hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

canım Allah tamamına erdirsin inş,sağlıklı sıhhatşi bebeişin olsun inş.
dedeiğin gibi Rabbim nasip etti mi herşey oluyor,dualarını eksik etme inş bizde müjdeli haber veririz burdan :)

ne güzel bi haber böyle allah kucağına almayı nasip etsin tatlım

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar ve hayırlı ramazanlar

hoşgeldin tatlım inş bu ay bol bol hamiş haberleri alırız allahım bu güzel ayda hepimizi sevindirir inş

günaydın,iyi pazarlar sanada:)
ve hayırlı bol hamişli ramazanlar olsun inş:)
Allahım bu mübarek ramazan ayında isteyen herkesin yüzünü güldür(amin)

hoşgeşdin canım aminnnnn

ne yapyosunuz bakalım kocalarınız evdemi benmki gidecek işe daha gitmedi karşımda ing kitap okuo

bugün çokkk işim var üff cnm hiç ev işi yapmak istemioo

off şu temizlik beni kasıyo ya hiç sevmiyorum
benim eşim evde
dışarı atarız kendimizi bikaç saate

sağolsun kocam yardım eder bana
ama ben de çalışıyorum
sağol anlayışlı
gerçi şimditatildeyim ama olsun

zeyne hoşgeldin tatlım

walla benm kocamda yardım eder toplamaya falan ama öylee kahavltı falan hazırlamazz hatta bigün misafirler gelcekti evi süpürür müsün dedim sen kaşınıosunn yaaa dediii

Ben de simdi gidiyorum kahvalti hazirlamaya pehh ne gezer yardim bile etmes bana kocam Ben gelicem birazdan optum sizi gorusuruz

afiyet olsun tatlım bizim adamlarda böyle işte yapacak birşey yok arada ferdanın ki gibi numuneler çıkıo oda bize denk gelmiooo

ahh kızlar bu evin işleri bitmiyoorr daha anca toplayabildim temizliye başlamadım 1 saat kahve molası verdim bu arada benm sol kasığımda batma var iğne batırıolar sanki acep yumurtluyo muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…