Hamile kalmak

Ama sizin hayaliniz. Benim değil.Bunu anlamıyorsunuz benim sizlere sorum bir evlilik kaç ayda oturur değildi doğum kontrol hapları konusunda tecrübeli kadinlardan yorum almaktı.
Benim hayalim neden olsun Ben evleneli çocuk yapalı yıllar oldu. Başka bir şey anlatmak istediniz sanırım, kurduğunuz cümle çok alakasız çünkü.

Yukarıda da gezip tozmak nedir ki bebeğimizle de gezebiliriz yazmışsınız ya önce bir olsun çocuğunuz bakın bakalım çocukla da gezebiliyor musunuz veya nasıl geziyorsunuz.

Burası doktorlar forumu da ben mi bilmiyorum? Size sorunuzun cevabını sadece doktorunuz verebilir. Mesajımı cevaplayıp tekrar soran sizsiniz bu arada. Cevap istemiyorsanız neden tekrar sorup deşiyorsunuz orası da ayrı bir ilginçlik

Kemik ilacı derken tatlım

Deneyimliler sizin için diyorlar bunu. Ben de sizin yerinizde olsam yazı en azından geçirirdim mesela çocuksuz gezip tozmak için. Çocuk sorumluluğu bir kez geldi mi gitmiyor. Seks bile yalap şap yapılıyor çocuktan sonra. Benim oğlum dört yaşı geçti biz hala uykusuz, yorgunuz. Başbaşa kalsak dahi aklımız onda. Eskisi gibi gidip gezelim oh desek aklımız başkasında olunca tat alamıyoruz. Bunu bilenler diyorlar. Ben 1,5 seneden sonra hamile kaldım en azından çocuksuz iki yaz tatili yapalım dedim. En pişman olmadığım şeydir.

Kemik ilacı derken tatlım

yoğun kalsiyum içeren ithal bir ilaç önermişti. isim verip öneri yapmak istemiyorum.. gebelikte vücutta azalan vitamin ve mineraller sıkıntıya sokmasın diye.. çok da faydasını gördüm. o sebeple muhakkak jinekolog bilgisi olmadan, kan tahlilleri yapılmadan hamile kalınmaması taraftarıyım..

Bende 6 aylık evliyim 2 ay hiç hap falan kullanmadan sadece öylesine korunduk diyebilirim. Sonra da hiç korunmadık . 2 kez doktora gittim. İlginde genel muayene için hiç bir sorun olmadığını söyledi . Herkeste olan çok basit kistler var dedi . İkincisinde de rahim duvarın kalınlasmis dedi . Halen adet görmedim . Niyeyse üzülüyorum böyle olunca ama senin yorumun o kadar pozitif ki bu yüzden teşekkür etmek istedim. Allah azze ve celle ol der ve Olur . Cezakallahu hayr

Konunun maddi durum ile alakası yok ki siz konuyu yanlış anlamıssınız:) Bir insan aynı evin içine girmeden başka bir insanı tanımanız cok zor. Demek ki siz ve sizin zihniyetinizdeki kişiler için evlilik ve cocuk ,bilinçli cocuk sahibi olmak daha önemli. Burada herkes 2-3 sene karsındakı kısıye evliliğe alışana kadar cocuk yapmamayı anlatıyor boşananlar söyluyor. Ben konu sahıbının hamıleyım bosanıyorum yada 3-5 aylık cocukla bosanma konularını buraya acmaması ve yasamaması için yazdım. Sonuçta herkesin kendi tercihi.Evlilik hayatınının zevkini cıkarmadan koca ve cocuk sorumluluguna gırmek kendi isteği.

Rabbim enn kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana

Vallahi dediğiniz gibi olsaydı burda bebegımle bosanıyorum hamıleyım bosanıyorum konuları açılmazdı.20 yıllık ınsanların bosanma sebebı eskıden bosanma olayının bu kadar yaygın olmaması, kadınların ekonomık özgürlüklerini çok çabuk ele almaması, aldatma falan..Aldatılan kadınların birçoğu cocugum olmasaydı bosanırdım diyor misal.Burada yüzlerce binlerce konu var bununla ılgılı. Ülkedeki kadınların tek başarısı evlenmek ve cocuk sahibi olmak üzerineki birçok insan normal karşılıyor ki . Çocuk sahibi olmak evliliğin bir üst seviyesi bilmem farkındamısınız? Bu sekılde olmasaydı ' kocam cok değişti hamileyim bosanıyorum, maddi durumumuz yok hamileyim , bebeğimle boşanmak zorundayım falan gibi konular açılmazdı.Kimsenin anne olma veya eş olma isteğini ve hakkını yadsımıyorum yadırgamıyorum yanlıs anlasılmasın. Gözümün önünde birbirini tanımadan cocuk sahibi olan insanların ölümüne mutsuz olduğunu gördüğüm için sizi ve konu sahibini uyarma gereği hissettim. Kimse üzülmesin diye. Açıkçası alakası bu:)

Sağlık ocağina gidip ordaki ebeden doğru bilgi alın .hapı yarıda kafanıza göre birakmayin

Bende bunu anlamıyorum. Karsındakı kısıyı tanımak, karsındakı kısıden beklentini emınlık hırsı yok demıssınız Fakat tanımadan birinden cocuk sahibi olmak için arkanızdan atlı koşturuyor.Hayata geç kalmak diye birşey yoktur bu arada:) Belli ki yaşınız küçük burda cocuk ve eş konularının birçoğunu okumanızı öneririm.

Eşimi ne kadar süredir tanıdığımı biliyor musunuz ? Bebek istemem ayıp mı günah mı yanlış bişey mi ben bebek isteyip istemedigim hakkında bir soru sormadım farkındaysanız tanimadiginiz birinden çocuk sahibi olmak istemek demek nasıl bir cümle ? Eşinize karşı da inşallah bu tavirlar içerisinde değilsinizdir

Hayır başka bir şey anlatmak istemedim siz böyle bir hayal kuruyorsunuz böyle inaniyorsunuz ben başka inaniyorum sizin cevaplarinizda benim sorumdan çok alakasız nedense

Evliliğimi oturtup oturtmadigimi eşimle ne kadar süredir beraber olduğumu nasıl bir yaşam şartlarına sahip olduğumu biliyor musunuz acaba da böyle bir yorum yapma gereği duyuyorsunuz
Bence en iyisini yapıyorsun şimdiki aklım olsaydı evlenir evlenmez çocuk için uğraşırdım ben bu işin bu kadar zor olacağını bilseydim ben 1 yıl 6 aydır deniyorum üstelik sebepsiz hiç bi sıkıntımız yok ikimizin de doğum kontrol hapına gelince hiç hapla korunmadım o yüzden bilmiyorum onu doktora danış hem de hormonlarına bakar çocuk düşündüğünü belirt gerçi hormon için adetin 2. Yada 3.günü çağırıyorlar

Bakın burda insanlar yazmış ben yazmışım burda bu kadar konu var..Sizin karsınızdaki kişiyi tanımak gibi bir hırsınız yokmuş ki (kendinizin beyanı) amaç sadece bebek yapmak olduğu aşikar. Bebek istemeniz ayıp yada günah gibi bir söyleyişim olmadı ki,benim gibi birçok kişi de sizi uyarmuş zaten. okuduğunuzu bir daha okursanız anlarsınız:) Siz ve etrafınız için 3 ayda bebek yapmak normal olabilir ama hayatın işleyişine göre normal değil. Eşim yok evlenmek için evlenmedim:)

acaba cocuk sahıbı olmayı cok mu dusunuyorsunuz vucudunuz stres yapıyor. Beyninize olumsuz düşünceler gönderip, sonra hamile kalmayı beklemek biraz enteresan. Telefonunuzun ekranına guzel bebek fotoları koyun, bebek eşyalarına bakın hatta alın.Bebeğim olucak anne olucam uygun zamanda diye düşünüyor musunuz? Yoksa olmuyor diye mi düşünüyorsunuz?

Önceleri bu kadar düşünmüyordum ama yine olmadı olmadıkça stres oldum gecikmeler yaşadım ilaçla adet oldum düzene girdi 3,4 aydır yumurtam artık çatlıyor şükür ama ilerisi gelmiyor bu da bi gelişme ama bakalım olmadı tedaviyi bırakıp sadece takviye kullanıp denicem bi doktora daha gidip bazen psikiyatri ye gitmeyi bile düşünüyorum sonra vaz geçiyorum

Vazgeçmeyin, olumlu şeyler düşünün düşünemiyorsanız etrafınızda olumlu konusan dusunen ınsanlar olsun. Fizyolojik olarak düşünüyorsunuz biraz da olucağına inanıp tevekkül etmek gerekiyor. Birşeyler olmuyorsa şartları olgunlaşması gerekiyor olabilir. Belki sizin olgunlaşmanız belki eşinizin olgunlaşması.. Gercekten ince bir durum. Psikiyatıra bebeğim olmuyor diye giderseniz size ilaç yazamaz çünkü hamile kalmayı düşünüyorsunuz. Belki psikolog yada online terapi olabilir.

Hanımlar ben bugün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım hcg öğrenmek için pazar günü 39.43 çıktı bugünkü tahlil 2 gün sonra çıkarmış çok düşük hcg değerin diyorlar kötü bişey olmaz dimi lütfen moral olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…