kızlar ben kaçarrr çok yorgunum yarın görüşürüz herkese iyi gecelerrrrrrrrr
kızlar benim selamımı aldınızmı kaçırdım kaçıncı sayfaya yazdığımı :))) bulamıorum
aldık elbettekızlar benim selamımı aldınızmı kaçırdım kaçıncı sayfaya yazdığımı :))) bulamıorum
ben de gelsem?sabaha ilk işim yapmak olurrr aklıma düştüüü artıkk yapmazsam olmazzz
tombiştombişin olayından sonra kimseyle denk gelemiorum yaw nasılsınız neler yapıosunuz
Görüsmek üzere canim hayirli geceler:79::79::79:
valla bebiş hakkında olduğuna eminim bi tek
çünkü forumda bitek gebelik kısmında takılıyorum
kafayı bebekle bozduğum için
kızlar benim selamımı aldınızmı kaçırdım kaçıncı sayfaya yazdığımı :))) bulamıorum
Hatirladim seniiyok gitmiyorum izinden geldim gecen hafta 1 aydir ankaradaydim simdide bebek dusunuyrz Rabbim verirse olucak isteyen herkesede Verir INS sen napiosun benden buyuktun sanirim ? ben 21
yarasınn yarasınnn :))kokoreç dedinde aklıma geldi hamileyken cnm kokoreç çekmişti gece 3 de kalkım yemiştim kocam sağolsun
kızlarr benimm canım çok sıkılıyor yaaa acayipp ayrı ev krizim tuttu :) geçen sene ilk defa tam olarak teraviye gittim çok dua ettim yine gitmeyi idtiorum bool bol yalvarıp dua etmek istiorum allahım bir ev yarabbim diyee
cnm hamile misin
Ben namaz kilip geliyorum yavru ceylanlar.. Dualarim sizinle.. bi yere ayrilmayin
hayirli geceler görüsmek üzere:79::79::79:kızlar ben çıkıorum herkese iyi geceler sabah gelirim malum bu günler yumurtlamaya yakın günler bol bol çalışmak lazım uyku çökmeden gideyim benöpüorum hepinizi anaktan
kızlar ben çıkıorum herkese iyi geceler sabah gelirim malum bu günler yumurtlamaya yakın günler bol bol çalışmak lazım uyku çökmeden gideyim benöpüorum hepinizi anaktan
ii geceler bana da müsade
görüşpürüz yarın
ii geceler bana da müsade
görüşpürüz yarın
canım evett her akşam foruma girmeden önce sahibinden.com da alıorum soluğu :)) eşimde istiyor ama bi beklediği bişiler var anlamadım gitti kendiside istediğini söylüyor olanlarıda görüyor ama ser verio sır vermio bu konu hakkında bakalım hayırlısı çok istiorumm çokkkkayınvalidenlerle oturuorsun demi tatlım evlendiğinden berimi peki inş en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın
iyi geceler bende çıkıyorum yarın görüşürüz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?