hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

canım bende yazdığına cevap yazıodum tamm internet gitti bence ikinizde haklısınız o tahmin edemedi herhalde o kadar konuşacağını sende o kadar uyazacağını tahmin edemedim sanırım ama olan olmuş bence sen git laf at arada yumuşak yumuşak taş at yani aranızı bozmayın 3 günlük dünyada tamam senin için zor tahmin edebiliorummm ama eşinde inat varsa bence o gelmes benim eşim mesela çok inat hatalı bile olsa bildiği halde gelmez :) illa ben giicem ayağına benim için deil annesi ablası abisi içinde böyle yani işte yapacak bişi yok mutlu bi yuva için gururumuzu bazen yok syacaz:))

bak bu güzel fikir denemelisin bence hemen

zannetmiyorum dayanamaz karisina bence hemde calismalara devam etmeniz gereken dönemde

Bizimkisi hemen olsun diye alinmis bir karar degil olursa diyerek korunmayi biraktim ben, bi kac ay olmazsa duzensizlikten tedavi olcam hemde olmadigi icin zayiflamami istemisti tr deki doktor bende simdi zayifliyrm

Hg tatlim, evet haklisin askta gurur olmazmis demi.. Ama insan bu sekilde de kullanildigini dusunuyor ya ne yapiyim :44:

Bizimkisi hemen olsun diye alinmis bir karar degil olursa diyerek korunmayi biraktim ben, bi kac ay olmazsa duzensizlikten tedavi olcam hemde olmadigi icin zayiflamami istemisti tr deki doktor bende simdi zayifliyrm

Anliyorum seni canim ALLAH hayirlisini versin insallah senin icin

yok canım tam sizlerle muhabbet edecekken internet gitti hani kçtı olmasın die şey etmiştim :))))

cok düsüncelisin yahu aklima gelmedi bile

Kizlar ben cikiyorum bu aksamlik belim agriyor biraz size iyi geceler ALLAH rahatlik versin sizlere kendinize iyi bakin

rüzgargülü sende cok dargin kalma canim bu günlerini degerlendir söylüyorum sonra küs yine baris sen bilirsin :79::79::79:

iyi geceler canim gecmis olsun.. Tsk ederim sozlerin icin gecen guzel olsun.. Bende artik sonlandirmayi dusunuyrm optum seni kocaman

Hg tatlim, evet haklisin askta gurur olmazmis demi.. Ama insan bu sekilde de kullanildigini dusunuyor ya ne yapiyim :44:
canımm valla eşin her yönden böyle surat asıoyor kavga çıkarıo ise yapacak tep bişi var onun suyuna gitmek iki keçi bi ipte yürümez kötü şeyler olucağına yuvan için feda et kendini :))) at gururunu çöpe sonra alırsın

allah rahatlık versin canım tanıtııma memnun oldum tekraradan görüşmek üzereee

Her yonden kavga cikartmiyor aslinda bana hic bagirmadi simdiye kdr bu seferde bagirmadi ama sozlerine kirildim ben,her seyde kavga cikartmaz aksine ben cikartirim kiskanirim ustune giderim ama yine kavga etmez sadece surat asar bu gece aticam napiyim sanki yabancimi demi beni reddederse de zorla sahip olurm artik

Ben de cikiyim artik goz kapaklarima bant yapistirmam gerekicek biraz daha kalirsam Opuyorm seni kristalmkelebegim :) gecen guzel olsun grsrz yarinn ...

hehhh en iyisiiiiii vallaaaaaa benim eşimde klomen tedavisini bilmiorum biliomusun tedavi sıraında belli günlerde ilişki gerekiyor neyyse vakti gelioduuu o zamanda bana hep şey dioduu sen beni kullanıosun çok zoruma gidio sen beni çocuk için kullanıosun bende evet seni kullanıorum işimi bitirip kirli bir selpak gibi atıcam diyordum :)) böyleee şakalaşıoduk kendi aramızda bence sen kocanı bekletme git bir an önce zorlaa sahip ol :))))

kotu emellerime alet etmenin zamani geldi duygulariyla oynuycam onun ( tedaviyi duydum evet)

Son düzenleme:
Ben de cikiyim artik goz kapaklarima bant yapistirmam gerekicek biraz daha kalirsam Opuyorm seni kristalmkelebegim :) gecen guzel olsun grsrz yarinn ...
canım ii gecelerr bende çıkıcam birazdannn bende öpüorum seni bu arada kristalBEBEK :)) göz yanılması oluo sanırım herkes kelebek diyor :)) amannn bende neyi sorun ettim ne gıcığımm :)) görüşmek üzere tekrardan....

ùff ya stresten olsa gerek pardon :) k ile basliyoya kelebek die okumusum olsun kelebekte guzel :d hadi optm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…