selam kızlar yok mu yinr kimseciklerrr akşam giremedim eşim çoookkkk hastaydııı ilk sahurumu hastane de yaptımherkese hayırlı ramazanlar
Ben varimm slm canimm napiyosunn
slm canım napayım geçmişi okuyrdum dün giremedim de sen napıyrsun hayırlı ramazanlar
as tatlımmm çok geçmiş olsun sanada hayırlı ramazanlar
benmde eşimin akşam migreni tuttu
kızlarr oruç nasıl gidiyoo akşama ne yemek yapsak acepp
Sana da hayirli ramazanlar cnm. Napiyim iftara yapacak seyler dusunuyrm
kızlarr oruç nasıl gidiyoo akşama ne yemek yapsak acepp
ayy ben yemek yapmıycam eşim tutmuyo zaten ben tutuyorum dün yaptığım yemek olduğu gibi duruyo onu yeriz artık
ayy ben yemek yapmıycam eşim tutmuyo zaten ben tutuyorum dün yaptığım yemek olduğu gibi duruyo onu yeriz artık
rüzgargülü kızzz barıştın mııı
Hg canimm.. Ben sukur acikmadim susamadim daINS bole devam eder Allah yardimcisi olsun oruc tutanlarin. Aksamada ne yapicami bilmiyrm tatli olarak baklava yapicam,corba mercimek corbasi yada sehriye aa yemege karar veremedim bide salata yapicam.. PAtlican yemegi tarifi verdim bi topicte sizde deneyebilirsiniz..
hoşbulduk tatlım
ohh baya hamaratsın walla baklava yapabiliyosan
bende ne yapıcam karar veremedim cnm domates çorbası istedi patlıcanımda var patlıcanlı birşeyler yapabilirimm
benm eşimde tutmuyoo ilk gün biraz zor geçiyo ama alışırız 2 3 güne bende kendime kadr yapıcam artık
Ben domates corbasini hic yapmadim tadinida bilmem desem dogru olur valla guzel oluyor mu peki ?? Nasil yapiyorsun ??
taş düşürmeyi bilirimmmm çok ağrılı olurr allah şifalar tatlımm versinn bol bol su içsin düşmesine iyi gelir
evet ilk günler zorlar ama benim sıkıntım yemek değil çünkü aram çooookkkkk yok yemekle ama suya dayanırım inş bide burası çok sıcakkk klimanın önünde oturuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?