Hamile kalmaya adım adim

Amin insallah hepimiz hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza. gecen ay da benim adetim cok agrili gecti (ondan once hic bu kadar agri cekmezdim). ve kanamam parca parca oldu dusuk mu yapiyorum ne diye bile dusundum. Insallah bu ay ates olcme ile yumurtlama takibi yapip deneyecegiz. ates olcme ile yumurta takibi yaptinizmi siz? nasil oluyor onu ogrenmeye calisiyorum. Tabiki kismet her sey Allahtan ama biz elimizden geleni yapalim gerisi ona kalmis:)

Oyle tabi cnm.. ben sadece gecen ay ovulasyon testiyle takip yaptim, bu ay da yapiyorum ama henuz cift cizgi goremedim. Kasimda hamis olmak isteyenler diye bir topik var,orda da varim ben , kizlar orda tecrubeli atesle kontrol konusunda istrsen bi oku :)

hm bir bakayim. ben ovulasyon testini gecen ay kullandim. yedi gun ust uste pozitif gordum... denedik ama olmadi. insallah sizin ki cok bekletmeden tutar :)

mrb kızlar benıde alın aranıza.bu ay tup bebek yaptırdık degerlerım dusmus kımyasal bakalım dusuk yapmayı beklıyorum ben dr umun yazdıgı ılacları ve baska kurler uygulucam sırayla.......sızler neler yapıyorsunuz yazalım rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun

Aa ilk kez duydum öyle biseyi. Rabbim isteyen herkese versin ınş aratmasin kimseyi

merhaba arkadaslar regl olmama nerdeyse 14 gun var ve benım karnımda adet sancısı gıbı sancı gırıyo ıkı gundur var bu bel agırıdı ve kasık agırısı goguslerde sısme var test yaptım negatıf cıktı sızce ne olabılr..

yumurtluosun şuan büyük ihtimal değerlendir :)

yumuetlama belirtisi olabilir cnm akıntına hiç dikkat ettinnmi?

arkadaşlar benimde adetime 2 gün var çok heycanlıyım inşaalah bu ay olur... Test yapmamak için zor duruyorum valla :)

pekı hamıle oldugunu tam olarak ne zaman anlayabılırız
en aZ adete 5gün varken anlaşılabilio ama doktorlar adet gecüktikten sonra gebelik testi yaptırın dioo yumurtluosan değerlendir bence boşuna bekleme hamile kalıcam die değerlendirmezsen

geçince heycanlanıyorum yapıyorum yok negatif moraller 0 ondan bari geçsin diyorum gerçi hiç bir belirtide yok bu ay
valla vnde belşrti varda ya yumurtlama dedim
psikolojik dedim
şimdide adete yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…