Hamile Kalmak İstiyorum...

yanlız bende erzurumluyum ve erzurumda doğu baskısı diye birşey yok. Aileleriniz de varsa onu bilemem tabi. Yada uzakta ve tek olduğun sen mi çok istiyosun

canım pardon ben konuyu açan arkadaş erzurumluyum yazmış sandım birazcık karıştırdım galiba

Canim benimde bir erzurumlu arkadadim vardi esin ne is yapiyor

Adet dönemime 3 gün dua edin bana lütfen çok istiyorum ne olur dua edin dualarınızı çok ihtiyacım var lütfen

Rabbim hayırlı Zaman'da hayırlı evlatlar nasip etsin Canımm çok istememek lazım sanırım ben ilk oğluma korunurken 2 sene çocuk düşünmüyorum derken hamile kaldım. 4 yaşında ve 8 aydır 2. yi istiyoruz 2 kez düşük yaptım. Çünkü stresliyim nasıl olcak sorun olcakmı kafaya takıyorum hep İnan herzaman hayırlısı için dua etmek lazım ve bir şeyi çok istememek

İnşallah canım ne olur dua edin bana adet günlerim ha bugün ha yarın ne olur dua edin hamile olayım hatta dayanamayıp acile gidip test bile yapti rmayi düşünüyorum çok sıkıntı liyim şuan
Sıkıntıya girme balim stresten olmaz kendini rahat bırak rabbim werir en iyi zmn da hayrlisi olsun de olsun deme bak Bn bi düşük yaptım şuan olsun illa diyemiyorum hayırlısiysa olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…