hamile kalmam için en uygun günler hangisi....

Eskiden adet düzeniniz nasıldı?

30-31 günde bir adet görüyorsunuz. 14-16-18. günlere dikat....

Eskiden adet düzeniniz nasıldı?

evlenmedden önce arada hava değişim oluyodu ama evlenin ce 1 yıl boyunca 50 günde bir regl oldum arada 40 gün bazen normaldi 1 sene düzensizdi
şubattan beri de 6 ay ilaçla 28 günde oluyorum bu ay ilaç artık almadım
bide hazıranda denedim ilaçsız 30. gün regl oldum
3 aylık ateşimide göndereyimmi ?

Polikistik over sendromu olabilir. Doktor kontrolünde gebe kalabilirsiniz...

peki dr bey
ben evlenmeden 38 kıloydum 60 kıloya çıktım birden 22 kılo birden aldım bu etki yapmışmıdır adt düzensizliğine şu anda da 50 kıloya düştüm

peki dr bey
ben evlenmeden 38 kıloydum 60 kıloya çıktım birden 22 kılo birden aldım bu etki yapmışmıdır adt düzensizliğine şu anda da 50 kıloya düştüm

İlaç olmadan gördüğün adet esas düzeninizi belirlemektedir. O nedenle bu öneride bulundum...

doktor bey benim de son adetlerim 16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos-31 ağustos.

son ay biraz bozuldu sanırım adetlerim:-(bu ay için şanslı günlerimi öğrenebilir miyim)

benimde sorum şu dr bey hamile kalmadam önce yapılması gereken testler nelerdir..
neler yapmak lazımmm sevgilerrrr

doktor bey benim de son adetlerim 16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos-31 ağustos.

son ay biraz bozuldu sanırım adetlerim:-(bu ay için şanslı günlerimi öğrenebilir miyim)

26-27 günde bir adet görüyorsunuzç 11-13-15. günlere dikkat....

İlaç olmadan gördüğün adet esas düzeninizi belirlemektedir. O nedenle bu öneride bulundum...

dr bey ilaç almadan adet gecikmesi yaşadığım dönemde dr gittğimde alttan ultrosonla baktığında kist vs. hiçbişey rastlanmadı tertemız dedi
ama streslı bir yapım olduğu için hamıle kalmak için baskı uyguluyorsun yumurtalaıklara demişti hatta bi gittiğimde 16 mm yumurtam vardı
sizce dr bey cyclo progynovaya devam edip mi gebelik şansımı arttırıyım yoksa yumurtalama takıbıne dr gitsem ??

Doktor kontrolünü öneririm...

Dr.bey yumurtanın catlayıp catlamadıgını bız anlayabılırmıyız belırtılerı olur mu...hiçbir problemimiz yok ama ne kadar uygun günlere uysak da olmuyor hamile kalamıyorum...ne yapmamız gerekir başka....

Doktorlar bugünler için var...

yani anlaymazmıyızzbilmiyorumkismile hayır akıntı olayı ve kasık ağrıları ateş yöntemi ????
tabıkı dr kontrolu olmalı gelimiş mi çatlama iğnesi gereklimi ama dr bey açıkca söylemek gerekirse hepimiz korkuyoruz okuduklarımızdan yanlış teşhisler le yumurtalamyı bile yok eden para harcasınlar diye hastalarının bu bebek sevdasını kullanan çok dr var inanın bundan korkanlardan biriyimboshayallersmile
izmirde bildiğiniz ve gerçekten dr olan birini bana önerebilirmisiniz? rica etsem bilmiyorumkismile

arkadasıma katılıyorum dr.bey.sizler de var olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…