yaaa kızlarrrr ben bişi duyduummm ama tepki yaparsınız diyede çekindim biraz ama ben yinede söyliyimmm kızlarrrr şimdi bir tane yaşlı bir teyze anneme kızının giyeceği iç çamaşırı (atlet, külot) zemzem suyuyla ıslat kurut ve giysin (çocuk için dileyerek giysin) demişşşş
kız 3 haftalık bir günlükmüüüüü..sen hangi ara hamile kaldın kız..bu hesaplamada dediğin gibi bir yanlışlık var ozaman.banada aynı çıktıı..e senin yumurtalığın adetin 13.günü çatlasa eder 2 hafta taş çatlasaa.nasıl üç hafta diyolar..yaa boşver sen bi hamile kalda direkt kan testi yaptınmıı kaç günlük olduğu ortaya çıkaaarrr..
yaaa kızlarrrr ben bişi duyduummm ama tepki yaparsınız diyede çekindim biraz ama ben yinede söyliyimmm kızlarrrr şimdi bir tane yaşlı bir teyze anneme kızının giyeceği iç çamaşırı (atlet, külot) zemzem suyuyla ıslat kurut ve giysin (çocuk için dileyerek giysin) demişşşş
ilk çarpılan ben olayım o zaman annem uğraşıyorduuuu her bişi denedik bunuda denerimmmmmm
canım evet benim hesabım doğru ama benim hesabıma göre bugün daha 24. Gün hesaplayıcıya görede bugün 4 haftalık gebeymişim:))yani hesaplayıcı 3_5 gün fazla sölüyocanlarım benım hamılelık hesaplanırken yumurtlama gununden degıl son adet gordugun gunden ıtıbaren hesaplanıyo yani hamilelik haftanızı hesaplarken son adet gordugunuz gunden ıtıbaren sayıcaksınız yanı kedersiz arkadasın dogru hesaplama olmus hihoyyyt
canım benimmm benim bir gün geçsin yapacam o testi ama daha 4 gününm var bitanem yaaa offfo zaman bu durumda hamile olabilir kedersiziimmmm hemen test yap canııımmmmm
cemrecim nasıl gidiyor hamilelik :cüvcüv: Bebiş nasıl :ecrin_bebek:Hala çok uykun oluyormu ?mirmirmirmir
ay kız meyranın dedıgı gıbı carpılmayalım sonra delikafaduldenırıyor
meyracım sende ovulasyon testı kullanıyordum yakalayabıldınmı ovulasyon gununu..
fshsos senın su bıtkısel tabletı arastırdım ama ben burdan bulamadım belkı netten verırım sıparısını ıcındekı karısımlar cok guzel ama ben ıltıhap dıye anladım yanlısmı ben yumurta gelıstırıcı ıstıyorum.bende ıhtıhap yok.
bıde arkadaslar ben hayıt tohumu ve bogurtlen koku kullanıyorum ama adet olacak gıbıyım ya daha 15 gun var adetıme.. acaba hayıtmı yaptıkı benı boyle. meyracım sendede boyle oldumu benım hormonlar normal ama yıne kullandım hayıtı ben.
arkadaşlar bişey sorucam size ya bu süt buharını yaparken yumurtalık bölgesinde ağrınız oldumu?benim buhar anında biraz sancım olduda.
ben dün akşam yaptım bu akşam yine yapcam ama sancım olmadı canım acaba seninki başka birşeyden dolayı olmasın sancın..:uhm:..
canım evet benim hesabım doğru ama benim hesabıma göre bugün daha 24. Gün hesaplayıcıya görede bugün 4 haftalık gebeymişim:))yani hesaplayıcı 3_5 gün fazla sölüyo
canım benimmm benim bir gün geçsin yapacam o testi ama daha 4 gününm var bitanem yaaa offf
CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:
merhabalar,bu adaçayı yağı ile ilgili bişey sorabilir miyim?benim adetimin 10.günü.acaba bu kürü uygulasam yumurtlamaya zararı olur mu?malum tam yumurta oluşma zamanları.
ınsallah canım bu aykı hamısımız sen olursun.
ınsallah gunun gecer test yaparsın ve bızede burdan ıkı cızgılı testını gosterırsın..
allahım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..
canım benim inşallah zaten hep hayal ediyorum hamile kalsam önce buraya çift çizgili testimi koyacam göbeğim şişincede resmimi koyacam ahh ahh hayal etmekte güzel ... ada çayını doğru almışsın canım inşallah şifasınıda görürsünarnavut guzelı nerelerdesın
ben bugun aktardan adacayı yagı aldım eger bu ay adet olursam kullanıcam ama uzerınde adacayı yagı (acıelma)yazıyor dogrumu almısım sana sorıyım dedım..
canım adaçayıyağı adetin 5. günü kullanılıyor 5 gün boyunca sen 10. günündesin, bence kullanma ama polen, bal ve tarçını kullanabilirsin bir zararı yok ,aksine yararlı inşallah sende bize burdan en yakın zamanda hamilelik müjdeni verirsin canımCADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:
merhabalar,bu adaçayı yağı ile ilgili bişey sorabilir miyim?benim adetimin 10.günü.acaba bu kürü uygulasam yumurtlamaya zararı olur mu?malum tam yumurta oluşma zamanları.
CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:
hayır canım hiç merak etmee tam tersi daha iyi geliştiri.o konuda endişelenmee..folik asit gibi düşün ,vitamin deposu gibii..
canım benim inşallah zaten hep hayal ediyorum hamile kalsam önce buraya çift çizgili testimi koyacam göbeğim şişincede resmimi koyacam ahh ahh hayal etmekte güzel ... ada çayını doğru almışsın canım inşallah şifasınıda görürsün
anladım canım teşekkürler.Umarım o müjdeyi hepimiz en kısa zamanda burdan herkese duyururuz.canım adaçayıyağı adetin 5. günü kullanılıyor 5 gün boyunca sen 10. günündesin, bence kullanma ama polen, bal ve tarçını kullanabilirsin bir zararı yok ,aksine yararlı inşallah sende bize burdan en yakın zamanda hamilelik müjdeni verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?