keyifler nasıl...hayırlı ramazanlar bu arada
benmkide 19 die biliodum ama dün yumurtladığıma göre benmde 15 16 ya gelio battaşız kız beaber sayıcaz anlaşılan sen ne zaman gittin doktora
hoşgeldin canım gözlerim yolunu gözler oldu nerdesin ayoll sanada hayırlı ramazanlar tatlım
Cuma günü gitmiştim. Ya bugün ya yarın çatlar dedi. Hadi bakalım arkadaşım inş... Hayırlı haberler veririz birbirimize...
Sende kütraj olmuşsun galiba...Bende oldum... Sakıncası yoksa ne zaman olmuştum sorablir miyim?
hb canım..arada girdim baktım kimse yoktu topikte yaaa :(( yumurtalar olmuş çatlamış hadee bakalım hayırlısı ...
evet canım 4 ay önce oldumm kalbi durdu bebeğimin kromozom bozukluğu etkenmiş sen ne zaman oldun kız bizim herşeyimiz aynı kader arkadaşı olak
Canım ben 25 Ocak da oldum. Ama benim 15 haftalıktı.. Bende de kromozom bozukluğu çıkyı yani down sendromu.
Eşime ve bana birsürü tahlil yaptılar taşıyıcımıyız diye... Allaha şükür bişey çıkmadı... Dr. bi daha tekrarlama olasını aynı kişinin başına yıldırım düşme olasışığı ne ise o dedi..
kızlar bişiy sorcem yaa..kürtaj olalı 10 gün oldu hala arada kanamam oluyo hafif..oruç tutamıyom içim rahat değil ..internetten araştırdım kürtaj sonrası oruç tutulur mu diye..anlayamadım..ne yapcem ben yaaa ..siz bilionuz mu tutulur mu??
kızlar bişiy sorcem yaa..kürtaj olalı 10 gün oldu hala arada kanamam oluyo hafif..oruç tutamıyom içim rahat değil ..internetten araştırdım kürtaj sonrası oruç tutulur mu diye..anlayamadım..ne yapcem ben yaaa ..siz bilionuz mu tutulur mu??
Canım normalde 6 günden fazla süren adetlerde kanama olsa bile tutuluyor... Ama kürtaj içinde geçerli mi bilmiyorum.. Bu arada çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın...
Bana sorarsan tutma derim. Çünkü daha çok yeni vucudum biraz toparlansın... Zaman da uzun..
benmkide 12 haftalıkdı canım ben tahlil yaptırmadım ama zaten %90 ı kromozom bozkluğundan oluomuş
bak buna sevindim bende birdaha hamile kalırsam aynı şey olur mu diye korkuyodum kaç yıllık evlisin cnm
Canım ekimde 3 yılı dolduracağız... Hamile kalana kadar istemiyoduk çocuk. Korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ama 12. haftada bebekde yaygın ödem oluşmaya başladı ve çok hızlı ilerliyodu. Bende kalbi durmadı ama bütün doktorlar alınması konusunda karar verdi çünkü o kadar hızlı büyüyordu ki ödem şansa yaşasa bile ki zor ihtimal doüduğu zaman ölür dediler...
Bizde aldırma kararı verdik. Çok zor oldu..1 ay korunduk şimdi de kısmet bakalım... bu 5. denememiz olacak. İnş bu ay tutar ama nedense bu ay pek umudum yok benim...
çokk geçmiş olsun canım allahım bidaha yaşatmasın ilkinde hemen kalmışsın demekki çabuk hamile kalıosun
bu 5 ay içinde normal yollarlamı denediniz dktora gittinz mi cnm
niye umudun yok cnm doktorun dediği günlerde birlikte olmadınız mı
Canım dr bana da dedi çabuk hamile kalıyosun diye . ( o görüşü nasıl elde etti bilmiyorum.) Hiç yumurta takibi filan yaptırmadım... Bu seferde şansa gördük yumurtaları. Yaraya bakacaktı. Yumurtalara da bakıyım dedi. İsterseniz ilaç veryim dedi. Ama bu sefer üçüz olursa karışmam dedi. Zatende ilaç vermem. Biraz daha deneyin dedi...
Dediği günlerde ilişki oldu ama bilmiyorum hissiyat olarak olmayacak diyorum bakalım..
Böle işte...
umudu kesicek bir şey yok bence olur denemeye devam
benim korunmayı bırakalı 1..5 yıl oldu hala deniyoruz.olucak biliyorum sadecedoğru zamanı bekliyor
3 yıl önce bir gebelik geçirdim.. 8.haftası kanma başladı ve gebeliği sonlandırdık.. ama ümidimiz sonlanmadı.
1 yıl daha korundum şimdide 1.5 yıldır deniyoruzz..
bende senn tam tersi çok umutluyum neden bilmem nasıl geçer 14 gün bilmem
umudu kesicek bir şey yok bence olur denemeye devam
benim korunmayı bırakalı 1..5 yıl oldu hala deniyoruz.olucak biliyorum sadecedoğru zamanı bekliyor
3 yıl önce bir gebelik geçirdim.. 8.haftası kanma başladı ve gebeliği sonlandırdık.. ama ümidimiz sonlanmadı.
1 yıl daha korundum şimdide 1.5 yıldır deniyoruzz..[/QUOTE
ne güzel bi duygudur umut edebilmek...ama daha güzeli ,umudunu kaybetmemek olsa gerek..kutluyorum seni arkadaşım bu kadar pozitif bakabildiğin için..en kısa zamanda kavuşman dileğimle bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?