Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aleyküm selam bu gece rahat rahat uyursunuz artık :) çözümü bulduk:dance::dance::dance:

evet canim saol sayende. gerek kalmaz insallah ama umut iste:)

bende kactim. bütün gün ayaktaydim. program vardi görevliydim ve yorgunum:) hepinize iyi geceler, iyi calismalar :jeyyar:

selam kızlaaaar.nasılsınııız??dün ben acil çıkmak zorundaydım kusuruma bakmayıın.artık meyrama söyledim sağolsun iletmiş..
fshsos çok teşekürler canııım paylaştığın için..şu anda kimsecikler yok ama yarın herkez görecektir..sağlıcakla kalın öpüyorum hepinizii.hayırlı haberlerle dönün inşallaaaah..

anaaam benim tüpün biri tıkalı bende işe yararmı acep bu tablet.baktım nette şimdi.bide bunu deneyelim bakalım eşim gelsin hemen söliycem.teşekkürler canlarımmmm.

anaaam benim tüpün biri tıkalı bende işe yararmı acep bu tablet.baktım nette şimdi.bide bunu deneyelim bakalım eşim gelsin hemen söliycem.teşekkürler canlarımmmm.

bu arada canım bende ÇORLU lu yum ama ankarada oturuyorum. tayin meselesi eşim asker burada görev yapıyor. bu arada bu ürün içinde inşallah faydalı olur.

canım bişey değil ne yaptım ki ben. inşallah faydalı olacağınada inanıyorum. bu arada başka yerlerdende araştırdınız mı? çünki her yerde var.

canım histereskopi yaptıracakmışsın hayırlı olsun doktorunun sana yakın gelmeside bir şans hadi bakalım hayırlı olsun bebeğimkaydirigubbakcemile5 teyze yap biziiiii:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.:1hug:a.s. inşallah bu ay hamile haberi ile bu topic patlama yaşar :CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

günaydınnn kızlar ....
yeni bi hafta yeni umutlar yeni bebişler getirsin hepinize...
Güzel Allahım herşeyi kalbinize göre versin ...öpüyorummmm

günaydınnn kızlar ....
yeni bi hafta yeni umutlar yeni bebişler getirsin hepinize...
Güzel Allahım herşeyi kalbinize göre versin ...öpüyorummmm

Günaydıııııın arkadaşların gülüüüü..
amiiiiiiiiiiiin ballı dilliiim amiin inşallaah bu hafta çok güzel müjdeler alıcaz:dance:sanada kalbine göre versiiiiin datluum beniiim..
canım dediğin doğruymuuuuş doktorum buraya geliyoo hemdee haziran ayındaaa:sm_cool: yanii tam benim istediğim zamanda.hemde tüp bebek merkezine ortaaak:teytey: süper yaa allahım kalbime göree versin..o gün bi boynuna sarılıcaktım nerdeyseekaydirigubbakcemile3

HERKESE SELAMLAR a.s. NASILSINIZ KIZLAR BEN ÇOK İYİ DEĞİLİM ASLINDA ,ADETİME 5 GÜN VAR AMA DÜNDEN BERİ SANCILAR KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI... ASLINDA BU AY DEĞİŞİK BİŞEYLER HİSEDİYORDUM GEBELİK BELİRİLERİ GİBİ MESELA DÜN GECE MİDEM BULANDI, BU SABAHDA YİNE BİRAZ BULANDI, BACAKLARIMIN AĞRISINDAN DÜN GECE ZOR UYUDUM, 3 GÜNDÜR FELAKET BELİM AĞRIYOR TUTULMUŞ GİBİ ,ŞEFAF AKINTIM ÇOK GELİYOR BU SABAH SARI RENGİNE DÖNDÜ AKINTIM, İŞTAHIM AÇIK ,YORGUNLUK VE UYKU HALİM VAR ..AMA BU SANCILAR UMUDUMU KIRIYOR ...NERDEYSE 6 SENE OLUYOR OLURSADA MUCİZE OLUR NEYSE ,KIZLAR BUGÜN NETTEN GEBELİK HESAPLAYICI VAR ONA BAKTIM AZ ÖNCE EN SON ADET TARİHİMİ YAZDIM 5 NİSAN 3+6 GÜN DİYOR YARIN 4 HAFTA OLACAK AMA BENİM HESABIMA GÖRE BUGÜN DAHA 23 . GÜNÜM NASIL OLUYOR BU:uhm: BENMİ YANLIŞIM YOKSA HESAPLAYICIMI ANLAMADIM:sm_confused: SİZDE BİR BAKARMISINIZ KIZLAR Gebelik Takvimi, Gebeliğinizi Hesaplayarak Hafta Hafta Takip Hamilelik Gebelik Hesaplama Haftası

merhaba kızlar, bu ay hiç ümidim yoktu ama adetim 2 gün geçince bu gün test yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 8-9 aydır korunmuyorduk ama olmuyordu. 2 aydır marankinin aslanpançesi civanperöemi çobançantası karışımını çok düzenli olmasa da kullanmaya çalıştım ve bugün 2. çizgi silik de olsa çıktı ben hala inanamıyorum diğer başlıklara resmi de eklemiştim buraya da ekleyeyim. umarım isteyen herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır.

canım gözün aydın allah tamamınada erdirsin sorunsuz 9 ay geçirmen dileği ile ...2. çizgi hiçte silik değil çok net çıkmış darısı bizimde başımıza AMİN

canım beniimmm ayyyy yoksa bebişmi geliyooooo:ecrin_bebek::CüvCüv: hadi inşallah:Saruboceq::Saruboceq: canım kan testi kesin sonuç verir ..kendini yorma sakın ve yat dinlen canım hadi bizi sevindir bebeğim öptüm seniiŞeniz

hayırlı olsun canıımmmm:CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.a.s. ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsinnnnn

kedersiz canim, bir arakadasim adet agrisi cekti 9 ay boyunca her ay. ama hamileydi. hic sektirmeden günü gelince adet agrisi cekiodu. belki sende öylesindir. insallah olmustur canim. Allah hayirlisini versin. :Saruboceq:

gözün aydin canim. hayirli evlat olur insallah. saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. cok sevindim senin adina. ayagini sürt, gerisi gelsin yerimseniben

hayırlı olsun canıımmmm:CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.a.s. ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsinnnnn

kedersiz canim, bir arakadasim adet agrisi cekti 9 ay boyunca her ay. ama hamileydi. hic sektirmeden günü gelince adet agrisi cekiodu. belki sende öylesindir. insallah olmustur canim. Allah hayirlisini versin. :Saruboceq:

CANLARIM İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİR BU AY BİR SÜRÜ BELİRTİ YAŞADIM BİLMİYORUM ARTIK 3 İHTİMAL VERİYORUM BU BELİRTİLERE YA ÜŞÜTÜM YA ADET OLACAM YADA HAMİLEYİM :CüvCüv:İNŞALLAH YAA ...KIZLAR ŞUANDA NE YİYİRUM BİLİYORMUSUNUZ LİMONNNN cokacimcoook AZ ÖNCE TELEVİZYONDA GÖRDÜM LİMONU ÖYLE CANIM ÇEKTİKİ HEMEN MUTFAĞA KOŞTUM BUZDOLABINDAN 3 TANE LİMON ÇIKARIP ELMA GİBİ SOYODUM DAİRE ŞEKLİNDE KESTİM TUZ DÖKÜP YİYİRUM ŞİMDİ,, AĞZINIZIN SUYUNUN AKTIĞINI HİSEDİYORUM:))
ALLAHIM İNŞALLAH PSİKOLOJİK DEĞİLDİR KIZLAR DUA EDİN BANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…