Hamile Kalmak İstiyorum...

Sıkıntıya girme balim stresten olmaz kendini rahat bırak rabbim werir en iyi zmn da hayrlisi olsun de olsun deme bak Bn bi düşük yaptım şuan olsun illa diyemiyorum hayırlısiysa olsunn
Çok haklısın canım çok üzüldüm senin adına çok zor gerçekten Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin

Senin tek sorunun stres cnm esinle bir kacamak yapabiliyorsaniz biraz kafanizi dagitin ben ogluma 1 senede hamile kaldim her ay agliyodum dusunmekten deli olmustum artik sonunda olmaz dediğim ay oldu takmadigim zmn geldi bu bebegimde olursa olur olmasaa zaten bir oglum var dedik 2 ay sonra hamile kaldim kesinlikle hersey beyninde bitiyo

İnan elimde değil canım her ay bu sefer takmicam diyorum ama 15 aydır sürekli adetime yakın stres oluyorum kafama takıyorum hatta deli gibi düşünüyorum

İnan elimde değil canım her ay bu sefer takmicam diyorum ama 15 aydır sürekli adetime yakın stres oluyorum kafama takıyorum hatta deli gibi düşünüyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım bi kızım var 2 senedir 2. Çocuk için ugrasioruz 3 düşük yaşadım üstümde baskı yok eşim senden önemli değil kızımızın ömrü uzun saglikli olsun der hep ama birinin nie çocuk yapmiyosun kızın büyüdü yap bidaha yok hamilemisin diye sormasi bile beni uzuyor insanlara yalan söylemek canımı sıkıyor ama bi imtihan diyorum rabbimin bi bildiği vardır diyorum.. ben 2 senedir hastanelerdeyim gitmedigim doktor Prof kalmadi en son yumurta takibi yaptirinca anladim ki her ay yumurtam olmuyomus olanda çok kaliteli olmuyodu şimdi tedavi görüyorum bakalım sonuç ne olur?? Kendine Incir kuru yap esine keçi boynuzu pekmezi bol findik yedir folikasit olarak inofolic Combi al kullan ve yumurta takibi yaptır canım eğer sürekli gidemiyosan ovulasyon testi al bende kendi çapımda int den indirdigim takvimle ovulasyon günü değerlendiriyodum ama bosunaymis çünkü yumurtam olmuyomus doktor takibi en kesin çözüm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…