gittik herşey normal bende de eşimdede doktor isterseniz aşılama yapalım dedi biz istemedik doğal olabiliyorsa
şartlar uygunsu bekleriz bizde
ne güzel bi duygudur umut edebilmek...ama daha güzeli ,umudunu kaybetmemek olsa gerek..kutluyorum seni arkadaşım bu kadar pozitif bakabildiğin için..en kısa zamanda kavuşman dileğimle bebeğine
ahh bide bende olsa bu sabır hemen kalmak istiorum bana doktorum önerse direk atlardım heralde
kaç yıldır evlisin canım
dur kız daha acele etme olur olurr allahın izniyle..
benim bi halamın kızı vardı 4 yıl bebeği olmadı tedavi görüler dış gbelik oldu daha sonra yumurtalığın birrini aldılar kızcağız mafoldu
10 yıl bebk bekledi olmadı hatta eşine boşan benden bile dedi ama eşi kesinlikle istemedi boşanmak felan ne olursa olsun sen benim karımsın dedi kaderimiz dediler ve artık çocuktan felan vazgeçtiler evlatlık felan almayı düşünüyorlardı neredeyse 11.yıl hamile kaldı kendi kendine 3 yıl sonrda 2.ye
şimdi iki tane oğlu var .. ben herşeyin bir zamanı olduğuna yürekten inanıyorum...
ne olursa olsun inancını kaybetme..
İyi akşamlar kızlar,
Kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
yani 2 senelik evlilik yeni sayılır ama arkadaşımızın yaşıda önemli,eğer 30yaş üstüyse aceleciliğini normal karşılamak lazım..
bende yakında doktora gidicem..çocuk olayını bide profosyonel yardımla deniyelim..belki bizede aşılama önerirler çünkü yaşım32
ve yaklaşık 1 yıldır kocam büdüyle denemelerimiz sonuçsuz kaldı..
bu aşılama olayını ssklılar için devlet karşılıyormu acaba bilginiz varmı kıslar?
tam olrak bilmiyorum canımm ssk karşılıyor mu ben özele gimiştim aşılamad düşünmediğim için araştırmadım..
aslına aşılamayla ikiz çıkarsam mı ardan
2 tane çocuk istiyorum zaten
benim de işlerim var çok kalamıyom pcde..çıkıyom onun için..görüşmek üzere...iyi akşamlar
bi kadının aşılamayla hamile kalma şansı % 30muş ne kadr düşük değil mi
tüp bebekde ise % 40mış
3vardiya çalışan bir kocayla heray hamile kalma şansının %1 olduğunu düşünürsek,alternatif yöntemlerle şansımız baya yüksekmiş:)
3vardiya çalışan bir kocayla heray hamile kalma şansımın %1 olduğunu düşünürsek,alternatif yöntemlerle şansımız baya yüksekmiş:)
Selam arkadaslar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?