Hamile kalmak

Yazz kullandım. Renkli haplar bitmeden bırakmamalısınız. Beyaz hapları içmeden bıraksanız da dert olmaz onlar placebo zaten de pembeleri içmeniz gerekiyor. Sakın bırakmayın.
Ne acelesi bu onu anlamadım bir hafta bile bekleyemeniz tuhaf geldi. Ben ekimde hapı bırakıp ocağa kadar başka yöntemlerle kullandım. On kişide sorun olmaz ama ya sizde olursa??? Binde bir ihtimal sizi buldu çocukta sorın oldu pişman olmayacak mısınız? Keşke demeyecek misiniz? Makul olun en azından üç ay sabredin

3 aylik evlilikte ne cocugu ya kafayimi yediniz. Hapi biraktim keyfime göre 4 ay sonra hamile akldim yani mantiken adet gördüğünüz zaman bidaha hap almazsiniz ortadan birakmahin tabiki. Cokta abartmayin hemen olsun nezaman birakayim vs biraz akisina birakin

Acele etmeyin doktora gidin içiniz rahat olsun. zaten daha 3 aylık evlisiniz ne bu acele
Evet doktor kontro
Teşekkür ederim pozitif yorumun için
Evlenmeden önce doktora gittim ve hem kan hemde ultrason ile bakıldığında hiçbir problem görmediler maşallah inşallah bize de nasip olur

Evlilik öncesi beraber yaşamadıysanız eğer sevgililik nişanlılık döneminde cafede muhallebi yiyerek birbirinizi tanıyamazsanız 10 yıl birlikte olsanız bile.
Bu kişiden kişiye göre değişir ayrıca tamamen onu tanımaya çalışmak gibi bir acelem, bir beklentim, yüzde yüz emin olabilmek gibi bir hirsim yok sonuç olarak başımıza her şey her an gelebilir biraz tevekkül etmek gerekiyor yüzde yüz emin olmayı beklersek hayatimiza geç kalırız her anlamda söylüyorum çocuk anlaminda soylemiyorum

Soğan olayını tam olarak anlayamadim bunu ne için onermistiniz acaba teşekkürler

Bende yazz hapını kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ( dış gebelik oldu ) kutuyu bitirmene gerek yok direk bırak ben öyle yaptım şuan bezinde bebek düşünüyoruz inşallah hayırlısıyla bende hamile kalabilirim

Yani ben de bunu anlamıyorum bu kadar karamsarlik nu kadar negatiflik bu kadar kin biriken yorumlar neden yapılıyor ? Yani sadece sorularıma cevap verilemiyor mu illa bana akıl mi vermeleri gerekiyor siz hazır değilsinizdir onu anlarim ama başkaları da sizin gibi olmak zorunda değil belki onlar hazırdır değil mi ama

Merhaba acaba neden dış gebelik oldu özel değilse doktor bu haplarla ilgili bir şey belirtti mi size ? İnşallah bizler de hayırlısı ile anne olabiliriz

Daha da aydınlatacak olursam benim çevremde kullanan çok , ben ilk evlendiğimde vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma baktırdım ve çocuk düşünmüyorduk doktorda yazz hapını verdi istediğin zaman bırak çocuk olur dedi bıraktım dış gebelik oldu ama doktor haptan kaynaklanmadığını söyledi hiç bu hapı kullanmayanlarda bile oluyor ,bence bebek düşünüyorsan doktora çık muayene ol ben öyle yaptım balık yağı ve folik asit kullanıyorum tsh larıma da baktırdım oda çok önemli ,

Yahu nereden biliyOrsunuz bunun cevabını çok merak ediyorum yani neden herkesi aynı kefe içerisine koyuyorsunuz evlilik üç ayda oturmaz ve üç aylık evliler hamile kalmak isteyince çok kötü olaylar yaşarlar diye bir araştırma sonucu felan mi var

Merhaba acaba neden dış gebelik oldu özel değilse doktor bu haplarla ilgili bir şey belirtti mi size ? İnşallah bizler de hayırlısı ile anne olabiliriz
Çok iyi doktorlara gittim kesinlikle dış gebelik neden olur nasıl önlenir bilmiyorlar yani Allah tarafından olur dediler ameliyatla bir tüpüm alındı rahim filmi çektirdim diğer tüpün durumu iyi normal hamile kalabilirsin dedi bakalım

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için eşimle gezip tozmak için bebeğime kavuşmayı ertelemeyi çok yanlış buluyorum gezip tozmak dediğiniz nedir ki bebegimizle de gezebiliriz bu kadar imkansız ve zor değil diye düşünüyorum çok teşekkür ederim hayırlısı olsun diyelim bunca negatif yorum karşısında

Aynen anladim teşekkür ederim bende doktora danisacagim evlilik öncesi de kontrollerimi yaptirmistim bu hapa da doktor kararı ile baslamistim zaten

Eşinde sende hazırsanız hiç düşünmeyin gezip tozmak hiç engel değil hiçbir şey engel değil yeterlik isteyin ooo taze Bebele nereleree giden var yeterki eşiniz destekçi yardımcı oldukça birbirinize olur

Benim görüşüm bu yönde. İlla bilimsel bir araştırma sonucunu kaynak göstermem gerektiğini düşünmüyorum. İki farklı insan aynı eve giriyorlar, işin içine aileler dahil oluyor. İnsan ev arkadaşına bile 3 ayda tam alışamıyor alışkanlıklarını, evdeki yaşam tarzını bilmiyor bocalıyorken evlenip 3 ayda evliliğin oturması hayal bence.

Ama sizin hayaliniz. Benim değil.Bunu anlamıyorsunuz benim sizlere sorum bir evlilik kaç ayda oturur değildi doğum kontrol hapları konusunda tecrübeli kadinlardan yorum almaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…