hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

ben çok severim canım
domatesi rendeliyorum 1 kg kadar sıvıyağda unla domatesi kavuruyorum birazda tereyağ ekliorumm oluyo bitio isteye göre salça çokk az koyabilirsin ben koyuyorum rengi daha kırmızı oluyo

Denerim yarin az yapiyimda sevmezsem araya gitmesin Mercimek corbasini cok seviyrm ama buraya geldm geleli corbam olmuyor

DOMATES çorbası güzeldir ya severim ben
ben regl olduğumdan oruç değilim
akşama nohut pilav var eşime
tarhana çorbası yaparım heralde yanına da
tatlı yok hazır alırız karşıdam pastane var

bende birazdan markete çıkıcam havanın biraz serinlemesini bekliorum fıstıklı baklava dondurma alıcam
kendim yapamıorum baklava

bende birazdan markete çıkıcam havanın biraz serinlemesini bekliorum fıstıklı baklava dondurma alıcam
kendim yapamıorum baklava

baklava yiyemem pek ağır geliyo şerbetliler
sütlü tatlı daha çok severim

ya hiçbişeye hevesim yok bugün
regl oldum hem mutsuzum hem de halsizim

bana söyledin galiba şekerim eşim rahatsız ben değilim ama erkeklerin karşında biz daha çok hastalanıyoruz ..şimdi biraz daha iyi ee okadar serumu iğneyi yedi yazık yaa

Hmm gecmis olsun canim.. KArnm cok agriyo benimde acaba regl mi olcam sivilce cikti hic cikmayan suratimdan

Denerim yarin az yapiyimda sevmezsem araya gitmesin Mercimek corbasini cok seviyrm ama buraya geldm geleli corbam olmuyor

mercimek çorbasını kışın seviyorum benn

yazın ağır gelio bide soğuk içilen çorbalarıda çok seviorum

domates çorbasını soğutup öyle içerimm

nasıl yaptığını yaz bakalım şekerimm mercimek çorbasında başaralıyımm :)

Sogani dogruyrm yagda biraz ceviriyorum sonra uzerine cok az salca ustunede mercimekleri biraz karistirip tuzunu suyunu ekliyrm psiyolar havuclu patateslide yapiyrm kùp kùp dograyi ekliyrm ama su siralar yapmadim psince blendrdan geciryrm

Benim regller duzensiz cnm 2 ayda bazen belli degil tarihi kayit ediyrm gunlerini en son 45 gun once olmustm pko var bende

tatlım doktora gittin mi hiç benmde adetlerim çok düzensizlidi polistik over vardı kürtajdan sonra birşey kalmadı şimdi 32 günde bir olurum çok şükür

adet düzensizliğide çok zor ya gelmek bilmio günlerr

olsak bi dert olmasak ayrı bir dert ilaç falan kullanıyrsundur inş en kısa zamanda normale döner soğan kürünü denedin mi düzeltiyo diye biliyorum

Yok hic denemedim ilac kullaninca normal birakinca yine duzensiz. bende kullanmiyrm artik bebek dusunuyrz ya olmazsa bi kac ay tedaviye basliycam artik

Turkiyede gitmistim evet ama burda hic gitmedim, dedigim gibi bi kac ay bakicaz sonra tedavi olcam. Benim tanidigim bi cok kisinin bebegi oldu ins benimde olur ve tum isteyenlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…