merhaba doktor bey şimdiden tşk ederim
geçen yıl bir düşük yaşadım 10 haftalıktı ve klomen le hamile kalmıştım
şuanda son adet tarihlerim 2 haziran 3 temmuz 2 ağustos ve son adetimin 3 gününden itibaren yine klomen kullandım(doktor kontrolünde )(ayrıca testlerimiz normal çıkmıştı eşiminde benimde) acaba nezman test yapsam kesin bi bilgiye ulaşırım hamilelik için. birde adetten önce progesteron değerlerine bakılıp yorum yapılabiliniyomuş bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz tşkler
bora bey ben halen adet göremedim bugün 41gün oldu.kürtajdan ilk adetim 36gün
ikincisi 34gün sürdü ve ücüncüsü gelmedi halen 41gün oldu bugün halen tık yok.
20agustosda olmam gerekirdi tahmince ama olmadım ve o zamanda
kan testi yapmıştım 2,00 cıkmıştı.
dün idrar testi yaptım ama tek cizgi cıktı negatif yani....
sizce hamile olma ihtimali varmıdır halen yoksa idrar testi sonucu dogrumudur ????
Doğru olarak kabul edebilirsiniz. Doktorunuza başvurmanızı öneririm...
Yoruma gerek kalmadan 1 Eylül Salı günü test yaptırmanızı öneririm...
merhaba Bora bey
ben 1,5 yıllık evliyim 8 aydır çocuk düşünüyoruz henüz olmadı acaba yumurtlama günlerimi mi tutturamıyorum yardımcı olursanız sevinirim:)regl tarihlerim 23 agustos27 temmuz 30 haziran
merhaba doktor bey
en son adet tarihim 23 ağustos 22 temmuz 19 haziran yumurtlama günüm ne zamana geliyo birde benim adet döngüm 33 yada 35 gün sürüyo normal bi durum mu acaba
teşekkür edrim şimdiden
15 17 19 . günler derken regl in ilk gününgen sayıp 15. 17. ve 19. gün olarak mı hesaplıyoruz anlayamadım teşeşkkür ederim kolay gelsin
dr.bey son 3 ay adet günlerim
24 Haziran - 22 Temmuz - 23 Ağustos
şimdiden tşk, kolay gelsin.
bora bey ben halen adet göremedim bugün 41gün oldu.kürtajdan ilk adetim 36gün
ikincisi 34gün sürdü ve ücüncüsü gelmedi halen 41gün oldu bugün halen tık yok.
20agustosda olmam gerekirdi tahmince ama olmadım ve o zamanda
kan testi yapmıştım 2,00 cıkmıştı.
dün idrar testi yaptım ama tek cizgi cıktı negatif yani....
sizce hamile olma ihtimali varmıdır halen yoksa idrar testi sonucu dogrumudur ????
dr.bey merhaba,daha önce kuzenimin 28-29 günde bir adet gördüğünü ve şanslı günleri için 13.-14. ve 16. günler demiştiniz.14.günde ovulasyon akıntısının(şeffaf akıntı diyor) çok yoğun olduğunu söylüyor.büyük ihtimalle yumurta dün çatladı ama bugün 15.gün ve şeffaf akıntı düne göre yine biraz varmış.13.ve 14. günleri değerlendirmişler.yumurta dün çatladığı için acaba bugün de ilişki önerirmisiniz yoksa yine yarını yani 16.günü mü beklemeli?13.14 ve 15.günler ilişki olursa şansları yüksek olmuyormu?cevabınızı bekliyoruz..teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?