- 27 Aralık 2016
- 23
- 6
- 1
- Konu Sahibi Leylabasutcu
-
Ben 15 aylık evliyim 24 yaşındayım evlendigim günden beri hiç korunmadik ama hamile kalamadim hem bende hem eşimden yana bir sıkıntı yani sorun yok ama olmuyor doğulu olduğumdan dolayı üzerimde çok büyük bir baskı var özellikle adet donemlerimde çok stres oluyorum psikolojim bozuldu artık lütfen içimi rahatlatacak ve beni teselli edicek birşeyler söyleyin çok üzülüyorum
Evet canım spermilog testi yaptık rahim filmi cektirdik hepsi normal ama olmuyorDaha bir buçuk senelik evlişin canım bu kadar stres etme streste olmamasına engel doktora gittin mi hiç kendini bir genel kontrolden geçir bence
Allah yardımcın olsun canım yumurtlama günlerini takip ettinmi bitkisel kürler falan gerçi mantık olarak daha yeni evlisin hem sende sorun yokmuş eşin gittimi Dr a belki sorun ondadırBen 15 aylık evliyim 24 yaşındayım evlendigim günden beri hiç korunmadik ama hamile kalamadim hem bende hem eşimden yana bir sıkıntı yani sorun yok ama olmuyor doğulu olduğumdan dolayı üzerimde çok büyük bir baskı var özellikle adet donemlerimde çok stres oluyorum psikolojim bozuldu artık lütfen içimi rahatlatacak ve beni teselli edicek birşeyler söyleyin çok üzülüyorum
Kuzum bnde 16 aylik evliyim şuan sogan kuru yapıyorum dediğin gbi birde yakı yapıştırdım belime inşallah faydası olur bi çok kur war internette arastrirsan çıkıyor şimdilik bnm kullandgm bunlar canimYaklaşık bir on gün her sabah aç karnına kuru sağan kaynatıp suyunu içtim başka bildiğiniz bir şey var mı
Gün aşırı ilişkide bulunun canımEşimde gitti doktora ondada bir sorun yok oda çok üzülüyor olmuyor diye yumurtalara gunlerimi her ay takip ediyorum özellikle o günlerde birlikte oluyoruz
İki günde bir dedi doktor öyle yapıyoruz canımGün aşırı ilişkide bulunun canım
Yaklaşık 3 ay kullandım ama ise yaramadıO zaman tamamen stres kaynaklı canım. Malesef böyle şeylerin üzerine ne kadar gidersen o kadar kaçıyor senden. Ne kadar mümkün bilemiyorum ama çok düşünme akışına bırak bir de folik asit kullanmaya başla kullanmadıysan burda okumuştum gebe kalmada da etkili olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı.
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah çok zor gerçektenKuzum bnde 16 aylik evliyim şuan sogan kuru yapıyorum dediğin gbi birde yakı yapıştırdım belime inşallah faydası olur bi çok kur war internette arastrirsan çıkıyor şimdilik bnm kullandgm bunlar canim
Evet canım eşimde göründü doktora ondada bir problem yok her ay yumurtlama günlerini de takip ediyoruz ama olmuyor canım ya olmuyorAllah yardımcın olsun canım yumurtlama günlerini takip ettinmi bitkisel kürler falan gerçi mantık olarak daha yeni evlisin hem sende sorun yokmuş eşin gittimi Dr a belki sorun ondadır
Ozaman tek çare kalıyor canım çok istemeyeceksin akışına bırak kafanı dinle psikolojik olarak kafandan çıkardığın an Allah ın izniyle hamile kalırsın şu an çok takdığın için olmuyordurEvet canım eşimde göründü doktora ondada bir problem yok her ay yumurtlama günlerini de takip ediyoruz ama olmuyor canım ya olmuyor
Biseyiniz yoksa korkmana gerek yok cannn daha zamanı war demekki nerelisin bu arada doguluyum baskı war üstümde demssindeTeşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah çok zor gerçekten
bende senin gibi 1.5 yıl bekledimm hiç sebepsiz olmuorduu her ay psikolojim bozuluyrdu en son beklemeyi bıraktığımda hamile kaldım .. anladım ki stres sıkntı psikolojik olarak kendini sürekli bebeğe odaklaman bi şekilde hamile kalmana engel oluyorr sana tavsiyem unut gitsinn ben aman yeter doktora giderim elbet olur dediğim ay hamile kaldımm ama komple sıfırladım kafamı hiç dşnmedm rahatladım yanii bunu yapmalısın cidden elbet olacak vakti gelince inş tez zmanda olur Allah sana da nasip etsinBen 15 aylık evliyim 24 yaşındayım evlendigim günden beri hiç korunmadik ama hamile kalamadim hem bende hem eşimden yana bir sıkıntı yani sorun yok ama olmuyor doğulu olduğumdan dolayı üzerimde çok büyük bir baskı var özellikle adet donemlerimde çok stres oluyorum psikolojim bozuldu artık lütfen içimi rahatlatacak ve beni teselli edicek birşeyler söyleyin çok üzülüyorum
Canım stres yapma. Stres en büyük etken olmamasında. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin.Ben 15 aylık evliyim 24 yaşındayım evlendigim günden beri hiç korunmadik ama hamile kalamadim hem bende hem eşimden yana bir sıkıntı yani sorun yok ama olmuyor doğulu olduğumdan dolayı üzerimde çok büyük bir baskı var özellikle adet donemlerimde çok stres oluyorum psikolojim bozuldu artık lütfen içimi rahatlatacak ve beni teselli edicek birşeyler söyleyin çok üzülüyorum
Keşke mümkün olsa her ay bu sefer kafama takmicam diyorum ama gurbetteyim ve eşim çok yoğun çalışıyor evde tek basima kalıp düşünmemek keşke elimde olsa ama inan öyle olmuyorOzaman tek çare kalıyor canım çok istemeyeceksin akışına bırak kafanı dinle psikolojik olarak kafandan çıkardığın an Allah ın izniyle hamile kalırsın şu an çok takdığın için olmuyordur
Ah canım ya ben Erzurum luyum ailem orda ama ben eşimin görevi dolayısıyla Tekirdağ dayım ve eşim okadar yoğunki anlatamam bugün gececi mesala ve burda hiç kimsemiz yok seni çok iyi anlıyorum ben çocuğu pek istemiyorum burda tekim ne yaparım nasıl yaparım diye ama eşime anlatamıyorumKeşke mümkün olsa her ay bu sefer kafama takmicam diyorum ama gurbetteyim ve eşim çok yoğun çalışıyor evde tek basima kalıp düşünmemek keşke elimde olsa ama inan öyle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?