Hamile kalmak isteyip kalamayanlar bunu dusunmemek icin neler yapiyorsunuz gelin toplanalim:-)

Hahahahahha dedim sana ama :) sana diyorum ama ben kendim beceremedim. Bu ay olmazsa zaten soğan kürü falan yapıcam çikolata kistim var ya :) sonra da yazı geçirir öyle denerim... S.....lerrrrr.hahahahaha

Hahahahahha dedim sana ama :) sana diyorum ama ben kendim beceremedim. Bu ay olmazsa zaten soğan kürü falan yapıcam çikolata kistim var ya :) sonra da yazı geçirir öyle denerim... S.....lerrrrr.hahahahaha
:))) ahahahh yap kiz belki sifa olur bende yapcaktm ama yapmiycam hatta adet olcam gibi bi agri var bir iki gune gelir benimkiler.gelsin gelmezlerse adam degiler:))) iyice kafayi yedim anlasilam.ama pes ettim bu sefer.eve kedi kopek mi alsam naapsam

:))) ahahahh yap kiz belki sifa olur bende yapcaktm ama yapmiycam hatta adet olcam gibi bi agri var bir iki gune gelir benimkiler.gelsin gelmezlerse adam degiler:))) iyice kafayi yedim anlasilam.ama pes ettim bu sefer.eve kedi kopek mi alsam naapsam
Ay benim köpeğim var sakın alma büyük ayak bağı! Ve resmen akıl işi değil.
Amaaaan gelirse ekime gelmezseeeeeeee koy rahvan gitsin ahahhaahjahaaj

Ay benim köpeğim var sakın alma büyük ayak bağı! Ve resmen akıl işi değil.
Amaaaan gelirse ekime gelmezseeeeeeee koy rahvan gitsin ahahhaahjahaaj
yok kizz almam zati calisrken evi zor temizliyrm bide o iyice is cigrindan cikar :))) aynen gelsinler dort gozle bekliyorm onları:))) olmayi versin kizanim benm nabayim yani ucunda ölüm yok ya evlat edinirim
olede evlat boylde:))

Bende hsg çektirdim 2 ay önce geçen ay oyuzden yumurtlama olmadı bende bu ayda klomenle yumurtlamam oldu 2 tane sağ tupumde hsg çekildiği ay olmuyomus yumurtlama banada doktor söyledi
Neeeee??? Hsg cekildigi ay yumurtlama olmuyor ne demekmis ya? Korkutmayin beni :))))) herkes çekildiği ay hamile kalmış o nasil oluyor ozaman?

yok kizz almam zati calisrken evi zor temizliyrm bide o iyice is cigrindan cikar :))) aynen gelsinler dort gozle bekliyorm onları:))) olmayi versin kizanim benm nabayim yani ucunda ölüm yok ya evlat edinirim
olede evlat boylde:))
Heeeeeee illa karnında taşımak mı lazım.. Ben de aynı kafadayım en kötü senaryo anne olamamaksa evlat edinirim olur biter... Hatta onu da yapmam dünyayı gezerim :))))

Heeeeeee illa karnında taşımak mı lazım.. Ben de aynı kafadayım en kötü senaryo anne olamamaksa evlat edinirim olur biter... Hatta onu da yapmam dünyayı gezerim :))))
yanii beyaa olmuycaksada bi tarafimzi yirtsakta olmuyo.psikolojiyi cokermekten baska yaptgmz bisey yok zaten :))

Neeeee??? Hsg cekildigi ay yumurtlama olmuyor ne demekmis ya? Korkutmayin beni :))))) herkes çekildiği ay hamile kalmış o nasil oluyor ozaman?
Valla canım benim doktor öyle dedi bana yumurtalık kendini dinlemeye alıyormuş 1 ay kendini banada klomenle tedaviye başladı daha dün gece catlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra test yapcam bakalım sonuç ne cikicak pek bi umudum yok açıkçası çünkü heveslenipte hayal kırıklığı çok kötü oluyor

Allah Allah ilk defa boyle bisey duydum canm ya. Neyse saglik olsun napalim. Ama dogruysa keske bende onceden bilseydim buay kasmazdim kendimi hic

Moralini bozmn için söylemedim canım seni üzdüysem. Özür dilerim herşey allahtan ol der olur bilemeyiz sonuçta ne zamn olcagını. Allah inş olmayan herkeze nasip etsin

Moralini bozmn için söylemedim canım seni üzdüysem. Özür dilerim herşey allahtan ol der olur bilemeyiz sonuçta ne zamn olcagını. Allah inş olmayan herkeze nasip etsin
Estağfurullah canm olurmu oyle sey. Sende duydugunu söylüyorsun sonucta. Enazndan buay hasta oldugumda bunu bahane ederim kendime bende :))

Bende öyle teselli ettim kendimi doktor bana diyince senin ağrın oldumu hsg çektirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…