- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi Leylabasutcu
-
yanlız bende erzurumluyum ve erzurumda doğu baskısı diye birşey yok. Aileleriniz de varsa onu bilemem tabi. Yada uzakta ve tek olduğun sen mi çok istiyosunAh canım ya ben Erzurum luyum ailem orda ama ben eşimin görevi dolayısıyla Tekirdağ dayım ve eşim okadar yoğunki anlatamam bugün gececi mesala ve burda hiç kimsemiz yok seni çok iyi anlıyorum ben çocuğu pek istemiyorum burda tekim ne yaparım nasıl yaparım diye ama eşime anlatamıyorum
canım pardon ben konuyu açan arkadaş erzurumluyum yazmış sandım birazcık karıştırdım galibaAh canım ya ben Erzurum luyum ailem orda ama ben eşimin görevi dolayısıyla Tekirdağ dayım ve eşim okadar yoğunki anlatamam bugün gececi mesala ve burda hiç kimsemiz yok seni çok iyi anlıyorum ben çocuğu pek istemiyorum burda tekim ne yaparım nasıl yaparım diye ama eşime anlatamıyorum
Evet karıştırdın sen canım bu arada selam hemşerim...canım pardon ben konuyu açan arkadaş erzurumluyum yazmış sandım birazcık karıştırdım galiba
selam canım memnun oldum burda bir erzurumlu görmektenEvet karıştırdın sen canım bu arada selam hemşerim...
Bende çok mutlu oldum canım soğuk memleketi min sıcak insanıselam canım memnun oldum burda bir erzurumlu görmekten
Ah canım ya ben Erzurum luyum ailem orda ama ben eşimin görevi dolayısıyla Tekirdağ dayım ve eşim okadar yoğunki anlatamam bugün gececi mesala ve burda hiç kimsemiz yok seni çok iyi anlıyorum ben çocuğu pek istemiyorum burda tekim ne yaparım nasıl yaparım diye ama eşime anlatamıyorum[/QU
Allah yardımcımız olsun canım ya ama bence korunma Allah büyük bir şekilde yardım eder sonradan isteyip TE olmaması çok kötü oluyor
Teşekkür ederim bilgilendirdigin için Allah razı olsun canım benim Allah hepinizden razı olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...blmek-cin-farkli-yontem.977677/#post-49479925 Bide boyle bi konu acan var ne çikar bilmiyorum ama bi bak istersen
Iğdır liyim canımBiseyiniz yoksa korkmana gerek yok cannn daha zamanı war demekki nerelisin bu arada doguluyum baskı war üstümde demssinde
Canim benimde bir erzurumlu arkadadim vardi esin ne is yapiyorAh canım ya ben Erzurum luyum ailem orda ama ben eşimin görevi dolayısıyla Tekirdağ dayım ve eşim okadar yoğunki anlatamam bugün gececi mesala ve burda hiç kimsemiz yok seni çok iyi anlıyorum ben çocuğu pek istemiyorum burda tekim ne yaparım nasıl yaparım diye ama eşime anlatamıyorum
Adet dönemime 3 gün dua edin bana lütfen çok istiyorum ne olur dua edin dualarınızı çok ihtiyacım var lütfen
Eşim subay canımCanim benimde bir erzurumlu arkadadim vardi esin ne is yapiyor
Üzülme olur canimIğdır liyim canım
İnşallah canım ne olur dua edin bana adet günlerim ha bugün ha yarın ne olur dua edin hamile olayım hatta dayanamayıp acile gidip test bile yapti rmayi düşünüyorum çok sıkıntı liyim şuanÜzülme olur canim
Baktım canım bilgi paylasmamışhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...blmek-cin-farkli-yontem.977677/#post-49479925 Bide boyle bi konu acan var ne çikar bilmiyorum ama bi bak istersen
Sıkıntıya girme balim stresten olmaz kendini rahat bırak rabbim werir en iyi zmn da hayrlisi olsun de olsun deme bak Bn bi düşük yaptım şuan olsun illa diyemiyorum hayırlısiysa olsunnİnşallah canım ne olur dua edin bana adet günlerim ha bugün ha yarın ne olur dua edin hamile olayım hatta dayanamayıp acile gidip test bile yapti rmayi düşünüyorum çok sıkıntı liyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?