Evet canim ikizlerim dünyaya gelicek ALLAH kismet ederse kisa süre sonra
ay ne kadar güzell allah kucağına alamyı nasip etsin tatlım tedaviylemi oldu
ALLAH kabul etsin canim
sağol tatlım
hayirli geceler görüsmek üzere:79::79::79:
canım evett her akşam foruma girmeden önce sahibinden.com da alıorum soluğu :)) eşimde istiyor ama bi beklediği bişiler var anlamadım gitti kendiside istediğini söylüyor olanlarıda görüyor ama ser verio sır vermio bu konu hakkında bakalım hayırlısı çok istiorumm çokkk
bu arada ben kendim oturmayı kabul ettim ama kendi annem gibi sandım akıl verende olmadı biliyormusun birileri bişiler söyleseydi inan fikrim değişirdi yanii kültürlü kişiler allah için bilgililer saygılılar ama ev üstüne ev olmuyor kendiside arrtık ayrlmak istiyor sonuçta bi oğlum var hala bizim odamızda kalıyor birde ev 4 odalı ona rağmen yanii bi ara oturma odasında tekerlekli çekmeli yatak var misafirler için özel yapılmış.. oraya yatak kurmaya başladım geçen sene ama rahatsız oldu kayınvalidem yok tekerlikler kırılırmış zaten 25 senelik mobilyaymış bilmem ne falan filan bende aldım çocuğu kendi odam dışında yatırmıorum hiç bi yerde:)) napayımmm beşiğini büyülttüm zar zor sığıyoruz ama böyle olmas sonuçta aklı herşeye ericek yavaş yavaş bakalım bayramdan sonrası için içimde umut var sankilimm:))
eee kızlar anlatın ebim bat 28 idi daha hastalanmadım :)
Gunaydinnnn
hoşgeldin tatlımm
nasılsın canm gece yazdıklarınızı okudum nasıl barıştınız mı kocişinle
şu 3 gündür acayip sık idrarıma çıkıorum ya gece bile uykudan uyanıorım bide göğüslerim yanıoo elleyemiorum bile neden böyle oldum ben yaa daha yumurtlama günüme bile gelmedim 2 gün sonra... ee ne oluo bana şimdiyumurtlamaya yakın böyle şeyler oluomu kine
Hb canimm tsk ederimm iyim sen nasilsin ?? Yok bariscaktim uyumusum
uyansin da bir plan yaparim barismak icin
iyiyim cnm bende saol
fazla uzatmayın kızz sonra kaynaşması zor oluoo şahsen benm öyle oluo bi kaç gün küs kalalım anamm adama bitürlü ısılamıorum sanki aylardır evli olan ben değilmişim gibi
senn şöyle giyyy cicilerini yanaşıver yanına zaten gerisi gelirrayy çok pisim yaaa
tatlım ben kahvaltıyı hazırlayım gelicem tekrar benm ki bugün çalışıooo onu geçireyim damlarım yine
merhaba herkese 13.denememizde bu sabah ikinci bebişimize hamile oldugumu idrar testiyle öğrendim....tüm sabırla bekleyen anne adaylarına bir an önce bebişlerine kavuşlarına için allaha dua ed,yorum...13 aydır deniyorduk ve bu ay diğer aylardan farklı hiçbirşey yapmadım...sadece bu ay tatile çıkacagımız için çokta aklıma gelmedi bebek olayı...allah nasip ettimi oluyor bunu anladım...allah tüm isteyenlere versin...
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar ve hayırlı ramazanlar
merhaba herkese 13.denememizde bu sabah ikinci bebişimize hamile oldugumu idrar testiyle öğrendim....tüm sabırla bekleyen anne adaylarına bir an önce bebişlerine kavuşlarına için allaha dua ed,yorum...13 aydır deniyorduk ve bu ay diğer aylardan farklı hiçbirşey yapmadım...sadece bu ay tatile çıkacagımız için çokta aklıma gelmedi bebek olayı...allah nasip ettimi oluyor bunu anladım...allah tüm isteyenlere versin...
Gunaydin tatlim hosgeldinnSana da cnmm..
Hosgeldiniz. Tebrik ederim hayirli olsun..
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar ve hayırlı ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?