Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:teytey:canım beniiiiiiiim hadi inşallaaaaaah hamilesindiiiiirr:Saruboceq: hihoyyyt hihoyyytinşallaah bu belirtiler hamilelik belirtilerii.eğer uykun falan geliyosaa süpeeerrrrr.:dance:allahım yüzünü güldür arkadaşımıın.ben sana ne diyorum senin yüzün böyle anne olucakmış gibi bakıyodu o gün resimindeeea.s sositososito benim içime doğduu bak görrr.sen canını sıkmaa rabbim sanaa meleğini göndermiş bencee.
HADİİ SON 5 SON 5 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜN HAYIRLISI İLE BİZE MÜJDEYİ PATLAAAAT:teytey: :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv:

:teytey:VAAAY TESTE BAAAAK:sm_cool:inanmıyoruuum hayırlı olsuuun canım beniiiimtebrik ederiiim..allah kucağına almayı nasib etsiiin.çok sevindiiim vallaaa süper bir haber.teşekür ederiz bizimle paylaştığın içiiiinn..:1hug:hayırlı uğurlu olsuun.kendine dikkattet..çok duygulandıım ..ayağını iyice sür arkadaşlarımda arkandan gelsiin inşallaaaah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

allah seni ahmile etsin emii.kız çenem kitlendi yaaa-tatlicadiarzu- sulanmak de nesei..KIZIIIIIIM YE EKİŞİYİİİ DOĞUR AYŞEYİİİİİİİİİİİİİ...hihoyyyt hihoyyyt HAMİLESİN ANACIM SEN HAMİLEEEEEEE:dance: :dance: :dance: inşallah inşaalllaaah allahım duydu dualarımıııı:teytey: üfürüğüm keskinmiiş kaşı gözü güzel arkadaşııııımmm.

dualarım seninleee canım arakadaşıım MELEĞİNE KAVUŞMAN DİLEĞİLEEE:CüvCüv::ecrin_bebek: :1hug:

ben C şıkkı yani hamile şıkkını tercih ediyorum alkisalkisalkis limonmuuuuu ayyyyyyy kedersizimmmmm ay fena oldum beennnnnnn ye arkadaşım yeeee helal olsun arnavutum güzelim doğru söylüyoooooo ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::teytey:sositososito:dance::CüvCüv::ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis

[sıze="2"]canım arkadaşlarım yaa inan böyle siz yazdınız ya hamilesin diye benim içim öyle bir hoş olduki valla bide gerçek olsa ne güzel olur hele 6 seneden sonra çok güzel olur ...şu internetten gebelik hesaplayıcına baktınızmı kafama takıldı bugün 23. Günüm ama hesaplayıcı öyle demiyor 3+6 diyo sizde bir baksanız kızlar belki benim bilgisayar yanlış sölüyor cevabınızı bekliyorum [/sıze]

[sıze="2"]canım arkadaşlarım yaa inan böyle siz yazdınız ya hamilesin diye benim içim öyle bir hoş olduki valla bide gerçek olsa ne güzel olur hele 6 seneden sonra çok güzel olur ...
şu internetten gebelik hesaplayıcına baktınızmı kafama takıldı bugün 23. Günüm ama hesaplayıcı öyle demiyor 3+6 diyo sizde bir baksanız kızlar belki benim bilgisayar yanlış sölüyor cevabınızı bekliyorum
[/sıze]

canım sen bana son adetin tarihini yazsanaa bakem..bide kaç günde oluyosun..mesela ben her 26 gün sonra adet olurum..seninki belirsizmi yoksa tam günündemi??

canım sen bana son adetin tarihini yazsanaa bakem..bide kaç günde oluyosun..mesela ben her 26 gün sonra adet olurum..seninki belirsizmi yoksa tam günündemi??
CANIM BEN TAM GÜNÜMDE OLURUM 28 GÜNDE BİR YANİ EN SON ADET TARİHİM 5 NİSAN şakkıdı

kız 3 haftalık bir günlükmüüüüü..sen hangi ara hamile kaldın kız..bu hesaplamada dediğin gibi bir yanlışlık var ozaman.banada aynı çıktıı..e senin yumurtalığın adetin 13.günü çatlasa eder 2 hafta taş çatlasaa.nasıl üç hafta diyolar..yaa boşver sen bi hamile kalda direkt kan testi yaptınmıı kaç günlük olduğu ortaya çıkaaarrr..

bende 4 günlük hamileymişiiiiim güyaaakaydirigubbakcemile3..kız yok adetimin 6 günü bugün nasıl oluyomuuş..-tatlicadiarzu-

bende 4 günlük hamileymişiiiiim güyaaakaydirigubbakcemile3..kız yok adetimin 6 günü bugün nasıl oluyomuuş..-tatlicadiarzu-
BENDE BİŞEYCİK ANLAMADIM :sm_confused:
4 GÜNLÜK HAMİLE HAA BELİRTİN VARMI :roflol:
NEYSE CANIM SANADA ZAHMET VERDİM TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİN İÇİN Şeniz

[QUOTE=KEDERSİZ;6559546]BENDE BİŞEYCİK ANLAMADIM :sm_confused:
[/QUOTE]

nedemeeek zevklee..sen hamile oldaa diyorumyaa ben hergün hesap yaparım sana ..
evet canım belirtilerim vaaar.sürekli kanamam var kaydirigubbakcemile3

merhabalar,ben yeni katıldım aranıza.ya yukarıdaki hapın adını alabilir miyim sizden?belki burdan yazamazsınız ama yeni olduğum için bilmiyorum özelden falan msj atabilir misiniz?şimdiden teşekkürler.( ihtiyacım olacak sanırım):sm_confused:

CANIM BEN İLACIN ADINI BİLMİYORUM BİLEN ARKADAŞLAR SANA YARDIMCI OLACAKTIR yerimseniben

[QUOTE=KEDERSİZ;6559546]BENDE BİŞEYCİK ANLAMADIM :sm_confused:

[/QUOTE]ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN TATLIM NERDEN BULUYORSUN BU LAFLARI KANAMAN VAR HAA kaydirigubbakcemile3AYYYYY ÇOK GÜLDÜM VALLAHA ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN :roflol::roflol:

[/QUOTE]

abbbbaaaauuuuuvvvvv hamilelik belirtisi olarak kanaman var haaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:

yaaa kızlarrrr ben bişi duyduummm ama tepki yaparsınız diyede çekindim biraz ama ben yinede söyliyimmm kızlarrrr şimdi bir tane yaşlı bir teyze anneme kızının giyeceği iç çamaşırı (atlet, külot) zemzem suyuyla ıslat kurut ve giysin (çocuk için dileyerek giysin) demişşşş

:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…