ben çok severim canım
domatesi rendeliyorum 1 kg kadar sıvıyağda unla domatesi kavuruyorum birazda tereyağ ekliorumm oluyo bitio isteye göre salça çokk az koyabilirsin ben koyuyorum rengi daha kırmızı oluyo
DOMATES çorbası güzeldir ya severim ben
ben regl olduğumdan oruç değilim
akşama nohut pilav var eşime
tarhana çorbası yaparım heralde yanına da
tatlı yok hazır alırız karşıdam pastane var
Ayy canim gecmis olsunn dikkat etmedim yazdigna k. bakma basimda kavak yelleri esiyorNasilsin simdi ?
en iyisini yapmışsın yoksa eşlerin dargın olması pek iyi değilll
Evet canim daha fazla devam edemiycemi anladim gec olmadan
bende birazdan markete çıkıcam havanın biraz serinlemesini bekliorum fıstıklı baklava dondurma alıcam
kendim yapamıorum baklava
Denerim yarin az yapiyimda sevmezsem araya gitmesinMercimek corbasini cok seviyrm ama buraya geldm geleli corbam olmuyor
bana söyledin galiba şekerim eşim rahatsız ben değilim ama erkeklerin karşında biz daha çok hastalanıyoruz ..şimdi biraz daha iyi ee okadar serumu iğneyi yedi yazık yaa
Denerim yarin az yapiyimda sevmezsem araya gitmesinMercimek corbasini cok seviyrm ama buraya geldm geleli corbam olmuyor
baklava yiyemem pek ağır geliyo şerbetliler
sütlü tatlı daha çok severim
ya hiçbişeye hevesim yok bugün
regl oldum hem mutsuzum hem de halsizim
neden olmuyo kiii ?
Hmm gecmis olsun canim.. KArnm cok agriyo benimde acaba regl mi olcam sivilce cikti hic cikmayan suratimdan
baklava yiyemem pek ağır geliyo şerbetliler
sütlü tatlı daha çok severim
ya hiçbişeye hevesim yok bugün
regl oldum hem mutsuzum hem de halsizim
Bilmiyorum ki yaa ? Ben dùdùklù de yapiyordum aslinda burda yaptim olmadi tencerede yapiyrm olmuyo neyse anlamadim :26:
yakın mı tarihin
dondurmayla biraz hafifliyo tadı tatlım
bende halsizim hiçbi iş yapmadım daha
nasıl yaptığını yaz bakalım şekerimm mercimek çorbasında başaralıyımm :)
Benim regller duzensiz cnm 2 ayda bazen belli degil tarihi kayit ediyrm gunlerini en son 45 gun once olmustm pko var bende
Benim regller duzensiz cnm 2 ayda bazen belli degil tarihi kayit ediyrm gunlerini en son 45 gun once olmustm pko var bende
olsak bi dert olmasak ayrı bir dert ilaç falan kullanıyrsundur inş en kısa zamanda normale döner soğan kürünü denedin mi düzeltiyo diye biliyorum
tatlım doktora gittin mi hiç benmde adetlerim çok düzensizlidi polistik over vardı kürtajdan sonra birşey kalmadı şimdi 32 günde bir olurum çok şükür
adet düzensizliğide çok zor ya gelmek bilmio günlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?