Hamile kalmak isteyip kalamayanlar bunu dusunmemek icin neler yapiyorsunuz gelin toplanalim:-)

Ben hiç dayanmadım benim çok kötü oldu zor dayandım yemin ediyorum benim sol tüp yapisikmis hsg sayesinde basınçla açıldı sol tupumde senin nasıl çıktı sonuc

Benimkinde bir sıkıntı çıkmadı canm. Ama senin yapisiklik açılacak kadar azmis demekki acilmasi.cok iyi insaallah faydasi olur.

İnş olur canım valla adetlerim çok sancili geçiyordu hsgden önce hsg yi çektirdikten sonra hiç ağrım olmuyo desem yeri var artik

Tek çözüm ney biliyomusunz kızlar Allah'a teslim olmak,
Bırakacaksnz akışına vakti gelince zaten olur diceksiniz adet geçmeden ümitlenmiceksnz her ay adet olacak gibi bekliceksinz, ben bunu kafaya taksamda tanmasam da vakti gelince olur o yüzden takmaya gerk yok diceksnz hepsi sizin elinizde, teslim olun beklemeyin Rabb'im vakti gelince bağışlar yavrunuzu sizlere İnsaAllah benmde olmuyodu bu dediklerimi yaptm sabrettim çok şükür Rabb'im nasip etti sizlerede nasip eder İnsaAllah dualardasınz :)❤

Ne kadar sürede oldu cnm bide nasıl beklemedin ben beceremiyorum her ay bir kür yapıyorum

İnş olur canım valla adetlerim çok sancili geçiyordu hsgden önce hsg yi çektirdikten sonra hiç ağrım olmuyo desem yeri var artik
Aaa bu çok iyi hatta süper bişey ya :) benmde ck ağrılı geçer bnde çikolata kisti vardı hep ondan dolayı agrm oluyor saniyodum amelyt oldm ama ağrım gene oluyor

Ne kadar sürede oldu cnm bide nasıl beklemedin ben beceremiyorum her ay bir kür yapıyorum
9 ay bekledim canm, her ay test yaptğmda negetifi görünce üzülüyodm dedim diğer ay test falan yapmicam Rabb'im ne zaman verirse o zaman olur zaten dedm belirti takip etmicem dedm psikplojm oyun oynuyodu artk su belirtm var vs diye, düşünmedm adet olcak gibi bekledm 1 hafta geçti günüm ablam test yap artk dedi öyle yaptm yoksa daha yapmıcaktm beklicektm nede olsa yine negatiftir düşüncesi vardı çünkü ama işte nasip o zamanaymış teslim olunca sabrednce yüzümü güldürdü Rabb'im

Yumurtlama günü belki de erken olmuştur bakarsın hayırlısıyla inşallah canım ya ben de kasımda çektirdim ama gelen giden yok benim de prolaktin sınıra yakın çıkmıştı ilaç vermediler ama aklıma da takılmıyor değil ben de bi je
Benim hamile arkadaşlarım bana hamile olduklarını söylemiyorlar

Amannnn.. Akışına birakiyorum ben artik. Benden paso :)) zaten hasta olcakmis gibi islaklik da basladi bende. Karnim da agriyor..Herayki klasik bekleme gunlerimdeki gibi hissediyorum yani. Birkac gune kalmaz olurum zaten. Sonra da buay saldim cayira :)

Ben yokken canlanmis burası ne güzel kızlar yeni gelenler de hoş geldiniz ben de kasımda hsg çekildim temiz çıkmıştı ama gelen giden yok bi jel varmış bulabilirsem onu alacağım herhalde2 buçuk yıldır bekliyorum anam tık yok tek tesellim vakti değilmiş demek oluyor

Hosbulduk cnm :) bende 2.5 yıldır bekliyrm bu arada 1 amelyt 1 tüp bebek denemem oldu ikinci denemeye başladm bile aynen zamanı değilmiş diyrz hep inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Hosbulduk cnm :) bende 2.5 yıldır bekliyrm bu arada 1 amelyt 1 tüp bebek denemem oldu ikinci denemeye başladm bile aynen zamanı değilmiş diyrz hep inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Bizim şartlar nedeniyle aşılama ya da tup bebek yapamıyoruz canım sadece bekliyorum bir umut yaşadığımız yer sebebiyle imkanlar yok inşallah bu tedavim pozitif sonuçlanır ben ignelerden de korkuyorum

Bizim şartlar nedeniyle aşılama ya da tup bebek yapamıyoruz canım sadece bekliyorum bir umut yaşadığımız yer sebebiyle imkanlar yok inşallah bu tedavim pozitif sonuçlanır ben ignelerden de korkuyorum
Anladım cnm hsg temiz çıkmış inşallah olur bitkisel kürler denedin mi. Bide ben de devlet hakkımla yaptriyorum hiç aşılama yaptrmadm hsg nasl çektirdin cnm

Anladım cnm hsg temiz çıkmış inşallah olur bitkisel kürler denedin mi. Bide ben de devlet hakkımla yaptriyorum hiç aşılama yaptrmadm hsg nasl çektirdin cnm
Hsg anestezili çekindim canım özel hastanede kür de yaptım soğan bal tarcin Corek otu falan ama faydasını göremedim esime de yapıyorum hayırlısı olsunn hepimizin hakkında sanırım tüketiyorum artık ben

Bende yaptm onları faydası olmadı smdi aslanpençesi civanperçemi kuru yapiyrm ama tüp bebek tedavisine başladm bırakcm onuda 3 ay kullanmak lazımmış faydası olurmu bilmiyrm üzülme ama ya dha tedavi görürsün olmazsa ilerde bende gene olmazsa borç harc özele giderm diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…