hmm anlaşılan kimse sohbet etmek istemiyor..zaten geldiğimde tepki gösteren bile olmamıştı :)) sonuçta eski arkadaşlarız sağlık olsun ben buralardayımmmm arkadaşlar.....
evet canımm bana telefonunu bile vrmişti ara konuşalım die bende hiç aramadımm iyikide aramamışım yaa erkek çıksaydııı eşime nasıl anlatırdım bu olayı sonra :) allah korudu yaniiben tombiş olayını da daha 1 saat önce öğrendim
o yurt dışında olan mıydı
çok hatırlayamadım da
Geldim canlarim, mesguldum bende buralardayim canm sklyr esimle bugunlerde limoniyiz hemde cnm skknSiz napiosunuz yeni gelen fistiklar hg diniz
olur öyle tartismalar büyük bi sorun yoktur insallah
canımm benim bat 28 ama daha hastalanmadım gerçi doktor bu ay umut yok dedi iğne oldum iğneden sonra yumoş 3 cm oldu oda kiste çevirdi sanırım ondan hastalanamıorum hayırlısı ertık tedaviyi bıraktım 3 kere denedim olmadı ilk çocuğum tedavisiz olmuştu doktorlar ikincide rahatlıkla olur diyor demek vakti zamanı gelmedi zorlaamamak lazım allah ne zaman verirse o zaman başımın üstünde yeri olcak :) ben yine hiç korunmıcam ama tedavisiz olucam :) hayırlısısen
hoşgeldin cnm tombiş hepimizi dağıttı bende topic açayım gelen olursa konuşuruz dedim iyi etmişim pek bi kaynaştık hemensen nasılsın neler yapıosun senn regl geçtimi yaklaştımı unuttum wallahi
canımm benimde eşimle aramada tatlı bi şekilde gel gitlerim oluo adamı gıcık ediorum sonra limonileşioruz bizde:)) ama herhalde hastalanamadım ya ondan agresifimm birazz:))Geldim canlarim, mesguldum bende buralardayim canm sklyr esimle bugunlerde limoniyiz hemde cnm skknSiz napiosunuz
canımm benimde eşimle aramada tatlı bi şekilde gel gitlerim oluo adamı gıcık ediorum sonra limonileşioruz bizde:)) ama herhalde hastalanamadım ya ondan agresifimm birazz:))
Tr ye gittim geldim benim burdaki hatti kullandim ondandan 200 � geldi kizdi bana kalbim kirildi o bana ben ona bagirdik. Sonra mtfaga gittim agladim son ses hickirarak kapiyi kapatti sesi duymayim diyeacaba diyorum benmi ilk adimi atsam benmi hataliyim burda bana demistiki ordan bir hat al kullan bende aldirmadim
tr de co gidiyor canim ya bende gittim hic tel kullanmadim yani adam seni uyarmis ama neyse sen bilirsin bana sorarsan sen git yaklas ben öyle yapardim
Ama oda bana birsuru laf saydi onuda bahane bilip bende ona saydim biriktirdigi herseyi soyledi soyledikleride ise yarasa bari Tobe yarabbim sacma sapan seyler bogazlayasim geldi o ansonra elime gecen herseyi firlattim sinirim gecti simdide acaba bariscakmi diyrm, oda bole diyomudur acaba ? ùff aman ne biliyim gururum gitme diyor ama kalbim git diyor :d
Ilahi canim güldürdün benide vallakiz olur öyle seyler sende söylemisin hem benimkide söyler söyler 5 dakika sonra arayi bulmaya calisir yda ben bulurum yani olurmu öyle küs kalinmaz yani keyfinde yerine gelir
4. gunumuz bugun kùsùz resmenBen de glyrm simdi ben gulerken oda karsimda tv ye bakiyo ama biliyrm gece uyuyamiyo oda ben gibi bilemiyrm haziliyrm getiriyrm yiyip iciyo ama naz yapiyo guya Ben de guzel giyinip oturyrm ama ilgisiz davraniyrm napiyim yapmasaydi o parayi kazanir ama benim kalbimi kazanamaz bu oyle soyleyipte 5 dk sonra barismak isteyenlerden degil vala billa anlamadim beni cok seviyo ama gurur yapiyo anca gece ben uyurken sevgisini daha cok belli eder icime girsen tek bedne olsak fln diye bide kavgadan sonra desen ya
4günmü masallah sizebiz 4 saat duramayiz ne olursa olsun olmazki böyle ayni evin icinde iki yabanci gibi biriniz adim atin bari kavga sonucta ne söylenecegi pek belli olmuyor bence bu kafar abartmayin ikinizde bunlar evliligin tuzu biberi derler gerci kari koca arasina girilmez ama
Normalde bizde oyleydik sarilirdi operdi beni hatalarimi soylerdi duzeltmem icin ama bu biraz buyuk oldu yaaslinda kùslùkten kastm sarilmak opmek birde sohbet yok onun disinda kisa cumlelerle hitap var bi yere giderken bisey yaparken ama bugun sonlanmasi lazim cok ozledim ya 1 ay onsuz kaldim turkiyede bu kdr ozlememistim onu onsuz yasamak cok zor
Ahh canim kiyamam ya sana o zaman birak gurur yapmayi zaten seviyosan gurur yapmiycaksin git baris canim adam yaninda degilmi saril sen öp ne olcak unut kötü sözleri
Simdi dicem ki bebek calismasina devam edelim ama yine konusmazsan konusma
Ya oda bana sarilmazsa opmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?