Hamile kalmak isteyip kalamayanlar bunu dusunmemek icin neler yapiyorsunuz gelin toplanalim:-)

zor bir durum allah yardimcin olsun

Ben 16sinda hasta oldktan sonra bu ay girmicem hiç foruma falan bakmicam dusunmicem diye niyetlendim bakalm uyabilirsem bakalım bir ay da böyle deniyim bir fark olacak mı...
Ben önceden saatlerce duruyordum burda baktım iyi olmuyor bayağı azaltmistim girmeyi ama konuşacak dertlesecek kimsem yok bir süre sonra beni anlayanlarla muhabbet iyi geliyor bana bağımlılık yapıyor burası gündüz girdiğim kardır akşam eşim kavga ediyor bırak şu telefonu forumu diye kendi kendine teşhis koyuyorsun diyor

Bende 1bucuk senelik evliyim benimde yapmadığım gitmediğim doktor kalmadı poliskistik over var bende rahım filmi olsun progestran olsun hepsini yaptırdım geçen ay yumurtlma olmamış bu ayda doktor klomene başla dedi dün gittim doktora yumurta gelişmiş büyümüş yarın yine gidicem doktora bakalım birazdaha büyüme varmı dıe çatlama iğnesi yazacak büyük ihtimalle bi kere daha kullandım klomeni ama tutmamisti bilmiyorum bu ay tutucakmi tutmayacak mi die öyle düşünüyorum allah inş bebek isteyen herkeze nasip eder

Inşallah tutar canım bu ay polikistik over olup hamile olan çok tanıdığım var

İnş canim cok tesekkur ederim morel verdigin icin
benimde temennim o inş tutar çok istiyorum olmasını allah en kısa zamanda o duyguyu yasatir inş

Kizlar dün cok fena sırt ve bel ağrısı yaşadım. Hala da geçmemiş Midem de bulandi üstüne gece gece.. Zor uyudum sabaha kadar. Hamilelikten falan degil daha 5 gün var.
Birkac sey aklima geliyor onlardan olabilir.
Ama birkez daha anladim ki sağlık herseyden önemli. Bugün bir turbeye gidicektik arkadaslarla. Hem buluşmak hem duamizi etmek Allahtan dilemek için. Belkide bana bir mesaj oldu bu. En hayırlı en sağlıklı nasil olacaksam ozaman olsun. Ben hep Allah gönlüne göre versin derdim ama gönül herzaman senin için hayırlı olani bilemiyor maalesef..
Allah hepimizin hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin insaallah..

Amin canım inş her isteyenin olur bende bugün tekrar doktora gittim catlatma iğnesi yazdı bende yarım saat önce vurdurdum iğneyi herşey allahtan ol der olur ona inanır ona sığınırım

Her şeyden ince sağlığımız önemli canjm sağlık olmadıktan sonra neyin önemi var ki ama bakarsın belki de hamilesindir

Her şeyden ince sağlığımız önemli canjm sağlık olmadıktan sonra neyin önemi var ki ama bakarsın belki de hamilesindir
İnsaallah canm ama.buay yumurtlamadan 3 ~4gun.oncesni sadece degerlendirebildik. Şans cok cok az yani. Oyuzden umutsuzum ama.yinede beklemedeyim... Hem dostinex kullaniyorm hem.hsg cekildim onlarin etkisi olacakmi bakalim onu bekliycem.onumuzdeki ay :)

Bende hsg çektirdim 2 ay önce geçen ay oyuzden yumurtlama olmadı bende bu ayda klomenle yumurtlamam oldu 2 tane sağ tupumde hsg çekildiği ay olmuyomus yumurtlama banada doktor söyledi

Kzlar tam bana gore topik bende kalamyrm bu ay tutmadi napcm blmyrm

anam kendime göre bi topik buldum sonunda benimde bata 10 gün var beklemedeyim malesef en zor dönem bu heralde

Düşünmemek için hiç bir şey yapamıyorum. Çok denedim ama yok yani çıkmıyor aklımdan çünkü önüm arkam sağım solum hamile dua ediyorum, tedaviye filan başladık. Hatta bir süre hamile olan arkadaşlarımla görüşmedim bahaneler buldum filan. sonra da bunu onlara itiraf ettim kendimi kötü hissettiğim için sizden uzak durdum dedim. şimdi onlar doğum yaptı bana destek oluyorlar tedavi sürecinde de bu tür konulardan uzak dur sosyal medyaya da girme dediler ama kime söylediler bilmemben hala araştırmalar içerisindeyim

Benm gbi topik topik geziyon yani kafayı tirlatmadan hamile kalsak bari

Kürtajdan sonraki ilk reglime 4 gün var, korunmadım feci heyecanlıyım
kizzz bana diyodun girme ugrasma ben girmiycem diyee saldin ipleri galiba :)) ben bugunde test yaptim bisey yok.bi daha eve test alan te bole olsun O :))) daha da bebek icin cirpinmiycam pes ettim anladim olmayacağını tedavi zamani gelene kadr birakiyrm herseyi.sen insallah tez zamanda verirsin guzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…