hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

kızlar benim selamımı aldınızmı kaçırdım kaçıncı sayfaya yazdığımı :))) bulamıorum
aldık elbette
ama tekrardan hoşgeldin

sabaha ilk işim yapmak olurrr aklıma düştüüü artıkk yapmazsam olmazzz
ben de gelsem?

kızlar bi de bişe sorcam
benim alerjim var
hergün ilaç içmek zorundayım
spreyde kullanıyodum ama gebelik düşününce bıraktım
halbuki tam da iyi gelmeye başlamıştı
ilacım da c grubuydu değiştirdim b gruu kullanıyorum
gebelikte alerji ilaçların hepsi tehlikeli kortizon olduğundan
b grubu da pek etki etmiyor ama içmessem ölecek gibi oluyorum

alerjisi olan bi hamile tanıyomusunuz hiç

kızlarr benimm canım çok sıkılıyor yaaa acayipp ayrı ev krizim tuttu :) geçen sene ilk defa tam olarak teraviye gittim çok dua ettim yine gitmeyi idtiorum bool bol yalvarıp dua etmek istiorum allahım bir ev yarabbim diyee

Ben namaz kilip geliyorum yavru ceylanlar.. Dualarim sizinle.. bi yere ayrilmayin

kızlar ben çıkıorum herkese iyi geceler sabah gelirim malum bu günler yumurtlamaya yakın günler bol bol çalışmak lazım uyku çökmeden gideyim ben öpüorum hepinizi anaktan

valla bebiş hakkında olduğuna eminim bi tek
çünkü forumda bitek gebelik kısmında takılıyorum
kafayı bebekle bozduğum için

Normal bende 2 sene boyunca böyleydim canim ALLAH cok bekletmez insallah

kızlar benim selamımı aldınızmı kaçırdım kaçıncı sayfaya yazdığımı :))) bulamıorum

A.s canim ben görmedim hosgeldin

Hatirladim senii yok gitmiyorum izinden geldim gecen hafta 1 aydir ankaradaydim simdide bebek dusunuyrz Rabbim verirse olucak isteyen herkesede Verir INS sen napiosun benden buyuktun sanirim ? ben 21

ohh ne güzel iznede gidermis kafan dagilmistir insallah bebisinde olur bende evdeyim ne olsun iste bebisler yoruyor artik
belim cok agriyor artik cok büyük degilim bende 24 oldum canim

kayınvalidenlerle oturuorsun demi tatlım evlendiğinden berimi peki inş en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın

cnm hamile misin

Evet canim ikizlerim dünyaya gelicek ALLAH kismet ederse kisa süre sonra

Ben namaz kilip geliyorum yavru ceylanlar.. Dualarim sizinle.. bi yere ayrilmayin

ALLAH kabul etsin canim

kızlar ben çıkıorum herkese iyi geceler sabah gelirim malum bu günler yumurtlamaya yakın günler bol bol çalışmak lazım uyku çökmeden gideyim ben öpüorum hepinizi anaktan
hayirli geceler görüsmek üzere:79::79::79:

kayınvalidenlerle oturuorsun demi tatlım evlendiğinden berimi peki inş en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın
canım evett her akşam foruma girmeden önce sahibinden.com da alıorum soluğu :)) eşimde istiyor ama bi beklediği bişiler var anlamadım gitti kendiside istediğini söylüyor olanlarıda görüyor ama ser verio sır vermio bu konu hakkında bakalım hayırlısı çok istiorumm çokkk
bu arada ben kendim oturmayı kabul ettim ama kendi annem gibi sandım akıl verende olmadı biliyormusun birileri bişiler söyleseydi inan fikrim değişirdi yanii kültürlü kişiler allah için bilgililer saygılılar ama ev üstüne ev olmuyor kendiside arrtık ayrlmak istiyor sonuçta bi oğlum var hala bizim odamızda kalıyor birde ev 4 odalı ona rağmen yanii bi ara oturma odasında tekerlekli çekmeli yatak var misafirler için özel yapılmış.. oraya yatak kurmaya başladım geçen sene ama rahatsız oldu kayınvalidem yok tekerlikler kırılırmış zaten 25 senelik mobilyaymış bilmem ne falan filan bende aldım çocuğu kendi odam dışında yatırmıorum hiç bi yerde:)) napayımmm beşiğini büyülttüm zar zor sığıyoruz ama böyle olmas sonuçta aklı herşeye ericek yavaş yavaş bakalım bayramdan sonrası için içimde umut var sankilimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…