Amin insallah hepimiz hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza. gecen ay da benim adetim cok agrili gecti (ondan once hic bu kadar agri cekmezdim). ve kanamam parca parca olduCnm insallah en kisa zamanda olur allah gonlune gore verir... bu ay belirtiler yasamanin sebbi belki dollenme olmustur ama tutunamamistir.. oyle de oluyormus ben de yeni ogrendim.. hatta benim gecen ay reglden 4 gun once siddetli karin agrim ve mide bulantim oldu, o gun yerlesmeye calisip yerlesemedi hrraldr dollenme gibi dusundum cunku ilkkez oyle bisey olmustu... emin degilim ama boyle bi tahminde bulunabiliyltum , onumuzdeki ay olur insallah
Oyle tabi cnm.. ben sadece gecen ay ovulasyon testiyle takip yaptim, bu ay da yapiyorum ama henuz cift cizgi goremedim. Kasimda hamis olmak isteyenler diye bir topik var,orda da varim ben , kizlar orda tecrubeli atesle kontrol konusunda istrsen bi oku :)Amin insallah hepimiz hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza. gecen ay da benim adetim cok agrili gecti (ondan once hic bu kadar agri cekmezdim). ve kanamam parca parca oldudusuk mu yapiyorum ne diye bile dusundum. Insallah bu ay ates olcme ile yumurtlama takibi yapip deneyecegiz. ates olcme ile yumurta takibi yaptinizmi siz? nasil oluyor onu ogrenmeye calisiyorum. Tabiki kismet her sey Allahtan ama biz elimizden geleni yapalim gerisi ona kalmis:)
hm bir bakayim. ben ovulasyon testini gecen ay kullandim. yedi gun ust uste pozitif gordum... denedik ama olmadi. insallah sizin ki cok bekletmeden tutar :)Oyle tabi cnm.. ben sadece gecen ay ovulasyon testiyle takip yaptim, bu ay da yapiyorum ama henuz cift cizgi goremedim. Kasimda hamis olmak isteyenler diye bir topik var,orda da varim ben , kizlar orda tecrubeli atesle kontrol konusunda istrsen bi oku :)
Aa ilk kez duydum öyle biseyi. Rabbim isteyen herkese versin ınş aratmasin kimseyiCnm insallah en kisa zamanda olur allah gonlune gore verir... bu ay belirtiler yasamanin sebbi belki dollenme olmustur ama tutunamamistir.. oyle de oluyormus ben de yeni ogrendim.. hatta benim gecen ay reglden 4 gun once siddetli karin agrim ve mide bulantim oldu, o gun yerlesmeye calisip yerlesemedi hrraldr dollenme gibi dusundum cunku ilkkez oyle bisey olmustu... emin degilim ama boyle bi tahminde bulunabiliyltum , onumuzdeki ay olur insallah
Aminnnn aminnn cnmAa ilk kez duydum öyle biseyi. Rabbim isteyen herkese versin ınş aratmasin kimseyi
yumurtluosun şuan büyük ihtimal değerlendir :)merhaba arkadaslar regl olmama nerdeyse 14 gun var ve benım karnımda adet sancısı gıbı sancı gırıyo ıkı gundur var bu bel agırıdı ve kasık agırısı goguslerde sısme var test yaptım negatıf cıktı sızce ne olabılr..
yumuetlama belirtisi olabilir cnm akıntına hiç dikkat ettinnmi?merhaba arkadaslar regl olmama nerdeyse 14 gun var ve benım karnımda adet sancısı gıbı sancı gırıyo ıkı gundur var bu bel agırıdı ve kasık agırısı goguslerde sısme var test yaptım negatıf cıktı sızce ne olabılr..
en aZ adete 5gün varken anlaşılabilio ama doktorlar adet gecüktikten sonra gebelik testi yaptırın dioo yumurtluosan değerlendir bence boşuna bekleme hamile kalıcam die değerlendirmezsenpekı hamıle oldugunu tam olarak ne zaman anlayabılırız
bnmde giriodu ama bnm baya oldu yumurtlayalı 8günüm var adete adeti bekliorumakıntı yok canım sadece ara ara gırıyo karnıma belıme bacagıma ağrı
bnde öleydim ama artık adet geçse bile yapmam diorum sanırımarkadaşlar benimde adetime 2 gün var çok heycanlıyım inşaalah bu ay olur... Test yapmamak için zor duruyorum valla :)
geçince heycanlanıyorum yapıyorum yok negatif moraller 0 ondan bari geçsin diyorum gerçi hiç bir belirtide yok bu aybnde öleydim ama artık adet geçse bile yapmam diorum sanırım
valla vnde belşrti varda ya yumurtlama dedimgeçince heycanlanıyorum yapıyorum yok negatif moraller 0 ondan bari geçsin diyorum gerçi hiç bir belirtide yok bu ay
kızlar belırtıler neler oluyoen aZ adete 5gün varken anlaşılabilio ama doktorlar adet gecüktikten sonra gebelik testi yaptırın dioo yumurtluosan değerlendir bence boşuna bekleme hamile kalıcam die değerlendirmezsen
valla çoğu kişi pek belirtim olmado yada olduda ben kendimi dinlemedim diokızlar belırtıler neler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?