- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Doktorum beklemene gerek yok dedi o yüzden korunmadımcanim keske 2 ay bekleseydin bende kürtaj oldum gecen sene doktorum 2 ay korun tekrar düşük yasama demisti rahimin kendini toparlamasi lazımmış
Hahahahahha dedim sana ama :) sana diyorum ama ben kendim beceremedim. Bu ay olmazsa zaten soğan kürü falan yapıcam çikolata kistim var ya :) sonra da yazı geçirir öyle denerim... S.....lerrrrr.hahahahahakizzz bana diyodun girme ugrasma ben girmiycem diyee saldin ipleri galiba :)) ben bugunde test yaptim bisey yok.bi daha eve test alan te bole olsun O :))) daha da bebek icin cirpinmiycam pes ettim anladim olmayacağını tedavi zamani gelene kadr birakiyrm herseyi.sen insallah tez zamanda verirsin guzel haberi
:))) ahahahh yap kiz belki sifa olur bende yapcaktm ama yapmiycam hatta adet olcam gibi bi agri var bir iki gune gelir benimkiler.gelsin gelmezlerse adam degiler:))) iyice kafayi yedim anlasilam.ama pes ettim bu sefer.eve kedi kopek mi alsam naapsamHahahahahha dedim sana ama :) sana diyorum ama ben kendim beceremedim. Bu ay olmazsa zaten soğan kürü falan yapıcam çikolata kistim var ya :) sonra da yazı geçirir öyle denerim... S.....lerrrrr.hahahahaha
Ay benim köpeğim var sakın alma büyük ayak bağı! Ve resmen akıl işi değil.:))) ahahahh yap kiz belki sifa olur bende yapcaktm ama yapmiycam hatta adet olcam gibi bi agri var bir iki gune gelir benimkiler.gelsin gelmezlerse adam degiler:))) iyice kafayi yedim anlasilam.ama pes ettim bu sefer.eve kedi kopek mi alsam naapsam
Doktorum beklemene gerek yok dedi o yüzden korunmadım
yok kizz almam zati calisrken evi zor temizliyrm bide o iyice is cigrindan cikar :))) aynen gelsinler dort gozle bekliyorm onları:))) olmayi versin kizanim benm nabayim yani ucunda ölüm yok ya evlat edinirimAy benim köpeğim var sakın alma büyük ayak bağı! Ve resmen akıl işi değil.
Amaaaan gelirse ekime gelmezseeeeeeee koy rahvan gitsin ahahhaahjahaaj
Neeeee??? Hsg cekildigi ay yumurtlama olmuyor ne demekmis ya? Korkutmayin beni :))))) herkes çekildiği ay hamile kalmış o nasil oluyor ozaman?Bende hsg çektirdim 2 ay önce geçen ay oyuzden yumurtlama olmadı bende bu ayda klomenle yumurtlamam oldu 2 tane sağ tupumde hsg çekildiği ay olmuyomus yumurtlama banada doktor söyledi
Heeeeeee illa karnında taşımak mı lazım.. Ben de aynı kafadayım en kötü senaryo anne olamamaksa evlat edinirim olur biter... Hatta onu da yapmam dünyayı gezerim :))))yok kizz almam zati calisrken evi zor temizliyrm bide o iyice is cigrindan cikar :))) aynen gelsinler dort gozle bekliyorm onları:))) olmayi versin kizanim benm nabayim yani ucunda ölüm yok ya evlat edinirim
olede evlat boylde:))
yanii beyaa olmuycaksada bi tarafimzi yirtsakta olmuyo.psikolojiyi cokermekten baska yaptgmz bisey yok zaten :))Heeeeeee illa karnında taşımak mı lazım.. Ben de aynı kafadayım en kötü senaryo anne olamamaksa evlat edinirim olur biter... Hatta onu da yapmam dünyayı gezerim :))))
Bence içelim güzelleşelim bu hayat böyle geçmez ajsnsnajajakakajyanii beyaa olmuycaksada bi tarafimzi yirtsakta olmuyo.psikolojiyi cokermekten baska yaptgmz bisey yok zaten :))
yarın tatil olsa icerdim simdi vallahh te evde sarapta var :))) hafta sonu oturma organima kadar icicem sana da resim aticiiim:)))Bence içelim güzelleşelim bu hayat böyle geçmez ajsnsnajajakakaj
:) çok araştırınca öyle oluyor cnm benmde tüp bebekten arkadaşlarım bana telefon açıp soruyorlarAynen, doktorla yarışacağım artık. Adama bilimsel sorular soruyorum bazen :)
Valla canım benim doktor öyle dedi bana yumurtalık kendini dinlemeye alıyormuş 1 ay kendini banada klomenle tedaviye başladı daha dün gece catlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra test yapcam bakalım sonuç ne cikicak pek bi umudum yok açıkçası çünkü heveslenipte hayal kırıklığı çok kötü oluyorNeeeee??? Hsg cekildigi ay yumurtlama olmuyor ne demekmis ya? Korkutmayin beni :))))) herkes çekildiği ay hamile kalmış o nasil oluyor ozaman?
Benim de var öyle bir arkadaşım, o da gittiğim doktora gitti bebekleri oldu. 7-24 her anı soruyorum ne olsa :):) çok araştırınca öyle oluyor cnm benmde tüp bebekten arkadaşlarım bana telefon açıp soruyorlar
:) ne güzel hem dertleşiyor insan iyi geliyor inşallah seninde arkadasn gbi bebeğin olurBenim de var öyle bir arkadaşım, o da gittiğim doktora gitti bebekleri oldu. 7-24 her anı soruyorum ne olsa :)
Allah Allah ilk defa boyle bisey duydum canm ya. Neyse saglik olsun napalim. Ama dogruysa keske bende onceden bilseydim buay kasmazdim kendimi hicValla canım benim doktor öyle dedi bana yumurtalık kendini dinlemeye alıyormuş 1 ay kendini banada klomenle tedaviye başladı daha dün gece catlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra test yapcam bakalım sonuç ne cikicak pek bi umudum yok açıkçası çünkü heveslenipte hayal kırıklığı çok kötü oluyor
O halde sağlığınaaaaa beybiiiiiiiiiyarın tatil olsa icerdim simdi vallahh te evde sarapta var :))) hafta sonu oturma organima kadar icicem sana da resim aticiiim:)))
Estağfurullah canm olurmu oyle sey. Sende duydugunu söylüyorsun sonucta. Enazndan buay hasta oldugumda bunu bahane ederim kendime bende :))Moralini bozmn için söylemedim canım seni üzdüysem. Özür dilerim herşey allahtan ol der olur bilemeyiz sonuçta ne zamn olcagını. Allah inş olmayan herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?