Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ne zmandır uğraşıorum bebek için en son çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah sonuç verirde özlemim biter hepimizin özlemi sona erer inşallah:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

hoşgeldin canım..inşallah bu kez bebişin sana sıkı sıkı tutunur canım.. a.s.

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esramm82, ArnavutGüzeli, aysefilizkol, denizsizada, durualya+, emilia, isim, KEDERSıZ+, leli, SadeceMeyra+, sevdanehri+, sirinee, umutsuzz, _arzu_+

kız arnavutum o ne güzel bebişler maşallah... inşallah allahım bizlerede böyle tatlı bebişler nasip eder..

bana doktor bi problemim yok dedi. sadece vitaminler bi de bi hap yazdi
bu gun adet gunum.ama cok fazla umutlanmak istemiyorum gecen ay ne az ne cok 16 gun geciktim ama olmadi.

bu gun adet gunum.ama cok fazla umutlanmak istemiyorum gecen ay ne az ne cok 16 gun geciktim ama olmadi.

inşallah adet olmazsın canım inşallah bu kez meleğin seninledir...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahahahaa

ne gülüyonnn hoşuna gitti dimi memişlerimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım inşallah bu kez adet olmazsında bebeiş gelir :ecrin_bebek::teytey:

aaa banada gösteeeeer banannneeeeee....:umursamaz:

arkadaşlar hoşgeldiniiiz aramızaaavereliniortak.hiç vakit kaybetmedeen ilk sayfada yazdığı gibii poleni yemeğe başlayıncokacimcoook birde tarçın ve çörek otunu ilave ediiiinn..
hadi bakalım inşallaah sizin içindee hayırlı uğurlu oluuur.:dance:
topiğe gireeen hamile çıkıyoooooo kızlaaaar:lepi: :CüvCüv: :CüvCüv: :teytey: :teytey: kaydirigubbakcemile5..

evet esraaam amiiiiiiin inşallah hepimiziin böyle güzeeel bebişleri oluuuurr:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:emir_bebek:zemuszemus:nazar::nazar:

ne gülüyonnn hoşuna gitti dimi memişlerimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:sm_cool::sm_cool: gördüm gördüm hahaahaaaa pembiş pembişş ucları gördüm gördümmm canımm o memilerdenn beişin emsinnn inşşşşş sarkıtsınnn memişleriniiiii hahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X