Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım onu bende duymuştum birde yeni doğum yapan bir kadının ilk terini sildiği eşarp veya yazma onu kullanırsa oluyor demişlerdi,batıl inanç ama denize düşen yılana sarılır hesabı demi ama ve ben oğluma doğum yapınca ben bir kadına vermiştim ilk terimi silipde yazma .benneyaptımki..allah günah yazmasın :Saruboceq:..

canlarım benım hamılelık hesaplanırken yumurtlama gununden degıl son adet gordugun gunden ıtıbaren hesaplanıyo yani hamilelik haftanızı hesaplarken son adet gordugunuz gunden ıtıbaren sayıcaksınız yanı kedersiz arkadasın dogru hesaplama olmus hihoyyyt

o zaman bu durumda hamile olabilir kedersiziimmmm hemen test yap canııımmmmm

cemrecim nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv: bebiş nasıl :ecrin_bebek: hala çok uykun oluyormu ?mirmirmirmir

1-) Avrupa'daki laboratuarlarda yapilan arastirmaya gore Zemzem suyu diger sulara gore cok daha az kukurt tasimaktadir.

2-) Yine ayni arastirmaya gore diger sulara gore cok daha besleyicidir ve cok daha fazla mineral barindirmaktadir.

3-) Kaynagi henuz bulunamamistir. Nereden geldigi su anki teknolojiye gore bile bilinemiyor. Yakinlarinda hicbir kuyu yok ve denize de 80 km uzaklikta. Bu sartlarda suyunu denizden veya baska bir kuyudan almasi ikansiz. Nasil oluyor da yillardir suyu bitmiyor, bunu kimse bilmiyor.

4-) Açlığını gidermek için içen kişinin açlığını, susuzluğunu gidermek için içenin susuzluğunu giderir.

5-) Sadece 1,5 metre derinligindeki ufacik bir kuyudan çikan su, hac mevsimi boyunca milyonlarca hacinin tum su ihtiyacini karsilamaktadir ve hicbir zaman ne azalma ne de kuruma gostermemektedir.

6-) Dunya Saglik Orgutu (WHO)'nun raporlarina gore
Dunya'daki en icilebilir ve saglikli sulardan biri.

7-) Amerika'da yapilan test sonuclarina gore Dunya'da icinde
mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su zemzem suyu.

ne niyetle icilirse o niyet gerceklesir. ama icilirse. ic camasira koyupta carpilmayalim sonraaa :1shok:

bir kere midem cok agrimisti(bende gastrit var biliyorsunuz) sifa olsun diye ictim ve gecti.

ay kız meyranın dedıgı gıbı carpılmayalım sonra delikafaduldenırıyor

meyracım sende ovulasyon testı kullanıyordum yakalayabıldınmı ovulasyon gununu..

fshsos senın su bıtkısel tabletı arastırdım ama ben burdan bulamadım belkı netten verırım sıparısını ıcındekı karısımlar cok guzel ama ben ıltıhap dıye anladım yanlısmı ben yumurta gelıstırıcı ıstıyorum.bende ıhtıhap yok.

bıde arkadaslar ben hayıt tohumu ve bogurtlen koku kullanıyorum ama adet olacak gıbıyım ya daha 15 gun var adetıme.. acaba hayıtmı yaptıkı benı boyle. meyracım sendede boyle oldumu benım hormonlar normal ama yıne kullandım hayıtı ben.

evet canim takip ettim 10. gün yumurtladim. ( cok komik yaaa, baska bi yolu yok mu bunun yumurtladim kelimesinden nefret ettim yyani)

canim hayit hormonu düzenli olanlara pek iyi gelmiyor sanirim. ben adet agrimi alsin bari diye yedim. aslinda iyi geldi diyebilriim belkide süt buharindan az agrim oldu. bilemiyorum. ama 10 gün kullandim hayiti. sonra biraktim. degirmende cekip balla karistirip yedim sabah aksam. bir gün erken adet oldum. adetten 10 gün önce baslamistim.

hayitla bögürtleni birarada kullanma istersen. zararli olabilir. iki seyi beraber kullanmayin diyorlar. ben bögürtleni hic kullanamadim desem yeridir. iki defa denedim ama midem kaldirmadi, cok agri yapti bende biraktim.

ilk çarpılan ben olayım o zaman annem uğraşıyorduuuu her bişi denedik bunuda denerimmmmmm

ilk çarpılan ben olayım o zaman annem uğraşıyorduuuu her bişi denedik bunuda denerimmmmmm

canım dünya ümit dünyası burada çok deneyen oldu demekki azda olsa işe yarıyorki insanlar yapıyolar ...hakkında hayırlısı olsun inş.

canım evet benim hesabım doğru ama benim hesabıma göre bugün daha 24. Gün hesaplayıcıya görede bugün 4 haftalık gebeymişim:))yani hesaplayıcı 3_5 gün fazla sölüyo

o zaman bu durumda hamile olabilir kedersiziimmmm hemen test yap canııımmmmm

cemrecim nasıl gidiyor hamilelik :cüvcüv: Bebiş nasıl :ecrin_bebek: Hala çok uykun oluyormu ?mirmirmirmir
canım benimmm benim bir gün geçsin yapacam o testi ama daha 4 gününm var bitanem yaaa offf

vallahi canım bilmiyorum ki bizim tüpler kapalı o yüzdende bana çok ümit verdi o tablet.bende benim durumumda olan diğer arkadaşlarada söylemek istedim.

arkadaşlar bişey sorucam size ya bu süt buharını yaparken yumurtalık bölgesinde ağrınız oldumu?benim buhar anında biraz sancım olduda.

arkadaşlar bişey sorucam size ya bu süt buharını yaparken yumurtalık bölgesinde ağrınız oldumu?benim buhar anında biraz sancım olduda.

ben dün akşam yaptım bu akşam yine yapcam ama sancım olmadı canım acaba seninki başka birşeyden dolayı olmasın sancın..:uhm:..

ınsallah canım bu aykı hamısımız sen olursun.
ınsallah gunun gecer test yaparsın ve bızede burdan ıkı cızgılı testını gosterırsın..
allahım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..

arnavut guzelı nerelerdesın
ben bugun aktardan adacayı yagı aldım eger bu ay adet olursam kullanıcam ama uzerınde adacayı yagı (acıelma)yazıyor dogrumu almısım sana sorıyım dedım..

ınsallah canım bu aykı hamısımız sen olursun.
ınsallah gunun gecer test yaparsın ve bızede burdan ıkı cızgılı testını gosterırsın..
allahım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..

arnavut guzelı nerelerdesın
ben bugun aktardan adacayı yagı aldım eger bu ay adet olursam kullanıcam ama uzerınde adacayı yagı (acıelma)yazıyor dogrumu almısım sana sorıyım dedım..
canım benim inşallah zaten hep hayal ediyorum hamile kalsam önce buraya çift çizgili testimi koyacam göbeğim şişincede resmimi koyacam ahh ahh hayal etmekte güzel ... ada çayını doğru almışsın canım inşallah şifasınıda görürsün

kızlaaaaar canım arkadaşlarııım.nasılsınız bu güüünn.ben yoktum vallaa ama aklım hep sizdeydiii..ben bugün temizliğim vardı ,dip tırnak çok yoruldum belim ağrıyoo sırf sizin için geldim işyerine, gidicem birazdaaan eve..
yaw neler konuşmuşsunuz siz öylee.zemzem suyu falaan..valla günahı sevabı yok bu işlerin tamam oda bir nimet ,sonuçtaa şöyle düşünürseniz saf suyla bile oramızı buramızı yıkıyoruz.çamaşırlarımız yıkanıyo.oda o kutsal yerde çıkan farklı bir su.denemekte fayda var bilemiyorum kızanınız olur .onlarada saygı duyarım..
banada hacıdan yüzük getirdiler takıtk ,bişey olmadı.zemzem suyu geldi sağ tarafa dönüp dilek dileyerek içiyomuşsun,oda olmadı..ama herkeze ayı olacak diye bişey yok.en iyi örenk benim biliyosunuz konuyu açan ben ama bana faydası olmadı ..hakınızda hayırlısı ne ise o olsuun..benim kaderimde tüpçüye gitmek varmııııış ikiz doğurmak varmıışkaydirigubbakcemile3.

ha bu gebelik hesaplama metoduna bende inanıyorum tamam o doğrudur.mesela doktorlarda doğum yapacağın günü son adetinden hesaplayarak yapıyolar.ama bana tuhaf geldii inşallaaah KEDERSİZİİM hamiledir inşallaah hihoyyythihoyyyt allahın izniylee..

allaha emanet olun ,görüşmek dileğilee:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…