E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.861
hadi canım ınsallah tüp bebege gerek kalmadan hamiş olursun insallahhhhh
ama tüp bebege gıdersende üzülme burda bı tüp bebek uzmanı olarak kafana takılan herseyı yanıtlar sana yardımcı olurum merak etme ınsallah üçüz olurkaydirigubbakcemile5
arkadaslar tesadufen çakşır otu dıe bısey okudum ben bılgısı olan varmı bu konuda...
bu otu yıyen hayvanlar ıkız ucuz doguromus hanı ınsandada aynı etkıyı gosterırmı acaba...:dance::dance:
canımmmmmm arnavutum güzelim inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalacaksın bu ayyy:CüvCüv::CüvCüv: doktorunun Antalya'ya gelmesi bence iyiye işaret buda demektirki sen bu ay hamile kalcan o yolları çekme diye sana yakın geldiiiii:lepi::ecrin_bebek::CüvCüv:
arnavutgüzeli canım benim doktor hangi hastaneye gelicekki antalyaya ben antalyadayım birde isminide verirmsin bi sonraki tüp bebişi onda deneriz bizde dedin gibi iyiyse dimi
canım sen hangi doktora gidiyosun peki???
bu benim gittiğim doktor Bucaktaydı,yani zor oluyodu gitmemiz.ve yoğun istek üzerine yıllar sonraaaa antalyaya geliyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo.çünkü o çok özel biriiii..ben şimdi burda duyurucam allah onu başımdan eksik etmesiiin..ben ona gözüm kapalı güvenirim..hihoyyyt
benim doktorum Sinan Kurşun oda cok iyi bi doktor ama özel hastanede vede ssk ile anlasmalı degil o yüzden degistirmek zorundayım burdur bucak mı dedigin doktor ismini hatırlamıyorum ama namını duymustum burdur da bi doktorun hangi hastaneye gelicek acaba bak merak ettim şimdi alkisalkisalkis
KIZLAR BAKIN NE BULDUM!!
Bir tablet var ovaryum içinmiş.Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde Ek besin takviyesi olarak tavsiye ediliyor. (Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilebilinir.Yumurtalık kistlerin de Kadın cinsel organlarının iltihaplarında oldukça etkili olabilmektedir) deniyor.Düzenli kullanılması ile yumurtalık kistleri ortadan kalkabiliyormuş.Adet dönemlerindeki spazmik ağrıları azaltmada,ayrıca döl yatağı boruları ve yumurtalıklarındaki iltihaplarda yardımcı ek besin takviyesiymiş
1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol
bir tablet varmış bu o. İsmini söylemem burada doğru olurmu acaba. arnavutgüzeliiiiiiiiii yetiiiiiiiişşşşşş.
o bitkilerde tabletin içindekilermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?