hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

selam kızlar yok mu yinr kimseciklerrr akşam giremedim eşim çoookkkk hastaydııı ilk sahurumu hastane de yaptım herkese hayırlı ramazanlar

as tatlımmm çok geçmiş olsun sanada hayırlı ramazanlar
benmde eşimin akşam migreni tuttu

kızlarr oruç nasıl gidiyoo akşama ne yemek yapsak acepp

Hg canimm.. Ben sukur acikmadim susamadim da INS bole devam eder Allah yardimcisi olsun oruc tutanlarin. Aksamada ne yapicami bilmiyrm tatli olarak baklava yapicam,corba mercimek corbasi yada sehriye aa yemege karar veremedim bide salata yapicam.. PAtlican yemegi tarifi verdim bi topicte sizde deneyebilirsiniz..

Ayy canim gecmis olsunn dikkat etmedim yazdigna k. bakma basimda kavak yelleri esiyor Nasilsin simdi ?

Son düzenleme:

hoşbulduk tatlım
ohh baya hamaratsın walla baklava yapabiliyosan

bende ne yapıcam karar veremedim cnm domates çorbası istedi patlıcanımda var patlıcanlı birşeyler yapabilirimm

hoşbulduk tatlım
ohh baya hamaratsın walla baklava yapabiliyosan

bende ne yapıcam karar veremedim cnm domates çorbası istedi patlıcanımda var patlıcanlı birşeyler yapabilirimm

Ben domates corbasini hic yapmadim tadinida bilmem desem dogru olur valla guzel oluyor mu peki ?? Nasil yapiyorsun ??

evet ilk günler zorlar ama benim sıkıntım yemek değil çünkü aram çooookkkkk yok yemekle ama suya dayanırım inş bide burası çok sıcakkk klimanın önünde oturuyorum ya
benm eşimde tutmuyoo ilk gün biraz zor geçiyo ama alışırız 2 3 güne bende kendime kadr yapıcam artık

taş düşürmeyi bilirimmmm çok ağrılı olurr allah şifalar tatlımm versinn bol bol su içsin düşmesine iyi gelir

DOMATES çorbası güzeldir ya severim ben
ben regl olduğumdan oruç değilim
akşama nohut pilav var eşime
tarhana çorbası yaparım heralde yanına da
tatlı yok hazır alırız karşıdam pastane var

Ben domates corbasini hic yapmadim tadinida bilmem desem dogru olur valla guzel oluyor mu peki ?? Nasil yapiyorsun ??

ben çok severim canım
domatesi rendeliyorum 1 kg kadar sıvıyağda unla domatesi kavuruyorum birazda tereyağ ekliorumm oluyo bitio isteye göre salça çokk az koyabilirsin ben koyuyorum rengi daha kırmızı oluyo

evet ilk günler zorlar ama benim sıkıntım yemek değil çünkü aram çooookkkkk yok yemekle ama suya dayanırım inş bide burası çok sıcakkk klimanın önünde oturuyorum ya

ahh şu klimalar olmasa ne yapcaz bilmem bende 18e düşürdüm püfür püfür esio hararetimi alıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…