIK ARTIK HER AY KIRMIZILARI GÖRMEKTEN DİMİ GELMESE ŞAŞARIZ ZATİİİ NEYSE CANIM SENİN EŞİNİN VE TÜM SEVDİKLERİNİN CANI SAOLSUN ...BAK HEM EŞİN SENİN ÜZÜLMENE ÇOK ÜZÜLÜYOR BÖYLE BİR EŞİN OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLISIN İNŞALLAH İLK TÜPBEBEK DENEMENİZDE 2 TANE MELEĞİNİZ OLUR BİRİ KIZ :ecrin_bebek:BİRİ ERKEKALLAHIM İNŞALLAH İNŞALLAHHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq: senağlama DUYGULANDIM BEN YİNEE
abuu bir ikiz dahaaa-tatlicadiarzu-yapmayın arkadaşlar içinize mi doğdu nuuukaydirigubbakcemile3..niye ben hiç istemiyorum ikiz olayınııı allah korusuuun..tamam teyzesi ben doğurayım sana getiriceem onları ye seeen..siz gelip bana yardımcı olucaksanıııız ikiz yapayımkaydirigubbakcemile2...
oooooooooooo canim hos geldin bu saate kadar nerelerdesin sen :)? ikizlerin bakimi cok zor olabilir ama dusunsene ikiz oldugunu ayyyyyyyyyyyy ne guzel olur yaaaaaa....allahhim insallah ikiz olur.............sen bu uzuldugun gunleri mumla arayacaksin:dance:...........allahim ne olur bizlere saglikli hayirli ikizler nasip eyle aminnnnnnnnn...alkisalkisalkis :hooray:
ayyy canim benim senin guzelliginden bana isik sacan elektrik olsa gerek....tamam geri aliyorum dualarimi allahim sen saglikli hayirli bebek nasip et arnavut guzelime....aminnnn.oldumu? kaydirigubbakcemile3...:roflol:sarışınıııııım ben senin o güzel suratını yerim bu ara çok hoşsunuz efendiiiiimm:asigim: maşallaaah allah bilmiş de yaratmışşş..maşallah topiğim mis güzellik yarışması gibiii maşallah maşallaaaaah tütütütütüt
biraz geç oldu ama napim anca gelebildim şimdi gene gidiceeem,hızlı hızlı yazıyorum .. tamam güzel olur ikiz ama yardımcın olucak benim annem yok taa kosovalarda..e baba annem yaşlı .halamda deneyimsiz. geriye bi kayınvaldem kalıyooo onada zor olur..e ben tek başına naparııım valllaa olursaa bol bol sizede dua ederim baaaah görürsünüüz sonraaa...başka dileklerde bulunun lütfen rica ederim olmadı bu beğenmediiim:1closedeyes::dilcikar:..size versin sizeeee çifte çifteeee..hihoyyythihoyyyt
ayyy canim benim senin guzelliginden bana isik sacan elektrik olsa gerek....tamam geri aliyorum dualarimi allahim sen saglikli hayirli bebek nasip et arnavut guzelime....aminnnn.oldumu? kaydirigubbakcemile3...:roflol:
kızlar kistim erimiş yani tam gitmemiş ama küçülmüş 4sn di şimdi 2 milim kalmış,hapa bile gerek yok dedi dr ohhhhhhh çok şükürhihoyyyt çok sevindim çok..gelirken aktara uğradım polenim bitmişti,ballaı polenli arısütü karışımı aldım,birde kistlerin kaybolmasına yardımcı oluyomuş,civanperçemi karışık bitki çayı aldım hadi hayırlısı,birde pazartesi tahlilim var,tam adet görmemiştim onun için belki hamile olabilirsin dedi dr ama ümidim yok ya neyse kist kaybolmuışya çok şükür oooh rahatladım ya....hihoyyyt:sm_cool:
vallahammııı:teytey: aa çok sevindiiiim inşallaaaah kız hamişsindiiiiir:CüvCüv::ecrin_bebek:inşallaaah.çünkü bebekte kisti patlatırmış yani hamile kalır kalmaz rahimde gerilmeler başlıyoyaa o sıradaa kistde sıvı olduğu için patlarmııış:teytey:hadi hayırlısııı inşallaaaaahhihoyyythihoyyyt sakın poleni bırakmaa devam devaaaam:dance: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?