hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

anladım tatlım zor wallahi aynı evde yaşamak ama alışmışsındır artık inş en kısa zamanda kendi evine çıkarsın ne kadarda olsa eliz yaptığımız batar

eee kızlar anlatın ebim bat 28 idi daha hastalanmadım :)

canımmm baya geçmiş ya yapsaydın ya bi test

kimseler yok ama yinee mrbb belki gelen olurda okurr

inş hepimiz için güzel bi gün olur allah hepimizin gönlüne göre versin bugün yüzünüz hep gülsün

bugün çok işim var ev dandini oldu iyice bu tembellikle nasıl yapıcam bilmem

şu 3 gündür acayip sık idrarıma çıkıorum ya gece bile uykudan uyanıorım bide göğüslerim yanıoo elleyemiorum bile neden böyle oldum ben yaa daha yumurtlama günüme bile gelmedim 2 gün sonra... ee ne oluo bana şimdi yumurtlamaya yakın böyle şeyler oluomu kine

Yaa ben bu konularda biraz cahilim benim ki duzensiz ya yumurtlama gunlerimi de bilemiyrm

Hb canimm tsk ederimm iyim sen nasilsin ?? Yok bariscaktim uyumusum
uyansin da bir plan yaparim barismak icin

iyiyim cnm bende saol

fazla uzatmayın kızz sonra kaynaşması zor oluoo şahsen benm öyle oluo bi kaç gün küs kalalım anamm adama bitürlü ısılamıorum sanki aylardır evli olan ben değilmişim gibi

senn şöyle giyyy cicilerini yanaşıver yanına zaten gerisi gelirr ayy çok pisim yaaa

Ay evet ya insan kus durunca bi kac gun korkuyo sanki yabanci gibi evliligin tadi tuzu iste kavgalar arada mesafe olunca dahada ozleniyomus valla....

tatlım ben kahvaltıyı hazırlayım gelicemm sen takıl kafana göre benm ki bugün çalışıoo adamı geçireyim damlarım

tatlım ben kahvaltıyı hazırlayım gelicem tekrar benm ki bugün çalışıooo onu geçireyim damlarım yine

merhaba herkese 13.denememizde bu sabah ikinci bebişimize hamile oldugumu idrar testiyle öğrendim....tüm sabırla bekleyen anne adaylarına bir an önce bebişlerine kavuşlarına için allaha dua ed,yorum...13 aydır deniyorduk ve bu ay diğer aylardan farklı hiçbirşey yapmadım...sadece bu ay tatile çıkacagımız için çokta aklıma gelmedi bebek olayı...allah nasip ettimi oluyor bunu anladım...allah tüm isteyenlere versin...

merhaba inş.hamileliğin sorunsuz geçer RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar ve hayırlı ramazanlar

Gunaydin tatlim hosgeldinn Sana da cnmm..

Hosgeldiniz. Tebrik ederim hayirli olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…