- 14 Eylül 2014
- 21.292
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.650
- 798
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Evet doktor kontroAcele etmeyin doktora gidin içiniz rahat olsun. zaten daha 3 aylık evlisiniz ne bu acele
Teşekkür ederim pozitif yorumun içinAcele diyenler bence çok yanılıyor. Eğer bakabilecek durum varsa maddi sıkıntı yoksa bence hiçte acele değil. Bende 3 aydıe evliyim çocuk istiyorum hiç korunmadık. Geçen ay 5 gün adetim geçti diye tahlil yaptım ama malesef prolaktin hormonu ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Çok üzüldüm. Bana herkez dedi acele etme gitme kan verme ama ben verdim iyiki herkezi dinlemedim eğer o kanı vermeseydim bugün bu problemimi öğrenemiyecektim
Hap konusuna gelince doktora danışman daha uygun. Arkadaşım senin gibi hap kullanıyordu o ay 2 3 defa içmeyi unutmuş ve hamileydi ama hamile oldugunu bilmeden baya içmiş şuan sağlıklı bir kızı varallah isteyimce herşey olur ama en kısa zamanda doktora gitmeni öneririm. Ve benim gibi sende tüm tahlillerini yaptır inşallah bir sorun yoktur ama varsada erken öğrenmiş olursun sadece bir tavs
Bu kişiden kişiye göre değişir ayrıca tamamen onu tanımaya çalışmak gibi bir acelem, bir beklentim, yüzde yüz emin olabilmek gibi bir hirsim yokEvlilik öncesi beraber yaşamadıysanız eğer sevgililik nişanlılık döneminde cafede muhallebi yiyerek birbirinizi tanıyamazsanız 10 yıl birlikte olsanız bile.
Soğan olayını tam olarak anlayamadim bunu ne için onermistiniz acaba teşekkürlerBitirmek Zorundasin
Zaten 6 gün daha iccen niye birakasin ki 15.gununde
Hyir korunma gerek yok
Hiç bir anormali görülmüyor ama sen adetin bittikten sonra Bir hafta kadar yani yumurtlama gününü biliyorsan eğer o güne dek soğanı yıka kabuğuyla beraber Dört dilime ayır.on dakika kaynat Bir buçuk su bardagi suyla.
İç .
bende doğum kontrol hapı kullanıyorum
Bende yazz hapını kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ( dış gebelik oldu ) kutuyu bitirmene gerek yok direk bırak ben öyle yaptım şuan bezinde bebek düşünüyoruz inşallah hayırlısıyla bende hamile kalabilirimMerhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Merak ettiğim doğum kontrol hapini birden birakabilir miyim yani şu an 15. Hapindaysam kutuyu bitirmek zorunda değilim değil mi
İkinci sorum hapı bırakır bırakmaz rahmin kendisine gelebilmesi için birkac ay daha başka bir yöntem ile korunmaya devam etmeli miyim ? Yoksa korunmamali miyim ?
Doğum kontrol hapı kullanma sonrası hemen oluşan gebelikte bebekte herhangi bir anomali görülür mü ?
Tecrübeli hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hem bana hem isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Yani ben de bunu anlamıyorum bu kadar karamsarlik nu kadar negatiflik bu kadar kin biriken yorumlar neden yapılıyor ? Yani sadece sorularıma cevap verilemiyor mu illa bana akıl mi vermeleri gerekiyor siz hazır değilsinizdir onu anlarim ama başkaları da sizin gibi olmak zorunda değil belki onlar hazırdır değil mi amaKesinlikle size katılıyorum herkes önce biraz evliliğin otursun diyorlar boşanmalar olur da çocuklara yazik olur diye düşünüyorlar ama şöyle bişey var 15-20 yıllık insanlar bile boşanıyor onların başlangıçta evlilikleri iyi giderken birden bozulup boşanıyorlar çocuklar varsa her yaşta sıkıntı oluyor...
Bir insanın gerçek yüzü evliliğin ilk yıllarında ortaya çıkar diye düşünen bir kesim var. Ne alaka ki! Oysa 20 yıldır çok iyi anlaşan sonradan karısını-kocasini aldatıp şiddet uygulayanlarda var. Bence bu yanlış düşünce.
Karı-koca olarak ilk aylardan istiyorlarsa maddi manevi buna hazırlarsa bence gayet de güzel bir karar olabilir....
Merhaba acaba neden dış gebelik oldu özel değilse doktor bu haplarla ilgili bir şey belirtti mi size ? İnşallah bizler de hayırlısı ile anne olabilirizBende yazz hapını kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ( dış gebelik oldu ) kutuyu bitirmene gerek yok direk bırak ben öyle yaptım şuan bezinde bebek düşünüyoruz inşallah hayırlısıyla bende hamile kalabilirim
Daha da aydınlatacak olursam benim çevremde kullanan çok , ben ilk evlendiğimde vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma baktırdım ve çocuk düşünmüyorduk doktorda yazz hapını verdi istediğin zaman bırak çocuk olur dedi bıraktım dış gebelik oldu ama doktor haptan kaynaklanmadığını söyledi hiç bu hapı kullanmayanlarda bile oluyor ,bence bebek düşünüyorsan doktora çık muayene ol ben öyle yaptım balık yağı ve folik asit kullanıyorum tsh larıma da baktırdım oda çok önemli ,Bende yazz hapını kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ( dış gebelik oldu ) kutuyu bitirmene gerek yok direk bırak ben öyle yaptım şuan bezinde bebek düşünüyoruz inşallah hayırlısıyla bende hamile kalabilirim
Ahaha masallah rabbim size bağışlasın bizlere de dua edinYazz hapım bitti adet oldum yenisini almadım o ay hamile kaldım çocuğum cin gibi maşallah
Yahu nereden biliyOrsunuz bunun cevabını çok merak ediyorum yani neden herkesi aynı kefe içerisine koyuyorsunuz evlilik üç ayda oturmaz ve üç aylık evliler hamile kalmak isteyince çok kötü olaylar yaşarlar diye bir araştırma sonucu felan mi varTecrübeli hanımlar yerine doktorunuza danışsanız daha iyi olmaz mı? Tecrübeli bir hanım olarak yazayım 3 aylık evlilik bebek için çok çok erken. İsterseniz 10 senelik ilişkiniz olsun evlilik bambaşka bir durum, hiçbir evlilik 3 ayda oturmaz
Çok iyi doktorlara gittim kesinlikle dış gebelik neden olur nasıl önlenir bilmiyorlar yani Allah tarafından olur dediler ameliyatla bir tüpüm alındı rahim filmi çektirdim diğer tüpün durumu iyi normal hamile kalabilirsin dedi bakalımMerhaba acaba neden dış gebelik oldu özel değilse doktor bu haplarla ilgili bir şey belirtti mi size ? İnşallah bizler de hayırlısı ile anne olabiliriz
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için eşimle gezip tozmak için bebeğime kavuşmayı ertelemeyi çok yanlış buluyorum gezip tozmak dediğiniz nedir ki bebegimizle de gezebiliriz bu kadar imkansız ve zor değil diye düşünüyorum çok teşekkür ederim3 aylık evlilikte çocuk istenir yapılır da ama neden yani, eşinizle mis gibi vakit geçirip gezip tozup o şehir senin bu şehir benim tatil yapmak varken neden çocuk yapmak. Ben de erkenden yaptım 6 aylık evliydim planlı hamile kaldım ama sonradan keşke çok dedim. Ha bir sene önce ha bir sene sonra cidden oturması gerekiyor evliliğin, çocuk ondan sonraki level. Yaşamış birisi olacak söylüyorum cidden erken.
Aynen anladim teşekkür ederim bende doktora danisacagim evlilik öncesi de kontrollerimi yaptirmistim bu hapa da doktor kararı ile baslamistim zatenDaha da aydınlatacak olursam benim çevremde kullanan çok , ben ilk evlendiğimde vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma baktırdım ve çocuk düşünmüyorduk doktorda yazz hapını verdi istediğin zaman bırak çocuk olur dedi bıraktım dış gebelik oldu ama doktor haptan kaynaklanmadığını söyledi hiç bu hapı kullanmayanlarda bile oluyor ,bence bebek düşünüyorsan doktora çık muayene ol ben öyle yaptım balık yağı ve folik asit kullanıyorum tsh larıma da baktırdım oda çok önemli ,
İlacın olası toksinlerini vücut ve rahim kanallarinizdan atsın diyeSoğan olayını tam olarak anlayamadim bunu ne için onermistiniz acaba teşekkürler
Eşinde sende hazırsanız hiç düşünmeyin gezip tozmak hiç engel değil hiçbir şey engel değil yeterlik isteyin ooo taze Bebele nereleree giden var yeterki eşiniz destekçi yardımcı oldukça birbirinize olurTeşekkür ederim güzel yorumunuz için eşimle gezip tozmak için bebeğime kavuşmayı ertelemeyi çok yanlış buluyorum gezip tozmak dediğiniz nedir ki bebegimizle de gezebiliriz bu kadar imkansız ve zor değil diye düşünüyorum çok teşekkür ederimhayırlısı olsun diyelim bunca negatif yorum karşısında
Yahu nereden biliyOrsunuz bunun cevabını çok merak ediyorum yani neden herkesi aynı kefe içerisine koyuyorsunuz evlilik üç ayda oturmaz ve üç aylık evliler hamile kalmak isteyince çok kötü olaylar yaşarlar diye bir araştırma sonucu felan mi var
Ama sizin hayaliniz. Benim değil.Bunu anlamıyorsunuz benim sizlere sorum bir evlilik kaç ayda oturur değildi doğum kontrol hapları konusunda tecrübeli kadinlardan yorum almaktı.Benim görüşüm bu yönde. İlla bilimsel bir araştırma sonucunu kaynak göstermem gerektiğini düşünmüyorum. İki farklı insan aynı eve giriyorlar, işin içine aileler dahil oluyor. İnsan ev arkadaşına bile 3 ayda tam alışamıyor alışkanlıklarını, evdeki yaşam tarzını bilmiyor bocalıyorken evlenip 3 ayda evliliğin oturması hayal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?