- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
bende varım eylülde düşük yaptım ikinci ayım ama umutsuzumKızlar aranızda bebek isteyenler varsa gelin bu yolda bilgi paylaşımı yapalım ne dersiniz
Ins en kisa zamnda Rabbim tum.isteyenlere nasip eder...bizde iki senedir istiyoruz bakalim Rabbim.ne.zaman nasip.edecekİnşallah canım ya. Sen bebek isteyeli ne kadar oldu?
Ben bu ay direk keciboynuzu yiyorum...esimede.iciriyorum bakalm.olmadi.pekmezinide alayimKeçi boynuzu pekmezi!Mucizevi birşey. Çevremdeki bebek isteyenler ve ben de dahil çok şey borçluyuz buna. Eşiniz ve siz düzenli için. Ve bol bol çalışma. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.
Bnde bu ay clear blua kullandim guzel ama.bn yakiliyamdim gunumu her gun.duzenli yaptim gulucugu goremedim :)Mrb ben yurtdışında yaşıyorum ve clear blue marka aldım b ay ilk defa ama henüz aktif olarak kullanamadim...
Canim internetten daha ucuz oluyoKizlar merhaba bir sey sorabilirmiyim , ovulasyon testi kullaniyorsunuzdur , internetten mi aliyorsunuz ? Ben eczaneden aldim ama hem pahali hem de kolay bulunmuyor.
Bana onerebilir misiniz ?
Olmaz canım psikolojiktir muhtemelenAdetime12 13 gün kala goguslerim çok acimaya başladı sisti de acaba hamilelikten olabilir mi?
Bunlar adet belirtileri canım ben bir buçuk yıldır yaşıyorum artık midem yansa acaba hamile miyim havalarina giriyorum düşün işte ne kadar istersen o kadar olmuyo birakacak sin peşini diyolar kolay sanıyorlar kendi tuzları kuru cunkuAdetime12 13 gün kala goguslerim çok acimaya başladı sisti de acaba hamilelikten olabilir mi?
Bunlar adet belirtileri canım ben bir buçuk yıldır yaşıyorum artık midem yansa acaba hamile miyim havalarina giriyorum düşün işte ne kadar istersen o kadar olmuyo birakacak sin peşini diyolar kolay sanıyorlar kendi tuzları kuru cunku
Cnm.. stresten de olabiliyo bn de hamis kaldim sandm belirtilerden heyecendan gecelerce uyuyamadm ama regl geldi sonrasinda.. yani hamilelik belirtisi olabilir evet ama stresten de olabilir...Ağustosta düşük yaptım ve iki aydır korunmuyorum anlamadım niye olmuyo yeniden artık belirtilerden de anlamaz oldum goguslerim sisti sol kasigima biseyler batıyı çok sık tuvalete çıkıyorum gündüzleri çok yorgun uykusuz oluyorum ama gece uyuyamiyorum nedense
Ah cnm ayni durumdayiz ben de 2 ay denedim olmadiStresin etkisi kesin vardır zaten 2aydir korunmuyorum yinede olmuyo niye anlamadim
Cnm insallah en kisa zamanda olur allah gonlune gore verir... bu ay belirtiler yasamanin sebbi belki dollenme olmustur ama tutunamamistir.. oyle de oluyormus ben de yeni ogrendim.. hatta benim gecen ay reglden 4 gun once siddetli karin agrim ve mide bulantim oldu, o gun yerlesmeye calisip yerlesemedi hrraldr dollenme gibi dusundum cunku ilkkez oyle bisey olmustu... emin degilim ama boyle bi tahminde bulunabiliyltum , onumuzdeki ay olur insallahmerhaba kizlar, bizde 7. ayimizdayiz malesef bu ayda olmadibenim adetim bazen 29 bazen 30 gunde bir oluyordu. ilk defa gecen ay 28 gun sonra oldu. bugun adet oldum ve yine 28 gun sonra. sanirim adetim duzene girdi ve insallah degismez. yaklasik 3 yildir evliyiz ve 7 aydir deniyoruz. bu ay cok umutluydum cunku kasiklarimda daha once olmayan cok degisik ve fazla bir agri vardi. karnim da agriyordu ve cok uyuyordum. ama olmadi. gecen ay ovulasyon testi denedim ama cok gerdi bizi o surec. cunku zorla is yapiyormusuz gibi oldu. bu ay kullanmadim onun icin ve kullanmayi da pek dusunmuyorum. neyse, onumuzdeki ay tekrar denemelere devam. insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz hayirli zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?